Greti
Fanka BB :)
Ja jestem ;-):-)Kobiety ,a was gdzie wywiało ,ja tu się z kawą pcham przed kompa ,a tu pusto![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem ;-):-)Kobiety ,a was gdzie wywiało ,ja tu się z kawą pcham przed kompa ,a tu pusto![]()
Ja się zastanawiam jak tam Klaudii poszło?????????/strony świata,pisanie listu,ogólnie matma i polski,ludzie teraz w 3 klasie już ułamki zaczynają ,mnożenie i dzielenie do wielu tysięcy pisemne,obwody kwadratów ,prostokątów,nieszczęsne zadania z treścią...mojej Klaudii się gramy z dekagramami pierniczą
milimetry ,centymetry i metry też
normalnie się sama boję jak jej poszło ,
![]()
No jasne ze jest slodki i to jeszcze jak:-):-):-):-):-)czy mój najmłodszy łobuz nie jest słodki ?jak zrobiołam jej zdjecie to mowila Pokaż
dzis sam przynisa ubranie i kazała sobie sukienke nalozyc
![]()
dla niejednego "doroslego" to czarna magia, a tu w trzeciej klasie takie cuda?!
mojej mamie to dzisiaj myli sie prawa strona z lewą![]()
się cieszę:-d:-d:-dja jestem ;-):-)
madziula kciukasy ściskam mocnobędzie dobrze klaudusia jest mądrabyle by się nie spieszyła a będzie dobrze
u nas w klasie na zebraniu pani mówiła że chciałaby 3 dzieci zostawić na drugi rok bo nie opanowały materiału nawet w 30% ale w klasach 1-3 żeby zostawić ucznia na przyszły rok w tej samej klasie to rodzice muszą wyrazić zgodę..po zebraniu ci rodzice zostali na rozmowę z panią ale adam mówi że wszyscy przechoddzą do 4 klasy więc rodzice nie wyrazili zgody.myślę że gdyby to dotyczyło mojego dziecka to bym zostawiła bo lepiej nadrobić we wcześniejszych klasach jak ciągnąć to dalej bo nic dobrego to nie da.....
adama klasa od 4 klasy zostaje podzielona na 2 klasy Ai B bo teraz jest ich w klasie 30 z czego 21 chłopaków od września ma jeszcze 3 chłopców dojść więc rozdzielają klasę na 2 bo nauczyciele sobie z nimi nie radzą a że szkoła jest dobra ma wysoki poziom i ten plus że klasy są mało liczebne bo 15-20 uczniów to rodzice z drugiego końca szczecina dowożą tu dzieciakino i ten plus że szkoła ma dużo zajęć dodatkowych zupełnie bezpłatnych łacznie z zakupem dla ucznia pomocy dydaktycznych stroi wszystko finansowane z pieniędzy unijnych więc chętnych dużo..adam chodzi n a angielski rtystyczne inoge to zakupili mu książki do angielskiego plecak kredki mazaki farby plasteliny piórnik trój piłkrski korki.jego kolega na karate to zakupili mu kimono .więc to jest naprawde sueraste
![]()
oj słodka słodka jak Aniołek :-)czy mój najmłodszy łobuz nie jest słodki ?jak zrobiołam jej zdjecie to mowila Pokaż
dzis sam przynisa ubranie i kazała sobie sukienke nalozyc
![]()
mam nadzieję ,że twoja mama nie prowadzi samochodu
a tak na serio to bywa i ja też tak czasami mama ,jeżdże
nie wiem jak długo bęe mogła jej tłumaczyć matmę ,ja była strasznie słaba z matmy ,mam nadzieję ,ze do końca podstawówki mych zdolnośći starczy![]()
Trzymam kciuki z całej siły ,aż mi kostki zbielałyja jestem 4 dzień na zelixie i na razie nie zauwazyłam żadnych zmian poza suchością w ustach no i nie jem już późno pilnuję się i nie czuję takiego ssania ale obiad potrafię zjeść konkretny tylko staram się by nic tłustego nie było
trzymajcie kciuki żebym schudła to moje marzenie wrócić do swoich 51 kg
dobra nie będe taka pazerna do 55![]()