reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ślicznie wyglądasz:tak::tak::tak::tak:
As i znów się sprawdzają słowa mamy helenki"telewizja kłamie prasa kłamie -cyganka prawdę ci powie":-D:-D:-D
dziękuje Wam bardzo, przynajmniej Wy mi to mowicie, bo mój D to dopiero po 100 aluzjach potrafi się zdobyć na jakis komplement:wściekła/y:
a co do cyganek to kurcze 19 lat mieszkałam na osiedlu z Cyganami i jakos nigdy mi się nie zdarzyło, żeby mi co wywrożyli:-( może po sąsiedzku sie wstydzili?:laugh2:
jedyne co to mi raz pijany sąsiad Cygan powiedział że bedę bogata... szkoda tylko ze nie powiedzial kiedy:confused2:

a tymczasem musze sie zegnac, nie piszcie za duzo, bo znowu bede przez tydzien nadrabiać:tak: a że mała od babci już przyszła to mi nie da posiedzieć spokojnie:angry:
pokaże sie wieczorkiem, buziaki

reklama
dziękuje Wam bardzo, przynajmniej Wy mi to mowicie, bo mój D to dopiero po 100 aluzjach potrafi się zdobyć na jakis komplement:wściekła/y:
a co do cyganek to kurcze 19 lat mieszkałam na osiedlu z Cyganami i jakos nigdy mi się nie zdarzyło, żeby mi co wywrożyli:-( może po sąsiedzku sie wstydzili?:laugh2:
jedyne co to mi raz pijany sąsiad Cygan powiedział że bedę bogata... szkoda tylko ze nie powiedzial kiedy:confused2:

a tymczasem musze sie zegnac, nie piszcie za duzo, bo znowu bede przez tydzien nadrabiać:tak: a że mała od babci już przyszła to mi nie da posiedzieć spokojnie:angry:
pokaże sie wieczorkiem, buziaki
oj kochana czekaj na to bogactwo czekaj:-D:-D:-D
madziula ale masz śliczne suwaczki:tak::tak::tak:

HA,ha malina ,Klaudia i Adam maja dużo cech wspólnych:-D
As pękłaś już z dumy????:-D
Karola Ksawier ważył 4200 ,a mierzył 61 cm,z całego oddziału zlecieli się go oglądać ,a ja się chwile martwiłam ,że coś nie tak ,a piguła do mnie żebym się nie martwiła ,po prostuzadko się tak duże noworodki zdażają:tak:
Ksawierek sam wybrał sobie suwaczek i wskazówkę ,bo mam go w domu ,z
tym grużliczym kaszlem nigdzie go nie wyślę przecież:sorry:
Sama sobie zapodałam antybiotyk ,bo już mnie tak boli przy sikaniu ,ze niewyróba,a co tam ,lekarzowi czasu zaoszczędzę :tak:
Mlena co z moim farszem -plis
A własnie ,bardzo ładnie wyglądasz ,a z mężami tak jest ,że jak mu nowej fryzury w butelkę z piwem nie wsadzisz to nie zauważy:)))))

ja jestem 4 dzień na zelixie i na razie nie zauwazyłam żadnych zmian poza suchością w ustach no i nie jem już późno pilnuję się i nie czuję takiego ssania ale obiad potrafię zjeść konkretny tylko staram się by nic tłustego nie było

trzymajcie kciuki żebym schudła to moje marzenie wrócić do swoich 51 kg :tak::tak:
dobra nie będe taka pazerna do 55:-D
kciuki trzymam ;-):-)

Witam
Melduje sie ze jestem i niedlugo zmykam;-)
Bylismy ogladac fajne mieszkanko i do konca tygodnia musimy dac odpowiedz:tak::-:)-(
Teraz czekam za siora i idziemy do przychodni wazyc nasze dzieciaki:-)A pozniej sprobuje Ja wycoagnac na zakupki
jakie mieszkanko.Napisz coś bliżej.

Karola ,ja po 1 porodzie ponad tydzień ledwo chodziłam ,tak mnie porozrywało i od szycia od ran tak ciągneło.Strasznie się bałam 2 porodu ,bo m pracował od rana do nocy ,a klaudia 4-letnia wtedy akura zapalenie płuc miała po szpitalu zaraz ,bo nie doleczyli jej,bałam sie jak jasna cholera i fakt,że pierwsze 3 dni nie miałam czasu ani chęci się ubrać,nawet lekarza do klaudii w piżamie przyjmowałam,ale krocze nie bolało w miarę żwawo się mogłam poruszać ,myślę ,ze nie będzie tak żle.Aile twoje 1 dziecię ważyło???Klaudia moja (1 dziecko)3600,a Ksawier 4200 i rodziłam naturalnie:tak:
madziula ja po Klaudii to 2 tygodnie nie chodziłam.
Mała się rodziła 12 munut a mnie cerowali 55 minut.
W sumie 24 szwy założone :-(
Oj było cięzko i to bardzo.
Klaudia szła przez kanał rodny z wyciągniętą rączką i mnie pruła dosłownie.
O upływie krwi to już nie ma co wspominać.
Moja morfologia przy wypisie to 2440 czerwonych krwinek a tata mnie ze szpitala pod rękę wyprowadzał jak staruszkę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Natka była hitem nr 1 na porodówce:-) 4250 i 60cm dluga, i tez naturalnie rodzilam... ciekawa jestem ile junior bedzie wazyl...
moja była większym hitem
Ważyła 4550 i mieżyła 59 cm.i też siłami natury.
Mały to wcześniak z 35 tygodnia ,ale wagą też nie grzeszył jak na wsześniaka 3350 i 55 cm.

