reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nie mogłam sobie odmówic ,by wam tego nie pokazać:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D fajne

:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Z daleka nie wiedziałam o co kaman:-D:szok:Musiałam sobie powieszyc:-D:-D:-D

A ja musze sie pochwalic ze sprzedałam dzisiaj rano wozek po dziewczynkach:tak::tak::tak:

no to super,kasiora Ci wpadła :tak::tak::tak::tak::tak:

A moje dziecie rozbrykane smieje sie ciągle i z byle czego chyba sie wyspał

cudaczny jest a usmiech ma słodki :tak::tak::tak::tak::-)

Moja calą trojca tez szybko zaczeła chodzic:tak:Dominik chodzil sam jak mial 10,5 miesiaca:tak:Klaudia pierwszy raz sie pusciła jak miala 9 miesiecy ale uderzyla sie glowa w szafe i zrobila sobie przerwe.Potem jak miala 11 miesiecy to sidzac na murku w piaskownicy zaczeła sobie podskakiwac i tak sie odbila ze wstala i poszła:tak::tak::tak:A Wiktoria roznie zaczynała bo najpierw sama sie podnosila bez podpierania sie o nic ale w sumie to zaczela chodzic jakos tak jak Klaudia:tak::tak::tak:

Ide zrobic mlody picie bo juz nie ma szans zeby spaly dalej:no:

Oliwka sama sie puściła jak miała 11.5 mies i potem to już z górki,sama chodziła :-):-):-):-):-)

madziulanatasza, przez cały dzien jak nie boli w krzyżu to w podbrzuszu, skurcze się zdarzają pojedyńcze, a brzuch napiety co chwila :baffled: Wprawdzie wieczorem wszystko sie rozchodzi i teraz na przykład nic mi nie dolega :tak::tak::tak: No ale pewnie wykrakałam :sorry:

A ja dzisaj jestem tak obżarta, że chyba zaraz pęknę, jak się leży i nic nie robi to tylko jedzenie w głowie ...

mamo Helenki mysl pozytywnie,musisz jeszzce parę dni wytrzymać :tak::tak::tak::tak:

reklama
Hejka dziewczyny.
Pojawiam się i zaraz zmykam :-D:-D:-D:-D:-D
nie mogłam sie powstyrzymać aby do was nie zajrzeć :tak::tak::tak::tak::tak: jestem już uzalezniona na maxa :-p:-p:-p:-p

Hejka dziewczyny.
Pojawiam się i zaraz zmykam :-D:-D:-D:-D:-D
nie mogłam sie powstyrzymać aby do was nie zajrzeć :tak::tak::tak::tak::tak: jestem już uzalezniona na maxa :-p:-p:-p:-p
No ale w poniedzialek to nam opowiesz wszystko ze szczegołami:-);-):-p
Patrysia, własnie zaakceptowałam :tak:

Dowikla, istne zębowe szaleństwo :tak:
No:tak::-DAle teraz to chyba bedzie dluzsza przerwa tylko jeszcze Klaudzi wyjdzie druga dolna trojeczka:tak:
Pozniej to bede czekała na piatki

W Aquaparku było rewelacyjnie.Wyjeździłam sie na rurach-zjeżdżalniach za wszystkie czasy,było bombowo,tak stromo i szybko że myslałąm ze zawału serca dostane jak pierwszy raz zjechałam.Ale na tą najtrudniejszą to nie odwazyłam się wejśći zjechać,M zjechał to jak go zobaczyłam po ślizgu to podziękowałam.nie mógł dojść do siebie taka miał minę przerazoną :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D więcej już tam nie wszedł,to był jego pierwszy i ostatni raz :rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: a tak cwaniakował na poczatku :tak::tak::tak::tak::tak:

w jakuzii sie ygrzałam,wybąbelkowałam,super.

tylko jestem strasznie poobijana przez te zjeżdżalnie,cała lewa strona mnie boli,nie mogę sie dotknąć lewej łopatki.mam nadzieje ze przejdzie szybko.

Obejrzelismy sobie filmik.

dzwoniłam do tesciowej,Oliwka bawi się na całego_O tej porze to w domu by juz spała a tam zabawa na 102 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hulaja na całego.a niech robią co chcą :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra ja już mykam bo M już dostał focha ze siadłam na kompa a mu obiecałam że ten dzień spedzimy razem bez komputera.
więc lecę.

pamietajcie o mnie troszkę :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-)

A moje dziewczynki nadal wcinaja cukierki:szok:Takie z tych bransoletek na raczki.No ale najwazniejsze ze wczesniej zjadly po parowie:tak:

Moja jeśli chodzi o słodycze to ma faze na gumisie :tak::-D Musiałam wydzielić dawke dzienna bo sie skubana upominala o jeszcze non stop :szok:

reklama
Moja jeśli chodzi o słodycze to ma faze na gumisie :tak::-D Musiałam wydzielić dawke dzienna bo sie skubana upominala o jeszcze non stop :szok:
A moje wlasnie na te cukierki i na tic taci:tak::tak::tak:Wole zeby jadły te cukiery bo sa bardziej miekkie a jak slysze jak gryza tic taci to az mam dreszcze:no::szok:
A miskow nie umieja jesc:szok:
Kupuje Im jeszcze paluszki junior no i chrupy

Do góry