reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
czesc dziewczyny jestem nowa na forum i strasznie zagubiona .
W moje dni plodne mialam wpadke z moim chlopakiem..
dzis jest 8 dzien od spodziewanej @ bola mnie piersi (zwlaszcza sutki czasem nawet pieka)
czuje bol w podbrzuszu tak jakbym miala dostac @ tyle ze o wiele lzejszy,kłuja mnie jajniki,mam wahania nastroju czasem zakreci mi sie w glowie.Oczywiscie robilam test i wyszedl dosc dziwnie moim zdaniem poniewaz ukazaly sie dwie kreski jedna jest ok ale druga jest do polowy mocno zabarwiona a jej druga polowa jest raczej wyblakla.Mierzylam tez temperature i jest w normie nie wiem czego moge sie spodziewac czy moje objawy sa objawami ciazowymi czy to tylko chwilowe zatrzymanie miesiaczki a ja poprostu panikuje prosze pomozcie:(

Z testu wynika że to raczej ciąża....nawet kiedy druga kreska wychodzi bledsza to test można uznać za pozytywny...
Może kup kolejny i ponownie wykonaj test...ale mi to wygląda na ciąże...właśnie z powodu testu i objawów.... Często na początku ciąży czuje sie ból w podbrzuszu jak na okres....ja tak miałam
Pozdrawiam

Hej, testu nie robiłam, bo mnie brzuch od wczoraj boli na @.Pewnie dziś lub jutro przyjdzie. Jeśli do jutra rana nie przyjdzie to zrobię test.

dziekuje za odpowiedz hm..obys miala racje nie chcialabym sie rozczarowac a czy te bole to normalne sa?czytalam kiedys ze to moze byc grozne dla ciazy..

gaba i jak przyszła @ ????? bo u mnie 2 dzien po terminie jej nie ma.... test nietety tez powiedzial ze dzidzia ni ma... :(

Może powtórz jutro lub pojutrze test, albo idź na bete.
Według suwaczka ja dziś powinnam dostać @.
Jedyne objawy jakie mam to małpowe bóle brzucha, tylko trochę delikatniejsze i biały przeźroczysty śluz:eek:

gaba i jak przyszła @ ????? bo u mnie 2 dzien po terminie jej nie ma.... test nietety tez powiedzial ze dzidzia ni ma... :(

może jeszcze nic straconego? zrelaksuj się jakoś.. nie wiem, obejrzył ulubioną komedię, poczytaj ulubioną książke, zjedz ulubioną potrawę :) może od stresu nie masz okresu.. a może test kłamie.. poczekaj jeszcze troche, powtórz test, albo idź do lekarza.. :) będzie dobrze :*:*:*

czesc dziewczyny jestem nowa na forum i strasznie zagubiona .
W moje dni plodne mialam wpadke z moim chlopakiem..
dzis jest 8 dzien od spodziewanej @ bola mnie piersi (zwlaszcza sutki czasem nawet pieka)
czuje bol w podbrzuszu tak jakbym miala dostac @ tyle ze o wiele lzejszy,kłuja mnie jajniki,mam wahania nastroju czasem zakreci mi sie w glowie.Oczywiscie robilam test i wyszedl dosc dziwnie moim zdaniem poniewaz ukazaly sie dwie kreski jedna jest ok ale druga jest do polowy mocno zabarwiona a jej druga polowa jest raczej wyblakla.Mierzylam tez temperature i jest w normie nie wiem czego moge sie spodziewac czy moje objawy sa objawami ciazowymi czy to tylko chwilowe zatrzymanie miesiaczki a ja poprostu panikuje prosze pomozcie:(

tak po prawdzie to mi to wygląda na dzidzię.. :) leć prędko do lekarza.. i pamiętaj: będzie dobrze :* buziaki

gaba, xxxizulqaxxx.... moze macie racje moze jest jeszcze nadzieja.... kurcze nie chce sie nakrecac zbytnio bo znow wybuchne jak nie wyjdzie mi test i bede chodzila smutna ... no dzisiaj sie juz zrelaksowalam :) wymyslilam ze poszperam w akwarium z moim krabem zrobilam mu kilka norek kupilam roslinke rybke na kolacje :) chyba sie chlopak ucieszyl bo skacze po kamykach jak osiolek :) troche mnie to zajecie odizolowalo od zmartwien..... moze po wyplacie pojde jednak na ta betehcg.... akurat 10.06 jak nie dostane do tego czasu okresu to pojde.... moze akurat test wykryc nie chce albo poprostu sie stresuje jak izulqa powiedziala....

drzazga20 wydaje mi sie tez ze to ciaża :tak: co prawda mi dwa miesiace test wyszedl z kreska druga ale blada tzn to nie bylo zarysowanie tylko wyrazne zdaleka ale blade no i co uradowana ze jestem w ciazy poszlam na bete na drugi dzien i wyszlo ze nie jestem....

oby teraz po luteinie sie udalo... bo na wywolanie okresu bralam luteine bo cos nie chcial przyleźć i dostalam .... no i teraz znow powinnam dostac.... na ulotce pisze ze luteina jest na wywolanie okresu czyli tez zeby owulacja byla i na podtrzymanie ciazy jeszcze.... wiec kurcze owu mam nadzieje ze byla a kochac to kochalam sie co drugi dzien a czasem codziennie nawet wiec dlaczego mialabym pominac owu??? no chyba ze jej nie było ?? :confused2:

missiiss1301
moja kreska jest do polowy mocno fioletowa a druga jej polowa jest rozowa no i niepokoja mnie te objawy 16-go czerwca ide do ginekologa ale nie wiem czy nie powinnam isc wczesniej.
Nigdy nie mialam takich objawow jak teraz.

reklama
drzazga20 nie wazne jaka byla... ale sie pokazala.... to jest wazne. bo jesli twoj organizm nie wydziela w ogole tego hormonu to by nic kompletnie sie nie pokazało.... kiedys czytalam ze hcg wytwarza sie nie tylko w ciazy ale np przy chorobie jajnika.... no ale to pomijamy , przeciez jest mozliwosc ze moglabys byc w ciazy.... zycze ci tego by bylo jakbys chciala :) pozdrawiam cieplutko :);-)

Do góry