reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

tez tak mam Olesiu... Słuchaj..umówiłaś się z dziewczynami, a one wiedza co to znaczy... Myslę że nie będą miały pretensji jak w tej sytuacji nie pójdziesz...
Buziaki

reklama
Narazie Zajaczek milego popoludnia, do jutra.

Fitness poprawi ci humor, wyzwoli nowa energie i poprawi wyglad. Super decyzja , powodzenia.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :tak:
nawet nie mam jak teraz nadrobic zaleglosci ktore zrobilyscie mi od wczoraj !!!! :eek: i sie do tego stresuje bo mam za 20 min narade i mam spisac protokol .... a ja dyslektyk i bo je sie ze bykow narobie! :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: .. ehh.. zycie!
wczoraj bylam u promotora ... dooopek jeden!!!! na 100% nie NIE bronie w czerwcu lipiec pod wielkiem ????? i na 50% bedzie to wrzesien bo pan promotor tak w rozdjazdach!!!! :wściekła/y: kuźwa no!
wziął prace do szczytania i popatrzyl na nia tak przy nas ... dogadalismy sie co tam jeszcze powinno być i obiecalysmy ze w ciagu tygodnia dostanie ostateczna wersje pracy... wiec chyba będę zajęta! :eek::eek::eek:
sorry ze tak o sobie.. ;-) dobra wypije herbatke i lece!!! :confused2:

UUUU niedobry promotor !!!!:wściekła/y:

A to my dziś- 21 tc

Beatka super brzunio !!! Na kiedy masz termin ? 15.10 ???

uciekam powoli Kobiałki...
Mam zamiar się wybrać do klubu fitness tylko nie wiem czy dzisiaj. Musze wziąc " rozkład jazdy" od nich. Nie moge już znieść swojego cielska. A wiem że te"parę brzuszków w domu" na niewiele się zda:(
Super pomysł z tym fitnesem kochana zorganizujesz sobie czas oczekiwania na powrót mezula i przy okazji poprawisz kondycje i spalisz troszke kilokalorii :tak:;-)

Hello rannie przy slabej kaffce:-)
Ola - mnie faktycznie nic nie boli oprocz piersi ale raczej tam ciaza sie nie umiejscawia:-):-):-) test dzis znow wyszedl II... przed poludniem zrobie bete to popoludniu powinnam miec wyniki...na razie zmykam do pracy...
Cudowne wiadomości:tak: Tak się cieszę, że Tobie się udało, bo razem czekałyśmy na testowanko:-)

Zapisałam się do szkoły rodzenia :-D:-D:-D
Świetnie Kinguś:tak::-D A w jakiej miejscowości?? U mnie to nie ma.. za mala miejscowośc:-( A tez bym w przyszłosci chciała chodzic:tak::-D

A to my dziś- 21 tc
Piękny brzusio Kochana:tak:
Pamiętam Cię jeszcze z 2008r na staraczkach a teraz juz 21 tydzien, jak ten czas leci..:-)

Widziałam dzisiaj bociany!!!!!!!!!!!!!
Jeden stał na gnieździe i karmił małe, a drugi łaził po łące - dwa różne bociany w dwóch różnych miejscach...A jak już dojeżdzałam do domku to widziałam dwóch kominarzy razem idących - i za guzik sie złapałam!!!!!!!!!
Będzie szczęście???
O ja pierd***!!:-D:-D:-D
Szczęście murowane:-):-)

uciekam powoli Kobiałki...
Mam zamiar się wybrać do klubu fitness tylko nie wiem czy dzisiaj. Musze wziąc " rozkład jazdy" od nich. Nie moge już znieść swojego cielska. A wiem że te"parę brzuszków w domu" na niewiele się zda:(
Kochana ja chodze na aerobik dwa razy w tygodniu. Czuję się po nim rewelacyjnie, polecam wszytskim:tak::-)

To ze dostalam to bylo do przewidzenia i nawet sie ciesz bo do srody (dnia wyjazdu na urlop) nie powinno bys po @ sladu. Ale brzuszek zaczyna mnie bolec i najchetniej zwinela bym sie w kulke na sofce i przespala popoludnie.
Ach ta wredna @.. Przytulam Kochana. Zwiń się w fotelu pod kocykiem i poleż. Dziewczyny na pewno zrozumieją..:tak:

A do mnie dziś dotarły testy owu z allegro!!:-D:-D
Tylko nie wiem od którego dnia je zacząc robic:eek: Mam ich 17..

To ze dostalam to bylo do przewidzenia i nawet sie ciesz bo do srody (dnia wyjazdu na urlop) nie powinno bys po @ sladu. Ale brzuszek zaczyna mnie bolec i najchetniej zwinela bym sie w kulke na sofce i przespala popoludnie.
Oj bidulko.
No ale na wakacjach bedziecie mogli za to poszaleć:laugh2: a nóż akurat mały ninja zaatakuje ;-)

Witam!
Jak obiecałam :
Kropeczka-Wiola
Kaprycha-Monika
Hanka-Anka M.
Lolitka-Iwona
Szafirek - Daria
Zajączek-Justyna
Marzenix- Marzena
Olica-Aleksandra w.
Olesia33-Aleksandra M.
Kroptusia-Sylwia
Gosia-Małgorzata W.
.........-Aneta S.
........- Ola W
Ja to oczywiście Martyna... pomocy bo 2 ostatnich się zgubiłam... sorry jeśli się pomyliłam

reklama
Agniesiak ja specjalistka nie jestem ale masz krótkie cylke to moze zacznij od jutra o ile @ juz se poszła..
Dobrze zacznę od jutra.. @ już prawie poszła i do jutra po poludniu już chyba pojdzie na dobre:tak: Bo testy owu to po południu się robi, tak?

Witam!
Jak obiecałam :
Kropeczka-Wiola
Kaprycha-Monika
Hanka-Anka M.
Lolitka-Iwona
Szafirek - Daria
Zajączek-Justyna
Marzenix- Marzena
Olica-Aleksandra w.
Olesia33-Aleksandra M.
Kroptusia-Sylwia
Gosia-Małgorzata W.
.........-Aneta S.
........- Ola W
Ja to oczywiście Martyna... pomocy bo 2 ostatnich się zgubiłam... sorry jeśli się pomyliłam
Agniesiak85 - Agnieszka D.:-D

Do góry