to jedyna z widocznym brzuchem jakie udalo mi sie znalezc...Zobacz załącznik 138548
musze mojego D zatrudnic zeby mi jakąs sesje strzelił;-)
śliczne:-)

ślicznie wyglądasz:tak::tak::tak::tak:
As i znów się sprawdzają słowa mamy helenki"telewizja kłamie prasa kłamie -cyganka prawdę ci powie":-D:-D:-D
ciekawe jak tam właśnie nasza mama helenki jak tam po usg??????????
Wogóle to całe nagranie to jedna wielka fikcja.
Najpierw doprowadzają dziecko do furii ,albo karzą biec za kimś by było pokazane jak ucieka a potem wprowadzają zasady i to zachowanie korygują.
Czyli tak naprawdę nie robią nic.
Jak się dziecka nie wkurzy to dziecko jest zawsze grzeczne,jak je obserwuje 7 osób
prawda?
:-):-):-)
Wiele takich rzeczy mocno naciąganych miało być i najgorsze,że nic z tym zrobić nie można.
Wogóle to jak ktoś podpisał z nimi umowę to nie może rozmawiać na temat probgramu w miejscach publicznych przez 5 lat.
A ja nie podpisałam ostatecznie tej umowy to mogę gadać na prawo i lewo i mam ich głęboko w poważaniu :laugh2::laugh2:
oj ciekawe ciekawe jak tam mama Helenki.:tak::-)

julia filozoficznie stwierdziła że te bajki w tv to jakieś takie dla dzieci są mogli by coś normalniejszego puszczać:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
próbuje antoche położyć spać ale to skorpionisko bez walki się nie podda:-D:-D:-D:-D

kciuki trzymam ;-):-)

jakie mieszkanko.Napisz coś bliżej.

madziula ja po Klaudii to 2 tygodnie nie chodziłam.
Mała się rodziła 12 munut a mnie cerowali 55 minut.
W sumie 24 szwy założone :-(
Oj było cięzko i to bardzo.
Klaudia szła przez kanał rodny z wyciągniętą rączką i mnie pruła dosłownie.
O upływie krwi to już nie ma co wspominać.
Moja morfologia przy wypisie to 2440 czerwonych krwinek a tata mnie ze szpitala pod rękę wyprowadzał jak staruszkę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moja była większym hitem
Ważyła 4550 i mieżyła 59 cm.i też siłami natury.
Mały to wcześniak z 35 tygodnia ,ale wagą też nie grzeszył jak na wsześniaka 3350 i 55 cm.

śliczne:-)

Wogóle to całe nagranie to jedna wielka fikcja.
Najpierw doprowadzają dziecko do furii ,albo karzą biec za kimś by było pokazane jak ucieka a potem wprowadzają zasady i to zachowanie korygują.
Czyli tak naprawdę nie robią nic.
Jak się dziecka nie wkurzy to dziecko jest zawsze grzeczne,jak je obserwuje 7 osób
prawda?
:-):-):-)
Wiele takich rzeczy mocno naciąganych miało być i najgorsze,że nic z tym zrobić nie można.
Wogóle to jak ktoś podpisał z nimi umowę to nie może rozmawiać na temat probgramu w miejscach publicznych przez 5 lat.
A ja nie podpisałam ostatecznie tej umowy to mogę gadać na prawo i lewo i mam ich głęboko w poważaniu :laugh2::laugh2:
oj ciekawe ciekawe jak tam mama Helenki.:tak::-)
To powiem ci ,ze w tym momencie to mnie super nianai mocnorozczarowuje ,ale faktycznie zawsze mi sie to zbyt piękne wydawało ,by mogło być do końca prawdziwe:tak:
Ja po Klaudi też byłam poszyta miałam chyba 14 szwów w tym kilka na szyjce ,ale już śladu po tym nie ma:-D:-Dpewnie dzieki temu swojego wielkoluda tak łatwo mi było urodzić:-D:-D

reklama
Do góry