reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wpadłam sie przywitac i zyczyc miłęgo wieczorku, my z m bylismuy na spacerku, potem na piwku, mój wypił dzisiaj 3- ale mu pozwoliłam bo sobie zasłużyl ciężką praca przez ostatnie dni:tak::tak::tak::tak::tak:

teraz siedzimy w pstym pokoju i testujemy nowy minipiekarnik:-D powiem wam ze nie ma ŻADNYCH (!) rysej ani nic! oplaca sie za 30zł:tak: normalnie ceny sie wahają 250-300 zł:sorry::sorry::sorry::sorry:

bedziemy sobie robic zapiekanki:tak: teraz robimy kie łbaske z grilla na próbę:-D jedna bo jedna nam została po wywiezieniu lodówki:-D:-D:-D:-D

reklama
joanna kurcze niektóre ciotki to są mało fajne:wściekła/y::wściekła/y:
ja na początku musiałam mojego tatusia przyprowadzać do porządku trochę mi to zajeło ale sukcesik jest.Mój tato nie widział nikogo z wnuków poza adamem był to jego ukochny wymarzony wnusio mimo że była córka mojego brata to i tak tylko adam adam adam z brata córą zero kontaktu ale to inna historia dlaczego tak jest jak byłam w ciąży z julią to mój ttuś w prost mi powiedział że nie wie czy pokocha to dziecko tak jak adasia :szok:najpierw bagatelizowałam a jak już się urodziła to zaczełam to dostrzegać tłumaczyłam prosiłam po 2 latach załapał i teraz adś to njkochańszy wnuk a julcia to jego księżniczka ........z antosiem ma najmniejszy kontakt bo mieszkamy osobno ale jak daje im jakieś drobne to antosiowi też choćby dyszke na mleczko daje.......wiem jak to jest bo potem dzieci czują się pokrzywdzone...więc tęp to w zarodku kochana:tak:
a mąż no kochana jest z niego super facet:tak::tak::tak:
mama helenki super że teściowa zabrała helenę a plany hmmmmmm lubią się zmieniać:rofl2:a moje dzieci nie dostały od nikogo poza nami prezentu na dzień dziecka :-(

Hej ,a mój poszedł moczyć swoje boskie ciało do wanny ,to ja na chwile,medeuska czytam ,ż przeprowadzka przebiega wzorcowo A się świetnie sprawuje ,co mnie cieszy.Mini piekarnik-dobry zakup,ty tylko uważaj na siebie:tak:
My z m mamy chrześniaka jednego ,Konradek ma 2 rodzeństwa ,ale wiadomo,że jak sie jedzie z prezentem dla Kondzia to Karoli i Szymkowi też coś wieziemy ,pierdołę ,czekoladę ,ale zawsze ,nie rozumiem tej ciotki ,tym bardziej że jasno jej komunikujecie ,ze żle robi:no::eek:
Ksawierek nam regularnie z przedszkola przynosi swoje rysynki tygodniowo plik około 40 obrazków ,a na każdym :roboty ,pożary ,dinozaury,kolejki górskie:-Dsporadycznie rodzina ,jakieś pieski ,kotki:-Dprawdziwy facet i rysunki z serii:mroczny rycerz,:baffled:a w domu to cały rytuał ,ze siadamy z krzyśkiem ,a on po kolei nam opowiada co jest na każdym obrazku:szok:
Mamo Helenki ,a dalej ci sie brzuch napina ,ze leżysz dzisiaj ,żle sie czujesz?
Dobrze chociaż ,że teściowa Helenkę zabrała:tak:

No to jestem:tak:Udało mi sie byc na zakupkach i z mlodymi bylam na dworku chyba z godzinke:-)Pod wieczor sie wypogodziło :tak::tak::tak:Swiecilo slicznie słoneczko i było cieplutko:-):tak:
Teraz gotuje sobie cycki z kurczka bo bede robila z kukurydza i majonezem

malinka, moje dziecko od nas nie dostało prezentu i nie dostanie, bo niby co ja mam jej kupić:confused: no chyba ze nowe sandałki bo te już zdarła :baffled: Kaskę ma w skarbonce uzbieraną, na coś się przyda :-p

madziulanatasza, przez cały dzien jak nie boli w krzyżu to w podbrzuszu, skurcze się zdarzają pojedyńcze, a brzuch napiety co chwila :baffled: Wprawdzie wieczorem wszystko sie rozchodzi i teraz na przykład nic mi nie dolega :tak::tak::tak: No ale pewnie wykrakałam :sorry:

A ja dzisaj jestem tak obżarta, że chyba zaraz pęknę, jak się leży i nic nie robi to tylko jedzenie w głowie ...

Cześć dziewczyny.

Mam chwilę czasu to zawitam do Was!

Wiadomo przed ślubem coraz więcej na głowie coraz mniej czasu itd....
Ach już mi się nic nie chce. Z babcia bardzo źle, ostatnio miała zatrzymanie akcji serca, od tamtej pory ma bardzo niskie ciśnienie.

Nie będę nadrabiać zaległości bo bym do jutra siedziała :tak:
trzymaj sie tam cieplutko
witam sobotnio:happy:
idę nadrabiać:tak::tak:
moje kochanie z imprezki wróciło wczoraj o 23.20 zastał mnie przy kompie:-D:-Di ha ha ha tylko 2 piwka wypił:szok::szok:reszta towarzycha bawiła się podobno do 4 rano ale film urwał się im koło 24:-D:-Ddzwonił piotrka kumpel z pytaniem kto go do domu odwiózł bo nie wie:szok::szok::-Dpytałam piotrka czemu tak szybko wrócil powiedział że wyszedł on i jeszcze jeden kumpel który ma 4 m-cznego bombla bo powiedział że nie chciał żebym całą noc sama wstawała a i sobote męczyła sama bo on by miał pewnie kaca:tak:tak więc zaskoczył mnie:szok:
dobra ide czytać nie uciekajcie:no::-)
no popatrz normlanie szok :-D
Jeszcze nie:no::no:będe musiała wkońcu sie do lekarza wybrać:tak:
zrob test i teraz ty nie trzymaj nas w niepewnosci :tak:
NO Ito mnie najbardziej wkurza :wściekła/y: my traktujemy dzieci jednakowo zadnego nie wyrozniamy nie porownujemy :no: ide sie myc milego wieczorku mnie maz zaopatrył w drinka doza kultury - Testownia: Bacardi Breezer Watermelon i lody Algida || Produkty :-D
i tak powinno byc.... nie rozumiem jak jedno mozna traktowac lepiej a drugie gorzej :confused2:

reklama
No to sie chwale:-)
Wlasnie znalazłam u Wikusi szesnastego zabka:tak:Prawa dolna trojeczke:tak:Wyglada na to ze dzisiaj sie przebił bo jest przebita taka mini kropeczka:-):tak:
Ogladam tvn meteo bo czekam na pogode i zaraz bede myła mlodym zabki

Do góry