Lepiej sie nie przyznawaj przed mezem tylko wal glupa ze"ach ta cholerna poczta, zobacz, pewnie rzucaja tymi paczkami ze az sie zepsulo, zloze jutro rekalmacje"
;-)
![]()
Też bym tak zrobiła

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lepiej sie nie przyznawaj przed mezem tylko wal glupa ze"ach ta cholerna poczta, zobacz, pewnie rzucaja tymi paczkami ze az sie zepsulo, zloze jutro rekalmacje"
;-)
![]()
ale kupić go nie będę musiała, jakbym wygrałaHrudzia jedzie na masaż więc pewnie zapomniała o mojej aukcji
a ona niebawem się kończy niech ktoś podbije na 249zl prosze:-)
KEVLAR P.ŚWIDERSKIEGO !! SPEEDWAY ZUZEL !! (645804744) - Aukcje internetowe Allegro
byla teściowa i przywiozla dzieciom slodkości i truskawki:-)
Maly przed chwilą zrzucil szynę z firankąsiedzial w łóżeczku i ciągal za firane i szyna z jednej strony odpadla
boże co za dzień
![]()
Wieczorkiem jade na masaz:-):-):-), w koncu ja bede lezec a nie na odwrot...musze, bo mam od nerwow takie klocki na barkach ze az migrene mi dokucza:-sorry:
Dzis Staskowi zrobilam kaskaderka przejazdzke wozkiem. Mialam tyle siatek ze wszytskie zapakowalam do wozka a na gore umiescilam Staska. Trzymal sie kurczowo ale jechal taki zadowolony![]()
PS.Na wyspach nie obchodza dnia dzieckaAle dzien chipsow to by napewno swietowali.
Donkat kiedy dotarliśmy na parking przy lotnisku Maja jeszcze spała. J poszedł do klopa a ona sie obudziła. Akurat zaparkowaliśmy przed wielkim bilbordem a na nim samolot. Ona patrząc na niego mówi: mamus jak ja bym chciała kiedys takim samolotem polecieć, Ja : oki jak chcesz to dzis polecimy, Ona: ( oczy większe niż głowa) tak? a kiedy? Ja: zaraz tylko tatuś przyjdzie. Ona: KRZYK, WRZASk i hura, hura.... kocham Was...... Adaś lecimy.... itd..... czyli pełne podniecenie.
Cała drogę patrzyła przez okno.
???????????????? ja też nad tym zastanawiałam sięAneta, twoj nick to :Ada...?
dzięki śliczne kochana![]()