Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ja tez zmykam bo weronika wlasni wstala,dopiero

a ja buchnelam jej pieska do prania:-):-)
do pozniej kobitki

a ja buchnelam jej pieska do prania:-):-)
do pozniej kobitki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego ominie ,jak złapię 3 na raz ,to po 2 tygodniach będziesz miała ospę z głowy ,mój Ksawe miał rok temu w czerwcu ,ma tylko jedną małą blizenkę na czole,nie było tak żle z tą ospą ,zyczę łagodnego przejścia choroby,a tobie żebyś nie oszalała jak ci przyjdzie z dzieciakami w domu siedziećwitam :-( :-) a moja Zuzka ma chyba ospe bo wysypuje ją ma juz na brzuchu plecach i za uszami zaraz zbieramy sie do lekarza :-( mama nadzieje ze pozostała dwójke ominie
Kochana ,a co to cie dopadła za chandra i tumiwisizm,ale sie naspałaświtam
wogóle od piatku jakas senna sie zrobiłambrzuch mnie boli jak na @ ciekawe czy dostane).wstałam w sobote o 7 a o 11.30 juz zasnełam spowrotem i do 14 spałam.pozniej wieczorem nie robiłam kartek tylko o 21 poszłam spac.w niedziele musiałam wychodzic co chwile z domu sie przejść bo zasnełabym.i ledwo robiłam wieczorem kokardki-do 23 i padłam.dzis obudziłam sie o 6 ale co chwilę zasypiałam-dopiero julek do pracy pojechał.prawdopodobnie przez tydz bedzie siedział w domu bo nie ma roboty
oszaleje w domu:d bede musiala czesciej na spacery wychodzic.wogole nic mi sie nie chce:/
u mnie bedzie ospa x3joanna julia w ubiegłym roku w maju miała ospe smarowałam ją tylko pudrem w płynie kosztował chyba 8 zł nic innego jej nie podawałam ospa przeszła w ciągu 10 dni a była wysypana na maxa nie zostały jej żadne blizny bo ja niestety mam po ospie znaczki![]()
u nas tak bylo mieszaklismy u tesciów to urodził sie Wojtek potem sie przeprowadzilismy od tesciow urodziła sie Zuzka no i teraz na tym mieszkaniu Gabi cos w tym jestAgunia-to jak sie przeprowadzisz to musisz spelnic przysłowie-NOWY DOM-NOWE DZIECKO!!!!![]()
dołączam sie do zyczenwszystkiego najlepszego dla kubusia w dniu imienin
![]()
Noooooooo, i to jest to co chłop powinien wieczorem z baba robić, a nie pozwalac jej przed kompem wysiadywaćdobra dziewzynki zmykam bo moje kochanie na sex mnie woła no wreszcie do rzeczy chłop gadapapatki do jutra
![]()
Witam nową mamuśkęwitam![]()
AS TY truskawkowy potworze!!!!!!!!!!!!!!!Wróciłam z psiakiem ze spacerku i jeszcze coś Wam napiszę.
Dziś był kolejny truskawkowy dzień.
Kupiłam 3 kg.
1)porcja na surowo zanim do domu dotarłam.
2) truskawki gniecione z cukrem
3) porcja to mus z cukrem,ale nie taki wyszukany jak Adama Malinki
4) pierogi z truskawkami
5) zupa truskawkowa
6 ) koktail z truskawek
7) niedawno przed kompem surowe tak z 0.5 kg
8) właśnie zajadam kolejny talerz zupy truskawkowej
9) no i jeszcze zostały,aż szkoda ,żeby w lodówce stały.
Chyba im smutno tak samym na tym durszlaku
Chyba pójdę i im powiem ,że za chwilę będą zjedzone,bo język w tyłek wpada jak tak się na mnie patrzą.
No zjedz mnie,zjedz normalnie wołają do mnie.![]()
Kuźwa, świetne, az musiałam sobie to powiększyć, gdzieś Ty to wyczaiła??? A może sięp rzebadałaś???
Osczedzaj się mimo wszystko kochana, no ja rozumiem, że ktoś to musi zrobić, i że to troche na wariackich papierach, ale....!!!Witam,
nie mam czasu czytac wpadłam tylko napisac że nie załapałam sie na 4g w ramach tej akcji, o 9.30 tam bylismy(zaczynało sie od 10) a już bylismy gdzies 100tni w kolejce, a po 15 mon jego badanie, wiec od razu pojechalismy do domu jak się dowiedzieliśmyprzywuozlam piekarni, ale nawet nie mam czasu go rozpakowac, teraz to wszystko pakuje bo jeżdzi tir z meblami, wlasnie chłopcy wynosza wszystko, a ja całe resztki musze pakowac, dzisiaj będziemyspac na ziemi
a Patryk juz u babci bedzie spał.. ja już padam, a to dopiero początek....jedną szafę wzieli
![]()
No ja musiałam pewnego strasznego dnia mojemu obiecac weekendy bez koma, bo zrobił sie o Waas bardzo zazdrosny. Jak robi w sobotę, to wpadam, a tak mam zakazdobra ja już mykam bo M już dostał focha ze siadłam na kompa a mu obiecałam że ten dzień spedzimy razem bez komputera.
więc lecę.
pamietajcie o mnie troszkę:-)
Dobre, ale nam te modły już raczej nic nie dadząModlitwa wieczorna kobiety: Ojcze nasz, który
jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do
Ciebie Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć
Ferrari - za cash nie na raty Duze mieszkanie, a
najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko
przez w chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę Oglądać
romansy, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie
mógł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego
własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On
nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on
wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku,
czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie
moja wiara
I to jest myśl genialna!!! J atak robiłam kiedyś, jak jeszcze małej nie było. Zasłaniałam okna, zapalałam światło, muzyka, książka i gites.dowikluś to nie podnoś tych żaluzji tylko wyobrażaj sobie że za oknem taki upał że musisz je zasłaniać![]()