Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No to musial jej dac popalicPamiętam jak Kubuś się dostał do pierwszej edycji super niani.
Po wizycie super niania ostatecznie zrezygnowała.![]()

wcale nie.
To nie jest tak fajnie jak wygląda.
Nagranie trwa 18 dni.
W tym czasie masz w każdym pomieszczeniu gdzie dziecko przebywa montowane kamery na czujki.Do tego 12 godzin dziennie towarzyszą Ci w życiu codziennym.
Super niania,reżyser,dźwiękowiec,2 kamerzystów,wizażystka
Sterują najpierw dzieckiem ,żeby było naj najbardziej niegrzeczne ,potem musisz wybrać 3 rzeczy,które chcesz zmienić.
No i super niania wkracza do akcji dopiero wtedy ze swoimi metodami.
Po 18 dniach wyjeźdżają,demontują wszystko,ewentualnie robią mini remont po dziurach po sprzęcie .Potem robią montaż i do emisji.
Za taki motłoch i syf w domu dziecko ma płaconą rekompensatę w kwocie 5000 zł.
U nas sprawa troszkę wyglądała inaczej ,bo Darek nie mógł brać udziału w programie (konflikt interesów) i to się im nie podobało.
Na takiej podstawie zerwali umowę
A prawda była taka,że z jedzeniem Kuby sobie nie radziła,wyganiał ją z domu,nawet ją pobił i opluł i przywitać z nią nie chciał.
Uciekał na spacerze i w gruncie rzeczy prosto w oczy mi powiedziała,że tu niewiele można zmienić.![]()

Zdrowka zycze kuruj sie kobietkoDziewczyny, rozłożyło mnie na maxa :-( Jestem po dwóch gripexach i innych jeszcze jakichś prochach i czuję się odrobinę lepiej, ale jak m wrócił z pracy to normalnie ruszać się nie mogłam.Przespałam się ze 3 godziny, ale jak wstałam to wcale mi lepiej nie było
Mam nadzieję, że mi szybko przejdzie
Piotruś ładnie łyknął lekarstwa - trochę był zaskoczony jak mu podałam antybiotyk strzykawkąPrzed snem dostał jeszcze Ibufen, bo znów miał gorączkę. No i jeszcze 2 kupy były w międzyczasie
Na szczęście pupa jest ok!
Któraś z was pisała o jakiejś maści na odparzenia. Ja zawsze w takim przypadku smaruję mu pupę Bepanthenem i wietrzę, wietrzę, wietrzę, bo świeże powietrze cuda działa.![]()

wspolczuje bolu brzucha ja tez mam @ ale nigdy mnie nic nie boliHejka :-):-):-):-)
moje dziecko jeszcze śpi,tzn przebudziła się z płaczem jakieś 20min temu ale wzięłam ją do nas do łóżka ,przytuliła sie i usnęła.
Kurczę dziewczyny nie posiedzę dzis z Wami na bb,fatalnie sie czuję,@ do mnie przyszła,tak okropnie boli mnie brzuch az mi się wymiotować chce.Wziełam sobie przed chwilką dwie nospy,mam nadzieje że choć troche ulży bo nie wiem czy wytrzymać.

Ja czytalam ze mozna krowie mleko od roku podawacWitam kobitki
Mała właśnie zalicza kupkę na nocniku przy okazji ma zabawe rozlewania herbatki. Śniadanko sie namacza - płatki.
Jak szybko dawałyście swoim małym krowie mleko? My dzis spróbujemy pierwszy raz z płatkami owsianymi i kukurydzianymi.
Pogoda zapowiada sie pięknie. Słonko tak grzeje, e aż okna pootwierałam, bo duszno w domu sie zrobiło.
Ide nadabiać, widzialam, że mam 3 duze strony.

Witajcie kochane nie było mnie wczoraj teraz nie mam głowy do pisania.:--(bardzo was za to przepraszam dzisiaj nawet nie mam czasu poczytac może wieczorkiem musze zając sie sprzątaniem bo M jutro przyjedzie a w domu nie posprzątane a wiecie jakie to sprzątanie przy dzieciach a jeszcze do sklepu musze leciec wiadomo po co
a mi już chyba sie @ konczy od wczorajszego wieczora nic nie było i niech tak zostanie
![]()
No to super jak ci sie @ skonczy bedziesz mogla z mezem poszalec

wspolczuje nie przespanej nocywitam czarodziejki
u mnie za oknem raz słońce raz chmury ale zimno jest....piotr poszedł do pracy ale kiepsko wygląda i kiepsko się czuje niestety...antoni budził się w nocy 9 razy jestem wykończona na maxa...
zdrówka dla wszystkich chorowitek.....ide narabiać i potem big big prasowanie![]()
agnes a po co chcesz ją budzić???????????niech śpi...moja babcia by ci powiedziała :człowiek nie świnia jak się wyśpi sam wstanie![]()

Kciuki zacisnietedziewczynki trzymajcie kciukasy piotrek dzisiaj będzie rozmawiał w sprawie pracy weekendowej dla mnietak bym chciała żeby się udało
to sprzątnie i ekspozycja towarów u niego w casto 4 soboty i niedziele po 8-10 godzin zarobki może nie oszałamiające ale 500 zł bym miała a dla mnie to dużo no i wyszłabym do ludzi z domu chociaż w weekendy...a że piotrek ma weekendy wolne to odpada problem opieki nad antonim
![]()

Rowniez trzymam kciukiMalina trzymam kciukasy jak szalona
Trzymajcie też ,bo Klaudia dziś pisze test 3 klasisty
U Klaudii kolegi w miejscowości obok 2 osoby zostają w 3 klasie
co nie wpłynęło pozytywnie na klaudii nastawienie dziś rano,moje dziecko przezywa prawdziwy stresJa trzymam kciukasy za me dziecie
![]()

Witam was kochane z rana

my wstalismy po 9 ale jakos nie wyspana jestem