reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
nektarynka dziękuję za odpowiedz.
Kroptusia ty masz leżeć i odpoczywać!!!!!!!!!!! możesz tylko pisać na klawiaturze;-)

Dzieki dziewczynki za slowa otuchy

dam jutro znac, o 14 wszystko bedzie wiadomo..

w myslach mam mętlik, bo fakycznie owulacje mogłam miec troche opozniona, ale boli mnie podbrzusze od klika dni to znow ten nie pokojący znak... dobre jest jedynie to ze nadak bola mnie piersi, choc mdłosci jakby ustały

Dzwoniłam przed chwilą do mojego M, dowiedzieć sięjak tam w pracy i w ogóle, a on mi mówi, że przed wejuściem ktoś zostawił niemowlaka śpiącego w wózku... może miesiąc ma.... podejrzewają, że jakaś babka poszła na zakupy (tam na pietrze jest hurtownia odzieży) i zostawiła dziecko! :wściekła/y::angry:

Witajcie dziewczynki ,napiszcie mi proszę czy któraś z Was brała bromergon ,przy górnej granicy normy prolaktyny? Od kiedy brałyście i jak długo,czy robiłyście jakies przerwy(np. na czas miesiączki?),no i w jakich dawkach. pozdrawiam Was

Dzieki dziewczynki za slowa otuchy

dam jutro znac, o 14 wszystko bedzie wiadomo..
kochanie uspokój nerwy, żeby sobie i dzidzi nie zaszkodzić...Trzymam mocno kciuki i czekamy na wieści...
Dzwoniłam przed chwilą do mojego M, dowiedzieć sięjak tam w pracy i w ogóle, a on mi mówi, że przed wejuściem ktoś zostawił niemowlaka śpiącego w wózku... może miesiąc ma.... podejrzewają, że jakaś babka poszła na zakupy (tam na pietrze jest hurtownia odzieży) i zostawiła dziecko! :wściekła/y::angry:
No żesz k* jego mać... Nie skomentuje tego bardziej bo mnie cenzura wytnie:crazy::crazy:

Witajcie dziewczynki ,napiszcie mi proszę czy któraś z Was brała bromergon ,przy górnej granicy normy prolaktyny? Od kiedy brałyście i jak długo,czy robiłyście jakies przerwy(np. na czas miesiączki?),no i w jakich dawkach. pozdrawiam Was
ja brałam bromergon ale jak miałam stęzenie 65 przy normie 25 ale slyszałam ze niekiedy i w sytuacjii gdzy stężenie prolaktyny jest równe górnej granicy normy lub w poblizu tej normy to stosuje sie też bromergon ale to zależy jakie efekty chce sie osiagnac i jak lekarz zadecyduje
ja brałam pół tabletki na noc przez 3 miesiace bez robienia jakiejkolwiek przerwy

reklama
Nikitka ja nie pomoge niestety.

Najlepsze jest to, że co chwile pada a ona je tak zostawiła... Mój M tam stał i pilnował go.... On się bardziej przejął tym maluszkiem niż jego matka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry