reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

ja tez bym brala dopoki nie przyjdzie @ - zreszta takie mialam teraz zalecenie gina i na innym forum tak dziewczyny tez mowily. Jezeli tylko podejrzewasz, ze jestes w ciazy to bierz caly czas bo przerwanie spowoduje spadek progesteronu nagle i wtedy mozesz nie zafasolkowac...
ja przez ostatnie dwa cykle bralam az do pojawienia sie @
nie wiem czy nam się udało w tym cyklu ale ten pęcherzyk taki duzy jak usg miałam robione to mnie napawa nadzieja ze może jednak
ale czy jak nie przerwe brania luteiny to mi się @ nie opóźni a przy moich długich cyklach (36) a ostatnio 52 i to po luteinie to nie chciałabym żeby się opóźniła znów bo ja mam ja rególować a nie przedłużać

reklama
Zaniepokojona gwałtowny spadek progesteronu może spowodować że fasolka się nie zagnieździ...
kurczaczek to moze nie przerwę tej luteiny jednak:tak:
czytałam na innym forum ze takie bóle w podbrzuszu i kłucie jajników to często po luteinie występuja wiec moze stad u mnie ten ból dzisiejszy :tak::baffled:

Agnieszka sprawdzilam na moich testach owul. przy 29dc zaczynasz testowac w 12dc,przypuszczalna owulka na 15dc :-) powodzenia, dalej wiesz co robic ;-)

P.S. sikaj na testy popoludniu. Troszke inaczej niz przy ciazowych (staraj sie o tej samej porze)
Dziękuję za odpowiedź:-)

mam bete:-):-):-)

711mIU/ml
Kochana piękny wynik!!:tak::tak::-):-)

Z innego forum:
tak, wymagane jest wstrzymanie moczu na 4 godziny przed zrobieniem testu. Również, test powinno się robić nie z porannego moczu! Najlepiej od 10:00 do 20:00

O widzisz kochana nie ma to jak fachowiec sie wypowie :tak:
Dziękuję za pomoc:tak:
Agniesiak to tez znalazłam na innym forum:
http://www.vena-vita.wkrakowie.net/Inne test owulacyjny Bobo-Test.pdf
tylko tam pisali zeby to otworzyc to trzeba miec zainstalowanego ADOBEREADER'a
Dzięki:-D Otworzyło mi się, zaraz poczytam:-)

kochane moje ja do was z pytaniem i prosba o pomoc

Jak juz wiecie staram sie o malenstwo juz 2 lata w tym cyklu dostalam znowu regolarnie okres a bylo to 20 maja i problem polega na tym ze ze mna dzieje sie cos niedobrego jajniki i krzyrz mnie tak napieprzaja ze nie moge i dotego plamie na zielono brazowo to napewno nie okres bo mam miec dopiero za 2 tyg boje sie ze jestem w ciazy a o tym nie wiem i ze to plamienie to cos w rodzaju poronienia bo to nie jest normalne w srodku cyklu takie cos doradzcie cos bo sie zastanawiam czy nie jechac do szpitala
Ja bym to raczej skonsultowała..

A jednak za mną tęskniłyście.:-D:-D:-D:-D
Już się bałam, że przepadłam.

Jesu piwa sie muszę napić - tylko to mnie ratuje

myslisz ze dobry?? bo cholera wie jak oni to licza...

normy to ciaza 2-3 tydzen 101-4870

a mnie na suwaczku wychodzi 5 tc... a od zaplodnienia jest jakies 20 dni
Gosia: kazde labolatorium ma inne widelki jak patrzylam na normy w necie to jestes gdzie w 4-5/5 tyg..

Witam
Jestem orleańską dziewicą i mam nie równo pod sufitem. Czy mogłabym się do was przyłączyć czy raczej nie pasuję????

nie pasujesz tutaj :-D:-D
czytałam na innym forum ze takie bóle w podbrzuszu i kłucie jajników to często po luteinie występuja wiec moze stad u mnie ten ból dzisiejszy :tak::baffled:
najpierw test a potem odstaw..

ja tyz ja tyz chce piwa.. a tesknic to baaardzo tesknilysmy..

Nie dała mi więc nie wiem nic. Ale jak wczoraj ją kroili to najprędzej jutro ją wypuszczą. Bo po 3 dniach pobytu chorego NFZ zwraca koszty leczenia.
No to padła nasza ostatnia nadzieja na wieści od Kropeczki:baffled::-(
Kochana a masz Ty numer tel do swojego G?
jak masz to zadzwoń i zapytaj co robic

Jeszcze sie pytasz-pewnie ze teskniłysmy :tak::-D
Myslałysmy juz za zaginełas w akcji :rofl2:

BAAAARRRRMMMMAAAANNNN PIWO DLA JASNIE PANI!!!

reklama
Do góry