reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

dziewczyny może mi poradzicie jakieś sklepy ciążowe we wrocławiu żebym wyglądała jak człowiek a z jakich sklepów korzystałyście w ciązy !!!!szukałam w necie ale jak zobaczylam cene 160zł za spodnie to mnie zamurowało :szok:

reklama
dziewczyny może mi poradzicie jakieś sklepy ciążowe we wrocławiu żebym wyglądała jak człowiek a z jakich sklepów korzystałyście w ciązy !!!!szukałam w necie ale jak zobaczylam cene 160zł za spodnie to mnie zamurowało :szok:
ja nie korzystałm ze skepów ciążowych.ja rodziłam we wrzesniu więc duzy brzuch miałam w środek lata więc duzy wybór letnich ciuchów.ubierałam sie w normalnych sklepach.chodziłam w spodniach dresowych lub z lnu a bluzki rozszezane,tuniki,lato było gorące więc nie wiele miało się na sobie.

wiem że sklep ciążowy jest w Auchan ,w Magnoli -moja kuzynka tam sie ubierała,niestety cen nie znam

czesc dziewczyny weszłam z ciekawości na ten wątek :-) a co do boszkowa to akurat byłam w zeszłym roku pod sosnami w boszkowie , polecam bardzo milo sympatycznie czysto, jedynym minusem tylko to ze do "centrum daleko" ,do jeziorka bliziutko domki dosc fajne polecam gorąco :-)
witam .ja chyba tam się wybiorę mam nadzieje że ceny są przystępne
Dziewczyny leci już finał YOU CAN DANCE ogladacie?
ja żadnego odcinka nie opuściłam,uwielbiam ten program a finał to już nie ma mocnych,siedzę przed ekranem i oglądam :tak::tak::tak::tak::tak:
nie oglądam tego jakoś mnie to nie interesuje :no:

arlenano niestety ceny są kosmiczne.
Ja polecam na Kościuszki jest fajny sklepik koło empiku( albo dawnego empiku bo nie wiem czy jest tam nadal)albo koło sex shopu jak kto woli :-D I fajne stoisko jest w feniksie z Happymum No i widziałam jeden w Magnolii ale tam nie byłam.No i podstawa mojego ciążowego ubioru czyli H&M jest on najtańszy i dobrze się nosi.

arlenano niestety ceny są kosmiczne.
Ja polecam na Kościuszki jest fajny sklepik koło empiku( albo dawnego empiku bo nie wiem czy jest tam nadal)albo koło sex shopu jak kto woli :-D I fajne stoisko jest w feniksie z Happymum No i widziałam jeden w Magnolii ale tam nie byłam.No i podstawa mojego ciążowego ubioru czyli H&M jest on najtańszy i dobrze się nosi.
H&M a ja szukałam i tam nie ma ciążowych ubrań :baffled: Dzięki za pomoc :-)

Cześc dziewczyny.dziś fatalnie sie czuję,dostałam @ i brzuch mnie okropnie boli aż wzięłam dwie nospy bo już nie mogłam wytrzymać.troszke ulzyło ale i tak nie do końca.

Oliwka mi jeszcze śpi :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: jestem w szoku.zawsze góra spała do 7.00 a tu jest już 8.30 :szok::szok::szok::szok::szok: nie wiem mam nadzieję ze nic ja nie łapie bo taka troche ciepła jest i ma lekko czerwone policzki.

Macie może sprawdzone leki na złe samopoczucie w czsie okresu?czy tylko nospa?nie wiem jak ja przetrwam dzisiejszy dzień :baffled:

Witam dziewczęta!
Pogoda wczoraj była fatalna, strasznie zmarzłam wracając do domku po pracy, też ubrałam się jak by miało być z 20 stopni ciepła, a tu wiatrzysko i ziąb, dobrze przynajmniej, ze nie padało, bo nie wzęłam parasola:tak:
Co do Boszkowa, to słyszałam bardzo pochlebne opinie co do tego miejsca od osob, ktore tam były, a jest, to jakieś 160 km od Wrocławia. pod sosnami nie wiem jak jest, ale juz jedną opinię mamy, że fajnie:-)
Agnes ja też nie oglądam tego programu, bo tak jak arlena akurat mało mnie interesują wszystkie tego typu programy, czasami coś mi tam wpadnie w oko, ale raczej nie.
Ja również mam bolesne miesiączki, przez długi czas brałam tabletki antykoncepcyjne i to był najlepszy sposób na ból, a tak to tylko tabletki przeciwbólowe, bo niekonwencjonalnych sposobów nie znam:-). Także trzymaj się, jedyne pocieszenie, ze to minie, ale za miesiąć niestety wroci, no cóż taki nasz urok:-(
arlena ja też chodziłam w ciąży przez całe lato i szczerze mówiąć kupiłam w H&M jedynie rybaczki typowo ciążowe, a reszta ciuchów w któych chodziłam, to w normalnych sklepach i teraz mimo, ze brzuszka juz nie ma też w nich chodzę, bo są uniwersalne. Trafiłam też w Orseyu na spodnie letnie z pasem, mimo, że nie spodziewałabym się tam takich rzeczy:szok:. W Magnoli są dwa sklepy typowo ciążow, jeden ma strasznie kosmiczne ceny, ale ten drugi jest w miarę przystępny i bardzo fajne ma ciuszki.
Agnes jak tam Oliwka?, moja mała jak zwykle dała popis w nocy, a jak rano wstawałam, to spała jak zabita i mimo porannego ruchu w mieszkaniu nic jej nie ruszało, jak wychodziłam też jeszcze spała, mała wredota;-):szok:

H&M a ja szukałam i tam nie ma ciążowych ubrań :baffled: Dzięki za pomoc :-)

E na pewno są w Tesco na dole w dziale dziecięcym przy niemowlakach.
Ja też wszystkich swoich ciążówek używam do tej pory, poza spodniami i spódnicami z pasem.

Agnes123 oj współczuje @. Ja jeszcze nie dostałam po porodzie. Jestem teraz na leczeniu hormonalnym i może w końcu się pojawi.

A myśmy z Kacperkiem spali dziś do 9 :-D A zaraz się zbieram i lecę na zakupy przedwyjazdowe.:-D Może uda mi się Potworniastego podrzucić mamie na 2 h.

reklama
Gabi Z Oliwką ok :tak::tak::tak::tak::tak: wstała i już zaczęła wariować,biegała po pokoju na golasa i grała w balona :-D:-D:-D:-D:-D
ale jakoś teraz jest marudna,chyba za długo spała,nie wiem teraz jak ze spaniem w południe bo zawsze mi usypia miedzy 12.15-13.00 a jak teraz spała tak długo to nie mam pojęcia :sorry:

Marma ja kiedyś jak nie byłam mężatka to miałam strasznie bolesne miesiaczki aż mdlałam z bólu :tak::tak::tak::tak::tak: to była masakra.Byłąm z tym u lekarza to powiedział że brakuje mi jakiegos hormonu i dlatego się tak dzieje musiałabym brać jakies tabletki hormonalne ale ja nie chcę sie faszerować hormonami :no::no::no:
i potem samo ustało,były mniej bolesne,do wytrzymania potem w ogóle nie bolało.I teraz znów od jakiś 2 miesięcy mam dość bolesne.nie wiem dlaczego to wróciło.

A my dzis wyjeliśmy 2 szczebelki Oliwce w łóżeczku :tak::tak::tak::tak: teraz ma zabawę wchozi i wychodzi i tak w kółko :-D:-D:-D:-D:-D może jej się znudzi w końcu a jaka ma przy tym frajdę.
Zobaczymy jak będzie przy usyp[ianiu czy nie będzie zwiewac z łóżeczka?tego najbardziej się boję :-D:-D:-D:-D:-D:-D bo znając Oliwke to jest bardzo prawdopodobne.

I dziś znów zimno brrrr :baffled::baffled::baffled::baffled:

Do góry