Joanna73
uzależniona od BB
wkeljałam po koleijoanna jak ty kochana tyle suwaczków zmieściłaś mi nic więcej nie wchodzi w sygnaturkę
a moje kochanie od 2 dni mówił że cosik kiepsko się czuje a dzisij przyszedł i mówi że jakiś senny płakać mu się chce i wogule do dupy no i się okazało ma 38.5 leży w łóżku a właściwie to już śpiwszystko to te cholerne zmany pogody wczoraj 29 dzisiaj 10 no masakra
![]()

To nie taka supernianiawcale nie.
To nie jest tak fajnie jak wygląda.
Nagranie trwa 18 dni.
W tym czasie masz w każdym pomieszczeniu gdzie dziecko przebywa montowane kamery na czujki.Do tego 12 godzin dziennie towarzyszą Ci w życiu codziennym.
Super niania,reżyser,dźwiękowiec,2 kamerzystów,wizażystka
Sterują najpierw dzieckiem ,żeby było naj najbardziej niegrzeczne ,potem musisz wybrać 3 rzeczy,które chcesz zmienić.
No i super niania wkracza do akcji dopiero wtedy ze swoimi metodami.
Po 18 dniach wyjeźdżają,demontują wszystko,ewentualnie robią mini remont po dziurach po sprzęcie .Potem robią montaż i do emisji.
Za taki motłoch i syf w domu dziecko ma płaconą rekompensatę w kwocie 5000 zł.
U nas sprawa troszkę wyglądała inaczej ,bo Darek nie mógł brać udziału w programie (konflikt interesów) i to się im nie podobało.
Na takiej podstawie zerwali umowę
A prawda była taka,że z jedzeniem Kuby sobie nie radziła,wyganiał ją z domu,nawet ją pobił i opluł i przywitać z nią nie chciał.
Uciekał na spacerze i w gruncie rzeczy prosto w oczy mi powiedziała,że tu niewiele można zmienić.![]()

Zdrowka Wam życzę :-)Dziewczyny, rozłożyło mnie na maxa :-( Jestem po dwóch gripexach i innych jeszcze jakichś prochach i czuję się odrobinę lepiej, ale jak m wrócił z pracy to normalnie ruszać się nie mogłam.Przespałam się ze 3 godziny, ale jak wstałam to wcale mi lepiej nie było
Mam nadzieję, że mi szybko przejdzie
Piotruś ładnie łyknął lekarstwa - trochę był zaskoczony jak mu podałam antybiotyk strzykawkąPrzed snem dostał jeszcze Ibufen, bo znów miał gorączkę. No i jeszcze 2 kupy były w międzyczasie
Na szczęście pupa jest ok!
Któraś z was pisała o jakiejś maści na odparzenia. Ja zawsze w takim przypadku smaruję mu pupę Bepanthenem i wietrzę, wietrzę, wietrzę, bo świeże powietrze cuda działa.![]()
trzymam ja tez chetnie bym poszła do pracy nawet myslalm zeby zopiekowacsie dzieckiem do lat 3 troche jkasy by wpadlodziewczynki trzymajcie kciukasy piotrek dzisiaj będzie rozmawiał w sprawie pracy weekendowej dla mnietak bym chciała żeby się udało
to sprzątnie i ekspozycja towarów u niego w casto 4 soboty i niedziele po 8-10 godzin zarobki może nie oszałamiające ale 500 zł bym miała a dla mnie to dużo no i wyszłabym do ludzi z domu chociaż w weekendy...a że piotrek ma weekendy wolne to odpada problem opieki nad antonim
![]()

WITAM :-)