Zajączek81
Fanka BB :)
tez tak mam Olesiu... Słuchaj..umówiłaś się z dziewczynami, a one wiedza co to znaczy... Myslę że nie będą miały pretensji jak w tej sytuacji nie pójdziesz...
Buziaki
Buziaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzien dobry Patrysiu jak samopoczucie?
Cześć dziewczynki
nawet nie mam jak teraz nadrobic zaleglosci ktore zrobilyscie mi od wczoraj !!!!i sie do tego stresuje bo mam za 20 min narade i mam spisac protokol .... a ja dyslektyk i bo je sie ze bykow narobie!
.. ehh.. zycie!
wczoraj bylam u promotora ... dooopek jeden!!!! na 100% nie NIE bronie w czerwcu lipiec pod wielkiem ????? i na 50% bedzie to wrzesien bo pan promotor tak w rozdjazdach!!!!kuźwa no!
wziął prace do szczytania i popatrzyl na nia tak przy nas ... dogadalismy sie co tam jeszcze powinno być i obiecalysmy ze w ciagu tygodnia dostanie ostateczna wersje pracy... wiec chyba będę zajęta!
sorry ze tak o sobie.. ;-) dobra wypije herbatke i lece!!!![]()
A to my dziś- 21 tc
Super pomysł z tym fitnesem kochana zorganizujesz sobie czas oczekiwania na powrót mezula i przy okazji poprawisz kondycje i spalisz troszke kilokaloriiuciekam powoli Kobiałki...
Mam zamiar się wybrać do klubu fitness tylko nie wiem czy dzisiaj. Musze wziąc " rozkład jazdy" od nich. Nie moge już znieść swojego cielska. A wiem że te"parę brzuszków w domu" na niewiele się zda![]()
Hello rannie przy slabej kaffce:-)
Ola - mnie faktycznie nic nie boli oprocz piersi ale raczej tam ciaza sie nie umiejscawia:-):-):-) test dzis znow wyszedl II... przed poludniem zrobie bete to popoludniu powinnam miec wyniki...na razie zmykam do pracy...
Zapisałam się do szkoły rodzenia![]()
A to my dziś- 21 tc
Widziałam dzisiaj bociany!!!!!!!!!!!!!
Jeden stał na gnieździe i karmił małe, a drugi łaził po łące - dwa różne bociany w dwóch różnych miejscach...A jak już dojeżdzałam do domku to widziałam dwóch kominarzy razem idących - i za guzik sie złapałam!!!!!!!!!
Będzie szczęście???
uciekam powoli Kobiałki...
Mam zamiar się wybrać do klubu fitness tylko nie wiem czy dzisiaj. Musze wziąc " rozkład jazdy" od nich. Nie moge już znieść swojego cielska. A wiem że te"parę brzuszków w domu" na niewiele się zda![]()
To ze dostalam to bylo do przewidzenia i nawet sie ciesz bo do srody (dnia wyjazdu na urlop) nie powinno bys po @ sladu. Ale brzuszek zaczyna mnie bolec i najchetniej zwinela bym sie w kulke na sofce i przespala popoludnie.
Oj bidulko.To ze dostalam to bylo do przewidzenia i nawet sie ciesz bo do srody (dnia wyjazdu na urlop) nie powinno bys po @ sladu. Ale brzuszek zaczyna mnie bolec i najchetniej zwinela bym sie w kulke na sofce i przespala popoludnie.
Agniesiak ja specjalistka nie jestem ale masz krótkie cylke to moze zacznij od jutra o ile @ juz se poszła..A do mnie dziś dotarły testy owu z allegro!!
Tylko nie wiem od którego dnia je zacząc robicMam ich 17..
Agniesiak ja specjalistka nie jestem ale masz krótkie cylke to moze zacznij od jutra o ile @ juz se poszła..
Witam!
Jak obiecałam :
Kropeczka-Wiola
Kaprycha-Monika
Hanka-Anka M.
Lolitka-Iwona
Szafirek - Daria
Zajączek-Justyna
Marzenix- Marzena
Olica-Aleksandra w.
Olesia33-Aleksandra M.
Kroptusia-Sylwia
Gosia-Małgorzata W.
.........-Aneta S.
........- Ola W
Ja to oczywiście Martyna... pomocy bo 2 ostatnich się zgubiłam... sorry jeśli się pomyliłam