reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jedzie 3 lipca:tak::tak::tak:Ale stwierdzil ze chce pobyc troche z dziecmi bo pozniej zobaczy Ich najwczesniej po kilku miesiacach:tak:

Oszczedzaj sie babo:no:
Piękna postawa jak na męzczyznę ,normalnie taki facet to skarb:tak::-D
Wiktoria faktycznie śmieszek i słodziak z niego,i do chodzenia już się garnie:-D

Anabuba ,postaram się oddzielac myśli przecinkami itd,ale jak się spieszę to tak mam ,dziwne ,że nierozumiecie:-D:-D:-D:-D:-Dco miałam na myśli:-D

reklama
Moja Klaudia 10 muiesięcy miała jak zaczęła chodzić ,więc szybciutko ,a Ksawierek 13 miesięcy jak zaczął się puszczać ,za to długo raczkował ,bo Klaudia szybko zaczęła chodzić i nie raczkowała prawie wcale:tak:

Piękna postawa jak na męzczyznę ,normalnie taki facet to skarb:tak::-D
Wiktoria faktycznie śmieszek i słodziak z niego,i do chodzenia już się garnie:-D

Anabuba ,postaram się oddzielac myśli przecinkami itd,ale jak się spieszę to tak mam ,dziwne ,że nierozumiecie:-D:-D:-D:-D:-Dco miałam na myśli:-D
Zobaczymy jak ta Jego postawa bedzie wygladala w praktyce:tak::tak::tak:Bo juz cos wspominal ze bedzie jezdzil pomagac temu chlopakowi ktoremu sprzedal warsztat
MADZIULKA
Ja rozumiem co piszesz:-):tak:

Witam się z rana.
Ale mam dobry humorek mimo że pogoda nie za bradzo :tak::tak::tak::tak:
zawozimy Oliwkę do teściowej i...........zostaje na noc i jedziemy do niej dopiero jutro jakoś po południu tam na obiadek :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ale sobie odpoczniemy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)
eeeeeeeee no to Tobie to dobrze a raczej Wam :-D
kurcze co chalpy nie rozniesiecie dzisiaj hehehe
no ale bawcie sie :tak:
Lecę się ubrać i zacznę odgruzowywać dom:-D:-D,muszę dziś pomyć okna ,w końcu sosny przestały pylić ,pstryknę potem pokój wytapetowany w czwartek prze nasz team M&K :-DObiad mam dziś z wczoraj ,bo sądziłam ,że będe dziś w przcy wiec narobiłam bigosiku z młodej kapustki ,mam też trochę leczo z cukini i papryki z kiełbaską ,namieszam i palce lizać:eek:Mam wolne ,pięknie po prostu ,ale jutro jadę do pracy:tak:Moi sąsiedzi pojehali do warszawy na ślub wnuczki ,a ja opiekuję sie ich kotami ,kazałam pozdrowić Mamę helenki:-D:-D:-DI cokolwiek ciałam napisać ,to nie pamiętam już ,wy teraz piszcie:tak:;-)
Patrysia jak tam nocka?
nocka?? nie bylo nocki :sorry: zasnal chory - zarazil sie ode mnie :baffled:
nie mogłam sobie odmówic ,by wam tego nie pokazać:-D:-D:-D:-D:-D:-D
hahaha dobre

Witam,
nie mam czasu czytac wpadłam tylko napisac że nie załapałam sie na 4g w ramach tej akcji, o 9.30 tam bylismy(zaczynało sie od 10) a już bylismy gdzies 100tni w kolejce, a po 15 mon jego badanie, wiec od razu pojechalismy do domu jak się dowiedzieliśmy:baffled: przywuozlam piekarni, ale nawet nie mam czasu go rozpakowac, teraz to wszystko pakuje bo jeżdzi tir z meblami, wlasnie chłopcy wynosza wszystko, a ja całe resztki musze pakowac, dzisiaj będziemyspac na ziemi:-D a Patryk juz u babci bedzie spał.. ja już padam, a to dopiero początek....jedną szafę wzieli:szok:
kochana Ty nie przesadzaj daj troche na luz niech chlopcy Cie wyrecza :tak:;-)
A moje dziecie rozbrykane smieje sie ciągle i z byle czego chyba sie wyspał
hehe ale fajnie wyszedl :tak:

no a ja tylko wpadlam napisac ze juz mam posptrzatane obiadek zjedzony maly poszedl z tata na spacer a ja chyba ide do nich dolaczyc bo nie pada a tak swiezo na dworze :tak::-D
do wieczorka

Ja też siedzę teraz na podwórku z M i przy betoniarce.Oprócz tego ,że studzience wieko muruje to i taras przed domkiem wylewa,to mu towarzysze:-D

A u nas piękny dzień ,trochę mocno wieje ,ale ciepło i słonecznie,jakbym miała tvn wierzyć to cały tydzień bym z domu nie wyszła ,a w sumie mokre były 2 dni:tak:

reklama
Cześć dziewczyny.

Mam chwilę czasu to zawitam do Was!

Wiadomo przed ślubem coraz więcej na głowie coraz mniej czasu itd....
Ach już mi się nic nie chce. Z babcia bardzo źle, ostatnio miała zatrzymanie akcji serca, od tamtej pory ma bardzo niskie ciśnienie.

Nie będę nadrabiać zaległości bo bym do jutra siedziała :tak:

Do góry