reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hejka.

My dziś chyba odsypiamy poprzednie dni, ponieważ obudzilismy sie o 6:30 a o 8:30 juz zrobilismy sobie z młodym drzemkę :sorry:i to 1,5 godzinną.:szok::szok::szok:
J i Maja wrócili do codzienności czyli pracy i przedszkloa,:tak: Maja ma jakies przedstawienie, grill i zabawy na świeżym powietrzu w wojsku.:tak::tak::tak:

Ja kotów tez nie lubię:no::no::no::no:

Adas nie chce nosic mi pieluchy, kurcze nie zawsze mozna pilnować a on i tak zdejmie jak ja założe. Z jednej strony to super, prawda?????:sorry:
Anetasa jak u Ciebie tzn . Tuśki, mąż pilnował? Bo mój jak byłam wczoraj w kościele to założył.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Agulka nie musiał bo tak jak pisałam teściowa też wyszła z założenia że za zimno w domu na taka naukę:tak: i więcej szkody niż pożytku mogłoby być z tego;-) w chałupie mamy tak zimno że młoda w sfetrze i bodziaku z długim rękawem biega:-( także czekamy na lepszą pogodę.

witam!!!

na weselichu sie wybawilismy:-)bylo fajnie, choc jak dla mnie kiepsko zorganizowane. jednakw iwadomo, ze zawsze jest zamieszanie, gdy sa obcojezyczni goscie i nie wszystko kumaja;-)

Donkat
chętnie bym się z Wami spotkała ale nie wiem czy dam radę :-(bo 20 odpada(idziemy na wesele) a 24 mam imieniny 25 wyjeżdżamy do Mikołajek na Rajd Polski WRC (mąż zapalony kibic)

:-:)-:)-:)-(

Donkat udanej imprezy jutro życzę i oby pogoda się nad Wami zlitowała:tak:

zlitowala sie ,z litowala. do poludnia lao jak z cebra, a potem sie przejasnilo i nawet wyszlo slonko:-):tak:

właśnie w przyszłym tygodniu zaczynamy kolejny remont:cool:

to bedziecie miec male zamieszanie;-)

Ale my dziś mieliśmy poranek spaliśmy aż do 8.30:-)i trochę zdziwieni że dzieci się tak grzecznie bawią postanowiliśmy do nich zajrzec i wiecie jaki widok zastaliśmy...dzieci cale wysmarowane PENATENEM:szok:buzie, glowy nawet w uszach mieli ten krem oczywiście nogi i ręce też byly biale lóżeczko ,ściany i pościel również:szok:niewiedzialalam czy kzyczec na nich czy się śmiac z tego z tych ich dziwnych pomyslów:sorry::eek:

:-D:-D:-D:-D:-D cos za cos. dluga cisza zawyczaj jest czyms okupiona:rofl2:

No pochwalę się, ze Stasiu chyba przebił pomysłowością. jak byłam w szpitalu, to nauczył się rozbierać w łózeczku przed uśnięciem - do golaska, łącznie z pieluszką. Raz mąż wchodzi go przykryć, a ten oczywiście rozebrany, zerżnął się, wysmarował kupą siebie, łóżeczko, sciany, parapet, okno... Mam wciąż żal do męża, że nie pomyślał zeby porobić zdjęcia :-D

:szok::szok::szok::szok:

Bo jade w srode:-), nocnym pospiechem do Wawy a stamtad autokarem do Amsterdamu. Jedzie 13 pracownikow meza firmy wraz z zonami. Ciekawa jestem jak to bedzie...ale 20h w autokarze...:szok::baffled:

fajnie, ze masz mozliwosc poziwedzac:-)
te 20h nie beda moze zbyt komfortowe, ale da sie przezyc. ja jechalam do Angli autokarem i dalam rade;-)

Witam sie i ja.
Maja wypadał w wystepie bardzo pieknie, oczywiście wszystkie babcie i ciocie były. Zdjęcia póxniej

wszyscy dumni i szczelisiwi:tak::-)

zapomnialam sie pochwalic, ze Julitka zostala zaproszona do klubu dla dzieci na urodzinki pieciolatki:szok::-) moje dziecko wspina sie po drabinie towarzyskiej:-D:rofl2:
kupilysmy dzis prezent:tak:

byla teściowa i przywiozla dzieciom slodkości i truskawki:-)no i przyszla jakaś paczka dla D z allegro a ja glupia odpakowalam bo chcialam sprawdzi czy to to co bylo zamawiane otwieram mpatrze a tam sam steropian pocięty na kawaleczki:szok:no i nerwowo szukalam czegos w srodku a tam sterapionowe skszydla do wiatraka czyli to co mialo byc ale jedno uszczerbione:wściekła/y:a najgorsze jest to że to chyba ja to zrobilam jak z nerwami wyrzucalem steropian z kartonu:wściekła/y:
Maly przed chwilą zrzucil szynę z firanką:szok:siedzial w łóżeczku i ciągal za firane i szyna z jednej strony odpadla:baffled::wściekła/y:boże co za dzień:crazy::baffled:

no i nerwowo szukalam czegos w srodku a tam sterapionowe skszydla do wiatraka czyli to co mialo byc ale jedno uszczerbione:wściekła/y:a najgorsze jest to że to chyba ja to zrobilam jak z nerwami wyrzucalem steropian z kartonu:wściekła/y:
Lepiej sie nie przyznawaj przed mezem tylko wal glupa ze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: "ach ta cholerna poczta, zobacz, pewnie rzucaja tymi paczkami ze az sie zepsulo, zloze jutro rekalmacje":-p;-):laugh2:

zapomnialam sie pochwalic, ze Julitka zostala zaproszona do klubu dla dzieci na urodzinki pieciolatki:szok::-) moje dziecko wspina sie po drabinie towarzyskiej:-D:rofl2:
kupilysmy dzis prezent:tak:
Dobrze to okreslilas...no grono kolezanek sie powieksza:tak::-)

Wieczorkiem jade na masaz:-):-):-), w koncu ja bede lezec a nie na odwrot...musze, bo mam od nerwow takie klocki na barkach ze az migrene mi dokucza:-:)sorry:

Dzis Staskowi zrobilam kaskaderka przejazdzke wozkiem. Mialam tyle siatek ze wszytskie zapakowalam do wozka a na gore umiescilam Staska. Trzymal sie kurczowo ale jechal taki zadowolony:-p:-D

reklama
A ja wpadam jak po cukier z zyczeniami.
Wszystkiego Najlepszego dla naszych pociech i niech usmiech z ich pieknych buziulek nigdy nie znika.

PS.Na wyspach nie obchodza dnia dziecka:no: Ale dzien chipsow to by napewno swietowali.

Do góry