reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
oby sie tak satlomusialabym byc chyba mocno zdesperowana zeby to zrobicNo ja mam to samo rycze ale patrze twardo dalej bo mnie ciekawi jak to sie skonczy
No ja bym mojego dziecka nawet za nie wiadomo ile kasy nie oddala normalnie ci rodzice sa jacys chorzy
W nastepnym tygodniu maja dostac dzieci w wieku przedszkolnym a potem w wieku szkolnymale jedna matka juz swoje dziecko zabrala sa jeszcze 3 pary z dzieckiem
teraz leci taki reportaz na temat tego programu i psycholodzy bardzo sie skarrza ze to szok dla dziecka i ze moze zachamowac sie w rozwoju itd i ze beda robic wszystko zeby program zostal zakonczony i mam nadzieje ze i tak sie stanie
to teraz niemowlaki mieli?????????
Matka wariatka to jaja to jestam matka ariatka za dzieci bym zabiła!!!!!!!!!!!!!

Ale ja mam tak samo
Dobranoc AGNES:-)
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No obejrzyj sobie obejrzyj to sama bedziesz w szokuJa nie wiem czy mam RTL,ale chyba tak,wiec moze za tydzien sobie obejrze
Moja Klaudia co chwile wola mnie na przytulanceI dostaje buziaczki

ja nadal żyję na truskawkach.AS
Widze ze caly czas masz ten sam opis na gg
Fajnie:-);-)

Ten program jest powalający z nóg

Jakoś sobie nie wyobrażam takiej sytuacji.
A swoją drogą jakby tak trafili na mojego Kubusia....

to takim ochotnikom serdecznie współczuję

Juz jestem w szoku po tym co napisałasNo obejrzyj sobie obejrzyj to sama bedziesz w szoku![]()

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Teraz mieli dzieci do roku ale te bliznaczki mialy dopiero 5 miesiecyoby sie tak satlomusialabym byc chyba mocno zdesperowana zeby to zrobic
to teraz niemowlaki mieli?????????

No to wyobrazilam sobie teraz moje 5-cio miesieczne dziewczynki ktorymi opiekuja sie jacys malolaci-zmieniaja Im pieluszki itdTeraz mieli dzieci do roku ale te bliznaczki mialy dopiero 5 miesiecy![]()

Az sie zniesmaczyłam

reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
co racja to racja:-):-):-):-)ja nadal żyję na truskawkach.
Ten program jest powalający z nóg
Jakoś sobie nie wyobrażam takiej sytuacji.
A swoją drogą jakby tak trafili na mojego Kubusia....
to takim ochotnikom serdecznie współczuję![]()
Teraz mieli dzieci do roku ale te bliznaczki mialy dopiero 5 miesiecy![]()

Podziel się: