dziewczyny może mi poradzicie jakieś sklepy ciążowe we wrocławiu żebym wyglądała jak człowiek a z jakich sklepów korzystałyście w ciązy !!!!szukałam w necie ale jak zobaczylam cene 160zł za spodnie to mnie zamurowało 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie korzystałm ze skepów ciążowych.ja rodziłam we wrzesniu więc duzy brzuch miałam w środek lata więc duzy wybór letnich ciuchów.ubierałam sie w normalnych sklepach.chodziłam w spodniach dresowych lub z lnu a bluzki rozszezane,tuniki,lato było gorące więc nie wiele miało się na sobie.dziewczyny może mi poradzicie jakieś sklepy ciążowe we wrocławiu żebym wyglądała jak człowiek a z jakich sklepów korzystałyście w ciązy !!!!szukałam w necie ale jak zobaczylam cene 160zł za spodnie to mnie zamurowało![]()
witam .ja chyba tam się wybiorę mam nadzieje że ceny są przystępneczesc dziewczyny weszłam z ciekawości na ten wątek :-) a co do boszkowa to akurat byłam w zeszłym roku pod sosnami w boszkowie , polecam bardzo milo sympatycznie czysto, jedynym minusem tylko to ze do "centrum daleko" ,do jeziorka bliziutko domki dosc fajne polecam gorąco :-)
nie oglądam tego jakoś mnie to nie interesujeDziewczyny leci już finał YOU CAN DANCE ogladacie?
ja żadnego odcinka nie opuściłam,uwielbiam ten program a finał to już nie ma mocnych,siedzę przed ekranem i oglądam![]()
H&M a ja szukałam i tam nie ma ciążowych ubrańarlenano niestety ceny są kosmiczne.
Ja polecam na Kościuszki jest fajny sklepik koło empiku( albo dawnego empiku bo nie wiem czy jest tam nadal)albo koło sex shopu jak kto woliI fajne stoisko jest w feniksie z Happymum No i widziałam jeden w Magnolii ale tam nie byłam.No i podstawa mojego ciążowego ubioru czyli H&M jest on najtańszy i dobrze się nosi.
H&M a ja szukałam i tam nie ma ciążowych ubrańDzięki za pomoc :-)
moja koleżanka też tak ma syn ma rok a ona co miesiąć musi wywywoływać okres tabletkami a badania wykazują że jest wszystko okAgnes123 oj współczuje @. Ja jeszcze nie dostałam po porodzie. Jestem teraz na leczeniu hormonalnym i może w końcu się pojawi. h.