Mama Helenki
i Aniki :D
Madzula, nie mogę sie położyć, bo mnie coś strasznie boli, albo wątroba, albo żebra uciskają już sam nie wiem
Jak lezę to boli najbardziej, dlatego czekam na to usg, ale chyb będzie mi je musiał zrobić na stojąco 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DObra ,nie chcę mieć gołębi na poddaszu jak Dorotkaa poza tym znowu się zaciągnęło niebo ,no nie jest mi dane dzisiaj po prostu
Ha ha ,przetnij na pół pampersa,Piotrek ma gorączkę czy mu lepiej??
mAmo helenki ,a czemu nie możez sie położyć??
a nospa nie pomogłabyMadzula, nie mogę sie położyć, bo mnie coś strasznie boli, albo wątroba, albo żebra uciskają już sam nie wiemJak lezę to boli najbardziej, dlatego czekam na to usg, ale chyb będzie mi je musiał zrobić na stojąco
![]()
No ja bym ci nie radzila kosic mokrej trawyMamo helenki droga ta taśma izolacyjna byłaja sobie kawke robię i idę sprzatać mały pokoik przestało lac ,dalej jest zimno ,ale przynajmniej nie leci na głowę
Dziś mój m pracuje dalej od domu ,bo pojechgał z moim tatą na fuche i cały dzień go nie ma w domu nie wpada,nie zagląda ,no luxus
czy można kosić taką ciutkę mokra trawę??ktos wie??nie pokopie mnie prąd ,bo na prąd kosiara
![]()
kurcze prosiłam piotrka wczoraj żeby kupił antkowi pampersy jak wracł z pracy kupił położył w pokoju a ja nie patrzyłam jakie powiedział tylko że wzioł pampersa bo były na promocji za 40 zł no ok tylko teraz patrzę a to 5 a antek nosi 3![]()
to chyba ja spowodowalam tą porodową burzęej dziewczyny co Was tak naszło znowu o porodach prawić![]()
moja Natka wczoraj usnela mi wlasnie w takich godzinach, ale mój D zarzadził spanie o 22 i jakoś po 45 minutach gadania samej do siebie i opowiadania sobie bajek na dobranoc w końcu usnęla:-)nie wiem czy wytrzyma,zreszta już ja ubrałam,nie będzie dzis spania,niech się dzieje co chce.bedzie miała nauczkę.
nie położę jej przeciez o 16.00 zeby mi spałą do 19.00 a potem pół nocy bym nie spała.nie chce to nie ,nie będę sie wnerwiać .jak będzie śpiąca to jje problem,ja jje spac już nie pozwolę.ale jestem wredna dziś![]()
nadal źle się czuje i ma gorączkę ale weź go wygoń do doktora
a nospa nie pomogłaby![]()
No ja tez jestem ciekawe co sie dowiesz na tym usg;-):-)Po wizycie wejdz na bb i koniecznie napiszWow, 5 to nawet na moja Helen chyba za duże...
Kurcze, jeszcze 5 godzin do usg, jak ja wysiedzę juz padam z nóg, a położyć sie nie mogę...
kurcze prosiłam piotrka wczoraj żeby kupił antkowi pampersy jak wracł z pracy kupił położył w pokoju a ja nie patrzyłam jakie powiedział tylko że wzioł pampersa bo były na promocji za 40 zł no ok tylko teraz patrzę a to 5 a antek nosi 3![]()
Bysmy razem posiedzialy do polnocy,bo moje to zawsze o tej godz chodza spac;-):-)nie wiem czy wytrzyma,zreszta już ja ubrałam,nie będzie dzis spania,niech się dzieje co chce.bedzie miała nauczkę.
nie położę jej przeciez o 16.00 zeby mi spałą do 19.00 a potem pół nocy bym nie spała.nie chce to nie ,nie będę sie wnerwiać .jak będzie śpiąca to jje problem,ja jje spac już nie pozwolę.ale jestem wredna dziś![]()
Super wygladaszAle mi sie to zdjecie podoba