reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
.....no fakt nie odmawia sie bo jak nie to go ... zgwalce hihihih
ale tak na powaznie slyszalyscie o tym jak kobieta zgwalcila oralnie mezczyzne i pojdzie siedziec na 9 miesiacy?? czytalam to gdzies dzisiaj :tak:
no co ty patrysia:szok::szok::szok::szok::szok:jak nic pójde siedzieć:cool2::cool2::cool2:a to sobie chociaż troszku odpocznę:rofl2:byle by dostęp do neta był:-D:-D
to mnie chyba dozywocie grozi :eek::shocked2::-p:cool2::-D
heh napewno bez dostepu do neta :tak:
pati a tak w ogóle to jak Ci idzie odzyczajanie Sewcia od pampersów??????
juz pisalam wczesniej ze pare razy po odzwyczajaniu Sewkowi sie zapomnialalo bo chodzil w pamku bo chodzilismy to tu to tam i potem na nowo i stwierdzilam ze jeszcze poczekam ale do 1,5 roku mam nadziejez e sie oduczy :laugh2:

to mnie chyba dozywocie grozi :eek::shocked2::-p:cool2::-D
heh napewno bez dostepu do neta :tak:

juz pisalam wczesniej ze pare razy po odzwyczajaniu Sewkowi sie zapomnialalo bo chodzil w pamku bo chodzilismy to tu to tam i potem na nowo i stwierdzilam ze jeszcze poczekam ale do 1,5 roku mam nadziejez e sie oduczy :laugh2:
pati spokojnie Sewi ma jeszce czas na to.takie jest moje zdanie.dzieci zaczynaja panować nad zwieraczami dopiero od 1,5 roku i uczą sie bardziej trzymac mocz.także ma jeszce czas.nie wymagajmy od niego zbyt wiele.

Własnie trzymalam Klaudie na rekach bo sie troszke powygłupialysmy:tak:A Wiktoria pokazuje na okno i mowi "mama Klaudia wyrzuc":szok::szok::szok::szok:Skad Ona taki tekst wzieła:baffled::szok::szok::szok:
dobre :-D:-D:-D

ja jak obejrze perfekcyjną paną domu to doceniam to że lubie sprzątać :tak::tak: mówie przed chwilą do mojego adama żeby sprzątnoł u siebie w pokoju bo mają burdello a na 13.30 do szkoły i nie zdąży a mój syn patrzy raz na mnie raz na pokój i mówi ale co ja mam tu sprzątać ...ja no ten bajzel.....a adam mama to jest nieład artystyczny:szok:
moja artystka mówi tak samo.:-D:-D:-D

Witam ponownie :-)

Pospałam jeszcze godzinke :tak: ale i tak jestem wypluta :baffled: A musze dzisaj zakupy zrobić :baffled::no: ale mi sie chce...
Dobrze, że mam komu mała zostwić bo ona nienawidzi deszczu...

Moja Helena od rana gotuje juz zjadłam chyba z 10 plastikowych tostów z dzemem na niby :-D teraz leci Myszka miki to ma 5 min spokoju :-p
no to kuchareczka Ci rośnie:-D:-D

pomysłowość moich dzieci mnie powala....wysłałam adama do warzywniczka po chleb mleko cebule ziemniaki i truskawki no kupił wszystko ładnie tylko truskawki położył na dno torby i powalił na to reszte zakupów....wyciągam to i mówie adam cholercia jak ty to pakowałeś przecież to jakaś mamałyga:angry:a mój synuś spokojnie odparł mamuśka to teraz szybko na durszlaczek przepukamy wodą do miseczek cukier śmietanka i pycha mus gotowy no nawet gnieść nie trzeba ja to jestem pomysłowy co????no łapy mi opadły głupawy dostałam a oni płukają je teraz w kuchni i szypułkują aż boje się tam wchodzić:eek::-D:-D
mądry chłopak

ide do kuchni bo coś szepczą znaczy broją aż się boje zaglądać bo julka pyta gdzie ścierka do połogi:szok::szok::szok:
:-D:-D:-D
Aleście napisały.
Chyba dziś nie nadrobię.:-D:-D:-D

reklama
Do góry