reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

joanna julia w ubiegłym roku w maju miała ospe smarowałam ją tylko pudrem w płynie kosztował chyba 8 zł nic innego jej nie podawałam ospa przeszła w ciągu 10 dni a była wysypana na maxa nie zostały jej żadne blizny bo ja niestety mam po ospie znaczki:sorry:

reklama
Witam :-D

Melduje że jestem w dwupaku :-D
Nie czytałam bo to za dużo siedzenie przed kompem :baffled:

Buziaczki i usciski dla wszystkich dzieciaczków :tak::tak::tak:

Ja spadam do wyrka coby dotrwać do jutrzejszej wizyty u lekarza :-p
Ale po południu pewnie się nie powstrzymam i zajrzę do was :-p:laugh2:

witam sie i ja
nocka w miare przespana.
mala jeszcze spi,duzaw szkole;)
zdazylam pzomywac i pranie sie robi:-)
niestety pogoda zaczyna sie psuc,jakies paskudne chury przylazly.
Malinka podrzuc troche tego slonca do mnie!

witam :-( :-) a moja Zuzka ma chyba ospe bo wysypuje ją ma juz na brzuchu plecach i za uszami zaraz zbieramy sie do lekarza :-( mama nadzieje ze pozostała dwójke ominie
ale z glowy bedzie a wyleganie okolo 2 tyg

Witam :-D

Melduje że jestem w dwupaku :-D
Nie czytałam bo to za dużo siedzenie przed kompem :baffled:

Buziaczki i usciski dla wszystkich dzieciaczków :tak::tak::tak:

Ja spadam do wyrka coby dotrwać do jutrzejszej wizyty u lekarza :-p
Ale po południu pewnie się nie powstrzymam i zajrzę do was :-p:laugh2:
trzymaj sie dzielnie:-)

a ja dzis mam wizyte u sadysty ale to ciagle ten sam zab i nielze zatruty i moze dzis plomba.
ale dostane po kieszeni za to:crazy:

a jutro z Weronika do endokrynologa wiec mam nadziejej ze nas nie zmoczy:baffled:

WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH DZIECIACZKOW W DZISIEJSZYM DNIU!!!!!

wiadomo jak to jest jak chce się mieć w kazdym kącie po swojemu wysprzątane jeszcze troszkę może przenosisz kochana wtedy będziesz robiła wszystko żeby urodzić:tak::-D

Melduje sie ze jestem.
Postaram sie nadrobic weekend, kurcze, juz widze ile tego.

Wpadne tu jeszcze z arsenałem cytatów, hihi

Ale zdazylam zobaczyc, ze Wiki w ciąży nie jesteś, cieszę się razem z Tobą

reklama
Do góry