reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Natalunia dobrze ze juz lepiej sie czujesz... wypoczywaj i dbaj o siebie i malenstwo.... ja ide jutro do ginekologa i zobacze co mi powie tez mam od czasu do czasu te klucia ale rzadko-no ale lepiej to sprawdzic....
pozdrawiam...

reklama
hej kobitki
nie bylo mnie jeden dzien i musialam nadrobic straty-przeczytalam kilka stronek i teraz znowu jestem na bierzaco
piszecie duzo o tygodniach i o tym jak sie je liczy,przeczytalam troche na ten temat i objasnienia kassiulki sa jak najbardziej prawdziwe,czyli jak jestescie w 16 tyg i 4 dniu to jestescie w 17 tyg,dlaczego?,dlatego ze skoro skonczylyscie 16tydz i idziecie do przodu bo macie 4 dni to nie mozecie byc w 16 tygodniu poniewaz on sie juz skonczyl;-)

a co do porodu to szczerze mowiac narazie sie ne boje,pewnie jak przyjda bole to i strach sie pojawi ale wiem napewno jedno ze chce rodzic wlasnymi silami,moje zdanie jest takie ze ani od bolu ani od porodu kobiety nie umieraja wiec i przezyje ja a poza tym mysle ze jest to piekne przezycie i chce to poczuc
tutaj w Niemczech kupilam taki olejek ktorym smaruje sie krocze na 6 tyg przed porodem,on powoduje rozciagniecie skory zeby nie trzeba bylo nacinac
jak chcecie to moge przeczytac sklad i Wam podac,moze jest do kupienie w Polsce:tak:
pozdrawiam

a wogole nie wiem czy zauwazylyscie ze Ka...M nie dala znac po badaniu:eek:
mam nadzieje ze wszytsko ok

zapomnialam sie pochwalic dziz kumpelka przyniosla mki cala torbe ciuszkow ciazowych,kurcze ale sie ciesze.spodnie jeansowe 4 pary takie z gumka i sukieneczki itd no i do tego cala reklamowe ciuszkow dla bobaskow.To sa moje pierwsze i juz je ukladam i sie ciesze:-D

Dziekuje za rady:)

A jak tam przygotowywania do slubu ? :-):-) Wszystko juz gotowe? Mam nadzieje ze bedziesz miala sile na to wszystko :-) Wkoncu zostal juz tylko tydzien :) Buziaczki w brzusio :*:*

Obrączki sa, suknia się szyje, wszystko prawie gotowe :tak: Teraz mam tylko uspokoic mój brzusio i będzie dobrze ;-) nie boję się ślubu, nie mam stresów żadnych związanych ze ślubem. Ten czas tak szybko minął...

tez mnie zastanawia nieobecność Ka...M po badaniu :confused: Może nie ma dostepu do neta, może jest zabiegana i na dniach podzieli się z nami wrzeniami po wizycie u lekarza:tak:
oliwka1976 daj znać co to za olejek, dokładną nazwę, mam ciotkę w Niemczech to ją naciągnę:tak:

Ja się dowiedzialam, że 10 czerwca nie będę miała USG. Bo tylko z wynikami badań mam się zglosić. Po ślubie chyba jakoś 2 tygodnie, czy 3 tygodnie po ślubie będę miała połówkowe. A szkoda, bo myślalam, że już przed ślubem będę widzedziała czy to synuś czy córunia mieszkają w moim brzuszku :tak:

Bardzo się cieszę, że jesteście :-)

reklama
Do góry