reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
o matko! nawet jak mi cos odpiszecie to przeciez tego nie przeczytam, chyba ze znajde jakas lupe. doradzcie mi cos na NK jesli mozecie.

Ja na chwilę,bo S jest z mamusią w miescie,a jak wróci to oblega lapka,bo jemu przciez się należy cały tydzień nadrobić. U młodego bez zmian. Dzisiaj mamy DD nasz wsiowy, może pójdziemy na trochę,bo na razie nie oada i nie wieje

Witam się i ja!Łeb mi pęka za oknem szaro buro i leje brrrrrrrr:wściekła/y: czyli ogólnie do dupy:wściekła/y: jeszcze od rana telefonami mnie budzą a to moja siostra a to z pracy bo zamiast sprawdzić w zeszycie to najprościej zadzwonić bladym świtem i kogoś budzić:wściekła/y: no nic mam nadzieję że reszta dnia będzie przyjemniejsza czego i Wam życzę:tak:

reklama
Asiek ja właśnie miałam Ci pisać ale moja gwiazda zażyczyła sobie koniecznie mojej pomocy i musiałam zakończyć swój krótki wywód:-D łeb trochę mnie puszcza po kawie więc mam nadzieję że będzie ok:tak: zazdroszczę Ci trochę tych możliwości zakupowych w miejscu pracy;-) też by mi się przydały takie formy zakupów zwłaszcza że w mieszkaniu jeszcze dużo do zrobienia:zawstydzona/y: właśnie w przyszłym tygodniu zaczynamy kolejny remont:cool:

Do góry