reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madzula, nie mogę sie położyć, bo mnie coś strasznie boli, albo wątroba, albo żebra uciskają już sam nie wiem:baffled: Jak lezę to boli najbardziej, dlatego czekam na to usg, ale chyb będzie mi je musiał zrobić na stojąco :szok:

reklama
DObra ,nie chcę mieć gołębi na poddaszu jak Dorotka:-D:-Da poza tym znowu się zaciągnęło niebo ,no nie jest mi dane dzisiaj po prostu
Ha ha ,przetnij na pół pampersa,Piotrek ma gorączkę czy mu lepiej??
mAmo helenki ,a czemu nie możez sie położyć??
:-D:-D:-Dnadal źle się czuje i ma gorączkę ale weź go wygoń do doktora:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Madzula, nie mogę sie położyć, bo mnie coś strasznie boli, albo wątroba, albo żebra uciskają już sam nie wiem:baffled: Jak lezę to boli najbardziej, dlatego czekam na to usg, ale chyb będzie mi je musiał zrobić na stojąco :szok:
a nospa nie pomogłaby:sorry:

Mamo helenki droga ta taśma izolacyjna była:-D:-D:-D ja sobie kawke robię i idę sprzatać mały pokoik przestało lac ,dalej jest zimno ,ale przynajmniej nie leci na głowę :tak:Dziś mój m pracuje dalej od domu ,bo pojechgał z moim tatą na fuche i cały dzień go nie ma w domu nie wpada,nie zagląda ,no luxus
czy można kosić taką ciutkę mokra trawę??ktos wie??nie pokopie mnie prąd ,bo na prąd kosiara
:szok:
No ja bym ci nie radzila kosic mokrej trawy:no::no:

kurcze prosiłam piotrka wczoraj żeby kupił antkowi pampersy jak wracł z pracy kupił położył w pokoju a ja nie patrzyłam jakie powiedział tylko że wzioł pampersa bo były na promocji za 40 zł no ok tylko teraz patrzę a to 5 a antek nosi 3:wściekła/y:
:szok::szok::szok::szok::szok: no to sie chlop tylko o 2 rozmiary pomylil:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

wiki super fotka:tak::tak::tak:

ej dziewczyny co Was tak naszło znowu o porodach prawić :-D:-D:-D:-D:-D
to chyba ja spowodowalam tą porodową burzę:tak:
nie wiem czy wytrzyma,zreszta już ja ubrałam,nie będzie dzis spania,niech się dzieje co chce.bedzie miała nauczkę.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
nie położę jej przeciez o 16.00 zeby mi spałą do 19.00 a potem pół nocy bym nie spała.nie chce to nie ,nie będę sie wnerwiać .jak będzie śpiąca to jje problem,ja jje spac już nie pozwolę.ale jestem wredna dziś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moja Natka wczoraj usnela mi wlasnie w takich godzinach, ale mój D zarzadził spanie o 22 i jakoś po 45 minutach gadania samej do siebie i opowiadania sobie bajek na dobranoc w końcu usnęla:-)
zresztą nawet nie wiem jak długo to trwalo bo chyba sama wczesniej usnęłam;-)

a i witam sie popoludniowo:rofl2:

Lena posuwa po całym mieszkaniu i wszystko sciąga a jak jej czegos nie pozwalam to awantura :no: oj widzę już ,że charakterek to będzie miała :szok:
oczy dookoła głowy normalnie i latam jak wariatka :no:

Mamo Helenki dobrze ,że rano odpoczęłaś dobrze by było jakbys tak co dziennie miała , może jakaś babcia na parę godz. by Helenkę zabierała ?

Alez ja dzisiaj aktywna jestem :-D

Mlenka, już sobie załatwiłam wolny weekend :tak: Moja mam przyjeżdża po Helen jutro po pracy, w sobotę przekazuje ja teściowej, a my odbieramy w niedziele wieczorem :tak: Mam nadzieje, że będzie miał wystarczająco dużo wrażeń żeby za bardzo bie tęsknić...:-D

ja bym tak chętnie moja babci na 2 godz podrzuciła coby zrobić coś ze spokojem
ale niestety moja mama 300 km od nas :baffled: a druga babcia to jakby jej nie było
pogoda mnie wkurza zaświeciło słońce wychodzę z małą a tu za 5 min leje :angry: i tak drugi raz juz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Wow, 5 to nawet na moja Helen chyba za duże... :szok:

Kurcze, jeszcze 5 godzin do usg, jak ja wysiedzę juz padam z nóg, a położyć sie nie mogę...
No ja tez jestem ciekawe co sie dowiesz na tym usg;-):-)Po wizycie wejdz na bb i koniecznie napisz:tak::tak::tak:
kurcze prosiłam piotrka wczoraj żeby kupił antkowi pampersy jak wracł z pracy kupił położył w pokoju a ja nie patrzyłam jakie powiedział tylko że wzioł pampersa bo były na promocji za 40 zł no ok tylko teraz patrzę a to 5 a antek nosi 3:wściekła/y:
:szok::szok::szok:Faceci:-D:-D:-D
Moj tez kiedys kupił Im 2 ale chyba firmy happy wiec były takie wielkie ze :szok::szok::szok:A nosily wtedy pampersy 1:no:Myslałam ze Go z tymi pieluchami wyrzuce
nie wiem czy wytrzyma,zreszta już ja ubrałam,nie będzie dzis spania,niech się dzieje co chce.bedzie miała nauczkę.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
nie położę jej przeciez o 16.00 zeby mi spałą do 19.00 a potem pół nocy bym nie spała.nie chce to nie ,nie będę sie wnerwiać .jak będzie śpiąca to jje problem,ja jje spac już nie pozwolę.ale jestem wredna dziś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bysmy razem posiedzialy do polnocy,bo moje to zawsze o tej godz chodza spac;-):-)
Ale mi sie to zdjecie podoba
Super wygladasz:tak::tak::tak:

Do góry