reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Agawa tak moge:tak: i nawet wczoraj w tych butach pomykalam;-)
Kasiu rozczaruje cie bo nie mam duzo fotek z wesela:-( ale zrobie co w mojej mocy;-)
Anita a ty myślisz sie doszkalac? ja nawet lubie chodzic z Dudusiem na zakupy, nawet grzecznie siedzi :tak:;-)w sumie nie mam innego wyboru:-D

a byłam dzis w galerii debickiej i załapałam sie na znizke w rekidsie:rofl2:

reklama
hello :-)
Wszystkim dzieciaczkom wielkie buziaki z okazji ich święta !! :)
glitery-pl_pluszowe-misie2.jpg

Mrówa super, że wesele udane :-):tak:
Agawa super :-) Napewno sobie poradzisz :tak: Bedziemy mieć biegłą na forum :-)
Aniu i jak Piotruś? Lepiej już ?
Agunia wrzuć ten przepis na sałatkę szopską jesli możesz :tak:

a tak se :-(na weseklu byli do 22 tylko bo mama sie źle czuła
posiedziała troche na polu i zmarzła:-( wczoraj tez fatalnie sie czuła dzis troche lepiej
ale nie idealnie:-:)baffled:
bidulka :-( współczuję jej tych ciągłych kłopotów ze zdrowiem i trzymam kciuki, żeby szybko zdrowiała :tak:
Napewno bedzie dobrze:tak:

Dzisiaj się dowiedziałam że martwą sąsiadkę znaleźli w bloku moich rodziców w Przemyślu. Babka miała przyjaciela menela który powiedział że ona jest w szpitalu a sam przychodził i otwieral lub zamykal okna w zalezności od pogody. W piatek przyszla siostra tej baby do kolezanki mieszkającej obok niej z pytaniem co sie dzieje z jej siostra. Weszly do mieszkania bo było zamknięte tylko na klamkę pozamykaly okna i mialy wyjsc ale ta siostra zapytala czy ktos pod koldra nie lezy bo chciala klucze zabrac i zamknac drzwi. Kolezanka sie wrocila i znalazla pozakrywaną koldrami i kocami sasiadkę w polowie zjedzoną przez robale. Baba lezala tam co najmniej 2 tygodnie. Facet prawdopodobnie powynosil wszystko co sie dalo z jej domu a teraz się ukrywa. Nie wiadomo tylko czy to on ja zabil czy jedynie ukrywal ten fakt bo chcial dostac jeszcze jej rente.
Normalnie historia jak z kryminalu.

Agawa a mam takie pytanie. Czy czasem Uniwersytet Ekonomiczny z Krk nie ma swoich oddziałów w tarnowie i dębicy? tez wtedy trzeba jeździć do krk? i czy rzeczywiscie jest tak ciezko na tych studiach?:-)
ma ale tylko pierwszy stopień :tak:na drugi trzeba jeździć :tak: a czy ciężko to ci powiem że dość :sorry: zależy jeszcze jaki kierunek :-) ale uczyć się trzeba cudów nie ma ;-)
a tak se :-(na weseklu byli do 22 tylko bo mama sie źle czuła
posiedziała troche na polu i zmarzła:-( wczoraj tez fatalnie sie czuła dzis troche lepiej
ale nie idealnie:-:)baffled:
zdrówka dla mamy :happy:

reklama
Witam

Ale koszmarna pogoda. Zimno, mokro - bleee.

Dziękuję za życzenia dla Piotrusia.

crunch, mrowa Fajnie, że imprezki udane.

agunia271 To miałaś wycieczkę. :-)

agawa25 To co? Jakieś podyplomowe?

karolcia-83 Przykro mi.

beti801 Z każdym dniem lepiej - w sumie najgorzej było w dzień zabiegu i następny. Jutro jeszcze zostanie z T. w domu a od środy posyłamy go do przedszkola. Za tydzień dzwonię umówić się na kontrolę. (na razie opuchlizna utrzymuje się)

Prawie sklep Effuniakowy - możecie pooglądać: Szuflada Effuniak :) (mam ten model co na samym końcu)

Do góry