reklama
Witam
U mnie wszyscy spia z wyjatkiem Dominika ktory jest juz w przedszkolu
M spi w salonie bo cala noc kaszlał i budzil mi dziewczynki
Wkoncu przeniosl sie do salonu
Klaudia spi w moim lozku bo strasznie plakala taka wybudzana w nocy a Wiktoria w lozeczku.Ja wziełam sobie laptopa i poszlam do Dominika pokoju
Do malych nawet nie wchodze-niech sie wyspia bidulki
Mnie boli gardlo i jestem cała zawalona
Biore sie za poczytanie

M spi w salonie bo cala noc kaszlał i budzil mi dziewczynki

Klaudia spi w moim lozku bo strasznie plakala taka wybudzana w nocy a Wiktoria w lozeczku.Ja wziełam sobie laptopa i poszlam do Dominika pokoju

Biore sie za poczytanie
agunia-ln
Fanka BB :)
raczej żłobek, do przedszkola czasami przyjmują dzieci 2,5 letnie pod warunkiem, że nie sikają juz w pieluchyA powiedzcie mi dziewczyny, mała w grudniu skonczy 2 latka a mi w maju konczy sie wychowawczy, to ona do żłobka, czy do przedszkola?

Greti
Wiesz co, bo u mnie to jest tak, że jak mam całą trójkę w domu, to w kółko któreś cos chce i nie mam czasu na kompa, a mam umowę z mężem, że wieczorami nie siadam do komputera, tylko wieczory spędzamy razem, dlatego jestem tak rzadkoWitaj Wiki i Greti, no cos żadko Was oststnio widac kochane

Wiktoria słodka ta twoja córeczka.
Joanna73
uzależniona od BB
witam
Zuzia wysypana
a pozastala dwojka jeszcze nie
zamierzam wybrac sie do Lidla bo kakao sie skonczyło noi pewnie jeszcze cos sie kupi jak to w lidlu Slonko świeci pranie sie pierze kawke zaraz wypije i postaram sie nadrobic zaległosci ;-)wczoraj wieczorem cos mi sie chcialo sam nie wiedzialm co i polecialm do sklepu kupilam sobie serek CAAPRESI Warmia Serek CAPRESI - Sery i twarogi - Opinie.eGospodarka.pl - Warmia Serek CAPRESI Pyszny
a potem sie dziwic ze sniadanie nie jem
spadam zajrze pózniej

SuperA to foteczka Martynki z nową lalusią

Ale jak wroci to z takim impetem i taka energia ze bedzie nam cała dobe klikala;-)za 3 dni to nam Wiki całkiem znikniemężuś wraca to pójdziemy w odstawkę:-
-
-
-(

MADZIULKA,AGUNIA
Zdrowka dla dzieciaczkow

ANABUBKA
Kciukaski zacisniete:-)

Greti
No to jak Benjamin urodził się w styczniu 2005, to kiedy powinien iść do zerówki i do szkoły ? Sorki, że tak głupio wypytuję, ale w Austrii jest inny system, a my chcemy wrócić do Polski jak Benjamin będzie miał iść do szkoły.greti od 2010 roku 5-latki idą do zer,owki a moja julia już w tym roku bo nudzi sie w dmku krutnie![]()
Według moich obliczeń Benjamin powinien iść do polskiej szoły we wrześniu 2012. Dobrze liczę ???
Joanna73
uzależniona od BB
ZDRÓWKA ŻYCZĘWitam
M spi w salonie bo cala noc kaszlał i budzil mi dziewczynkiWkoncu przeniosl sie do salonu
Klaudia spi w moim lozku bo strasznie plakala taka wybudzana w nocy a Wiktoria w lozeczku.Ja wziełam sobie laptopa i poszlam do Dominika pokojuDo malych nawet nie wchodze-niech sie wyspia bidulki
Biore sie za poczytanie

Ale Ona w maju bedzie miała 2,5 wiec moze sprobowac pobrac karte i do złobka i do przedszkolaraczej żłobek, do przedszkola czasami przyjmują dzieci 2,5 letnie pod warunkiem, że nie sikają juz w pieluchyprzynajmniej u mnie

reklama
Podziel się: