reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

i oto jest pytanie???????????? Na które ja nie znam odpowiedzi:rofl2::-)
Rozejrzę się za czymś ale jak nic ciekawego nie będzie to pójdę w tej samej sukience co we wrześniu byłam na weselu, tu już jest inny skład więc w razie czego będzie ok

Inne dodatki i będzie całkiem inaczej :tak:

reklama
a Mateusz dziś byl u swojego prywatnego fryzjera-babci czyt. teściowej i byl bardzo grzeczny obciela go i nożyczkami i maszynką a w domu później pokazywal gdzie babcia robila ciach ciach:-Dzaraz wkleje zdjęcia w nowej fryzurce na zamknięty:cool:

a Mateusz dziś byl u swojego prywatnego fryzjera-babci czyt. teściowej i byl bardzo grzeczny obciela go i nożyczkami i maszynką a w domu później pokazywal gdzie babcia robila ciach ciach:-Dzaraz wkleje zdjęcia w nowej fryzurce na zamknięty:cool:

NO to Mateuszek dzielny facet :tak::tak::tak: maszynką sobie pozwolił super :tak:Kuba dostałby ze dwa razy ataku szału

autko super:tak::tak::tak:

Adas też pozwala maszynka obciąć włoski, przed wyjazdem go opindoliłam, mówi wtedy: DZI

NO to Mateuszek dzielny facet :tak::tak::tak: maszynką sobie pozwolił super :tak:Kuba dostałby ze dwa razy ataku szału
też bylam w szoku:szok:bo to bylo jego pierwsze spotkanie z maszynką widac bylo że byl wystraszony mial minke do placzu ale sie powstrzymywal a ja go zagadywalam:tak:

witam i Ja :-)
znów mnie troche nie było i ponownie mam zaległości
wiem ze Kasia dostała prace-suuuuuuuuper
ale nie wiem co z rozterkami Hrudzi??
Agula Tobie bagaż zginął tak?? mam nadzieje że się znajdzie
Monia i co spotykamy się w Kołobrzegu??

u mnie już nowiutkie okna wstawione teraz musze je tylko spłacić:-)
jako pracownik Castoramy mam możliwość wzięcia towaru na 10 bez odsetkowych rat więc okna kupiłam u siebie w firmie, już myślę co kolejne kupie jak je spłace :-D

reklama
dyiewcyznz ratunku! piotrus ymniejsyzl mi cycianke na bb do takich roymiarow, ye nie moge nic pryecyztac!!!p a na NK tak 5ja5 ywieksyzl, ye strona nie miesci sie na monitorye!

Do góry