reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

A jednak za mną tęskniłyście.:-D:-D:-D:-D

Już się bałam, że przepadłam.

Jesu piwa sie muszę napić - tylko to mnie ratuje​
Oj też się chyba piwka napije, tylko troszkę później, bo na razie szukam książek w bibliotece, więc umysł musze mieć trzeźwy, na jutro zaplanowałam sobie świetny wypad - cały dzienw bibliotece, musze jeszcze parę rzeczy do tej cholernej magisterki znaleźć...

reklama
Pomocy
jedziemy do znajomych i oni zaczeli sie rowniez starac o dzidzie postanowilam zrobic jej maly prezencik: pare testow owul.+termometr+wykresy(tabelki)+test ciazowy. Dolacze do tego kilka niezbednych informacji (wydaje mi sie, ze jest kompletnie zielona) ale tu pojawia sie maly problem ja mam tabeli w Fahrenheitach a term. mam w Celcjuszach, szukam i szukam i nie moge znalesc tabeli w C.
jesli chodzi o FF to zawsze pod wykresem pisze view in Celcius.. czy takos tak.. jesli chodzi o galerie.. a jesli chodzi o Twoj wykres to co sie wchodzi przez linka w sygnaturce to takze pisze view in celcius..

reklama
nie wiem czy nam się udało w tym cyklu ale ten pęcherzyk taki duzy jak usg miałam robione to mnie napawa nadzieja ze może jednak
ale czy jak nie przerwe brania luteiny to mi się @ nie opóźni a przy moich długich cyklach (36) a ostatnio 52 i to po luteinie to nie chciałabym żeby się opóźniła znów bo ja mam ja rególować a nie przedłużać
moze zamienisz luteine na duphaston?? co prawda jest drozszy bo 40zl za 10tbl ale mnie p[o nim nic nie jest no i bierzesz 1 dziennie...
Gosia: kazde labolatorium ma inne widelki jak patrzylam na normy w necie to jestes gdzie w 4-5/5 tyg..
czyli wyglada, ze jest ok?? bo na suwaczkach mam 5-6 tydz. a czy przy pozamacicznej beta by wyszla mniejsza?? jak to jest??

Kingus a moze ty mi pomożesz bo ty brałaś clo na jajeczkowanie i luteinę czy duphaston w II fazie cyklu tak?? i czy miałaś odstawić tą luteine czy brac do dnia @
zadzwon do gina a ja bym brala... zrobisz bete za kilka dni i sie okaze...

Do góry