reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Laski ale sie dzisiaj przysmalilam w parku, jestem czerwona jak raczek hahahahahaaha jurto sie doprawie i bedzie jazda :-) Jak bym pojechala taka blada na Majorke to odrazu wiedzieli by ze z Anglii, a tak dla niepoznaki maly europejski rumieniec zbije z tropu.
Leci teraz w TV jakis durny program o adopcji malp przez Amerykan :szok: traktuja je jak wlasne dzieci, ubieraja w ciuszki nadzaja ludzkie imiona i mowia o nich syn/corka. Tak mnie zirytowali ze musialam wlaczyc sobie MP3 by ich zagluszyc (M oglada ten program). Ja wychodze z zalozenia, ze jest przeciez wiele cieciaczkow, ktorym mozna zaoferowac rodzinny dom i normalne warunki do rozwoju. A tu facet walnol ze musial ustabilizowac swoja sytuacje finansowa przed adopcja malpki :wściekła/y: F**K ja wiem ze one sa takie cudne ale bez przesady.

reklama
Hello rannie przy slabej kaffce:-)
Ola - mnie faktycznie nic nie boli oprocz piersi ale raczej tam ciaza sie nie umiejscawia:-):-):-) test dzis znow wyszedl II... przed poludniem zrobie bete to popoludniu powinnam miec wyniki...na razie zmykam do pracy...

Witam się z rana ja dziś wcześnie bo męza do dentysty muszę zawlec hihi
Gosiu wszystko pięknie wychodzi co dzień teścik z dwiema ładnymi krechami to i fasolka rośnie jak na drożdżach a beta tylko to potwierdzi

Cześć dziewczynki :tak:
nawet nie mam jak teraz nadrobic zaleglosci ktore zrobilyscie mi od wczoraj !!!! :eek: i sie do tego stresuje bo mam za 20 min narade i mam spisac protokol .... a ja dyslektyk i bo je sie ze bykow narobie! :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: .. ehh.. zycie!
wczoraj bylam u promotora ... dooopek jeden!!!! na 100% nie NIE bronie w czerwcu lipiec pod wielkiem ????? i na 50% bedzie to wrzesien bo pan promotor tak w rozdjazdach!!!! :wściekła/y: kuźwa no!
wziął prace do szczytania i popatrzyl na nia tak przy nas ... dogadalismy sie co tam jeszcze powinno być i obiecalysmy ze w ciagu tygodnia dostanie ostateczna wersje pracy... wiec chyba będę zajęta! :eek::eek::eek:
sorry ze tak o sobie.. ;-) dobra wypije herbatke i lece!!! :confused2:

no przebrnelam! :-) ale naskrobalyscie!!!!
I co odpisała??
tak! :-) co prawda wiele mi nie powiedziala ale jednak odpislala! i to sie tez liczy! :-)
Laseczki! Wpadłam się pochwalić :) Właśnie wróciłam od promotora. Jest bardzo zadowolony z tego co zrobiłam. Zostały mi już tylko kosmetyczne poprawki i mogę dawać pracę do druku i oprawienia :))))))))))))) Epopeje napisałam bo ponad 100 stron ma moje dzieło..
A termin obrony mam 1 lipca już na 100% - recenzent i PANI DZIEKAN ( choć chodzą słuchy że rektor bedzie na mojej obronie - to ci zaszczyt :))) )zarezerwowani...
Promotor bardzo mnie pochwalił i powiedział że jest ze mnie niesamowicie dumny :)
A ja tylko rosnę z tej dumy :)HUUURAAA!!!
gratuluję !!! nawet nie wiesz jak ci zazdraszczam! ;-)
Ja chyba wezmę kartkę i jeszcze raz napisze która to która nk... bo chyba się zgubiłam?!
to ja poproszę o kopie! :-D
No wlasnie weszlam na NK i juz Cie mam, kroliku niecierpliwy :-D
Egzamin mam z penologii - tjjjjjjuuuuuuddddnnnnnyyy help:wściekła/y:
Rozsmieszyly mnie Twoje foty z dziecinstwa, bo buzka Ci sie w ogole nie zmienila. Ja na przyklad, to wygladam jak zupelnie ktos inny niz za mlodu. Mnie czas nie oszczedzila a ludzie na ulicy mnie nie rozpoznaja :sorry:
Uciekam kobity, bede tu okiem rzucac co jakis czas
ejjj..... Kaprycha ujawnij mi sie!!! na nk!!!! :tak:
9 dni to tez tylko teoria
Wyobraz sobie....W praktyce masz 2 dni przed owu, dzien owu i w najlepszym przypadku dzien po owu. Wiec max 4 naprawde plodnych dni ktore w 90% przynosza ciaze.
Jasne ze mozna se liczyc ze w skrajnych przypadkach plemnik zyje 5 dni - no ale to jeden na 10,000 przypadkow wiec ja tego powaznie nie biore pod uwage
chcialam tylko dorzucic ze sama zywotnosc komorki jajowej to tylko 24 h z czego podobno tylko przez 6 h jest zdolna do zaplodnienia! :confused2:
cholercia...niedobrze...to musicie dzialac szybko,zanim M zacznie brac leki.Bede trzymac kciuki!!
dzięki :-):-):-) pracujemy pełna parą mam nadzieje ze sie uda! ;-)
witam sie jak zwykle z wieczora......i daje znac ze zyje
no sie nareszcie odezwałaś!!! oj nieładnie tak cicho siedziec!!! :sorry:

Ola - mnie faktycznie nic nie boli oprocz piersi ale raczej tam ciaza sie nie umiejscawia:-):-):-) test dzis znow wyszedl II
Nie wiecie dlaczego nie moge sobie wstawic trzech suwaczkow... Pisze mi komunikat ze ma 5 elementow a to za duzo...
Uwiaz mi wszystko jest OK. Ciesz sie fasolka i odrzuc ciemne mysli.

Moze masz jekies przerwy miedzy poszczegolna sygnatura i dlatego pokazuje ci ze masz za duzo znakow.

wczoraj bylam u promotora ... dooopek jeden!!!! na 100% nie NIE bronie w czerwcu lipiec pod wielkiem ????? i na 50% bedzie to wrzesien bo pan promotor tak w rozdjazdach!!!! :wściekła/y: kuźwa no!
wziął prace do szczytania i popatrzyl na nia tak przy nas ... dogadalismy sie co tam jeszcze powinno być i obiecalysmy ze w ciagu tygodnia dostanie ostateczna wersje pracy... wiec chyba będę zajęta! :eek::eek::eek:

Prawdziwy dooooooooooooooopek z tego promotora, jakis sadysta, ze ci tak przedluza, a moooooozze bardzo cie lubi i niechce by odeszla :szok::-D:-)

witam sie jak zwykle z wieczora......i daje znac ze zyje
witam witam i o zdrówko pytam.. faktycznie dawno Cie nie było.. kochana dziekuje za ziolka.. jajeczko po nich dojrzalo i pękło..
Cześć dziewczynki :tak:
nawet nie mam jak teraz nadrobic zaleglosci ktore zrobilyscie mi od wczoraj !!!! :eek: i sie do tego stresuje bo mam za 20 min narade i mam spisac protokol .... a ja dyslektyk i bo je sie ze bykow narobie! :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: .. ehh.. zycie!
sorry ze tak o sobie.. ;-) dobra wypije herbatke i lece!!! :confused2:
no to faktycznie nie ciekawie..czlowiek pozapomina co tam bylo a to jeszcze sie bronic trzeba.. masakra..

reklama
Do góry