madziulanatasza
Fanka BB :)
Coś tu dzisiaj słaba frekwencja......

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj słaba,słabaCoś tu dzisiaj słaba frekwencja......![]()
kurcze prosiłam piotrka wczoraj żeby kupił antkowi pampersy jak wracł z pracy kupił położył w pokoju a ja nie patrzyłam jakie powiedział tylko że wzioł pampersa bo były na promocji za 40 zł no ok tylko teraz patrzę a to 5 a antek nosi 3![]()
Madzula, nie mogę sie położyć, bo mnie coś strasznie boli, albo wątroba, albo żebra uciskają już sam nie wiemJak lezę to boli najbardziej, dlatego czekam na to usg, ale chyb będzie mi je musiał zrobić na stojąco
![]()
Wiktoria12, Malinka1, Agnes123 kupiłam Mandevillę taką jak na zdjęciu tylko czerwoną:-):-):-)
Zobacz załącznik 138648
A za chwilę idę na urodziny Teściowej, przyjdę pogadać jak mój m będzie na próbie :-) Dziś tylko latam jak szalona.
A tak przy okazji nie wiecie co to może być, siedzi mi w gardle jakby jakaś kulka ( nie jedzenie heehe) przez którą nie mogę dobrze jeść, mówić ( dobrze, że mogę pisać) i oddychać, podobno to może być angina
???
Cześć dziewczyny :-)
Można do Was dołączyć? ja również jestem mamuśką siedzą w domku. Mam 4.5 miesięczną córcię Julkę i jestem w 11 tc z następnym dzidziusiem ;-)
witam nowa mamusie i zapraszam do naloguCześć dziewczyny :-)
Można do Was dołączyć? ja również jestem mamuśką siedzą w domku. Mam 4.5 miesięczną córcię Julkę i jestem w 11 tc z następnym dzidziusiem ;-)
No to szczypiorki bardzo wytrzymale saMoje dziewczynki bez wzgledu na to czy spia w dzien i ile spia zachowuja sie tak samo i zawsze o tej samej godzinie chodza spac;-)
Pamietam ze jak mialy nawet niecały roczek i niespaly w dzien lub spaly po 20 minut to i tak swirowaly do wieczora![]()