Tak Oleśnica to koło Wrocławia, a meble Bodzio to taka nasza wizytówkaW Olesnicy moj brat był we wojsku a meble bodzio tez znam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak Oleśnica to koło Wrocławia, a meble Bodzio to taka nasza wizytówkaW Olesnicy moj brat był we wojsku a meble bodzio tez znam![]()
co do fotek to owszem dodam, ale dzisiaj jest mój pierwszy raz na tym forum , pewnie wyda Wam się to dziwne, ale nie bardzo wiem jak to wszystko ogarnąć, ale z czasem na pewno wszystko będzie![]()
No to moze twoja dzidzia poczeka jeszcze jeden dzien i urodzi sie w moje urodzinki 8 stycznia;-);-);-) kciuki zacisniete na chlopczykaDzięki dziewczyny za miłe przywitanie.
Nie będę odpisywać każdej po kolei, bo pytałyście o to samo głównie.
Druga fasolinka planowana, chcieliśmy dwójkę odchować i mieć spokój. Może będzie ciężko, ale damy radę. Nie jedna była w takiej samej sytuacji i jakoś sobie poradziła. Termin mam na 7 stycznia 2010, więc między Julką a jej braciszkiem lub siostrą (ale trzymajcie kciuki za braciszka) będzie równy roczek. No i należe do grupy młodych mamuś, bo lat mam 20 ;-)
A swoją drogą produkcję to macie masową :-):-):-)
Tak mi sie wydawalo ze znam Twoj nick z innego watkuDzięki dziewczyny za miłe przywitanie.
Druga fasolinka planowana, chcieliśmy dwójkę odchować i mieć spokój. Może będzie ciężko, ale damy radę. Nie jedna była w takiej samej sytuacji i jakoś sobie poradziła. Termin mam na 7 stycznia 2010, więc między Julką a jej braciszkiem lub siostrą (ale trzymajcie kciuki za braciszka) będzie równy roczek. No i należe do grupy młodych mamuś, bo lat mam 20 ;-)
No Wroclaw to ja znam bo przejezdzam przez niego jak jade do PLTak Oleśnica to koło Wrocławia, a meble Bodzio to taka nasza wizytówka![]()
Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie.
madziula no jasnowidzTo miłego oglądani ,ja tam nie mam co liczyc na takie przyjemności
Właśnie się pokłociliśmy,jest upatry jak osioł i wszystko i tak wie lepiej co bym nie zrobiła i powiedziała ,powiem więcej ,on nawet wie co myślę![]()
O tak tak, masz rację, ja też sobie tego nie wyobrażam!!!!Dwa razy tyle biegania i wogóle obowiązków a gdzie tu jeszcze czas na mężapodziwiam dokładnie to chyba 11 m-cy różnicy między nimi będzie tylko inne roczniki ja sobie nie wyobrazam jakby przy moim potworku za 2 miesiące pojawiło się drugie maleństwo normalnie oddałabym się do psychiatryka chyba
myslę ,że to trudniejsze niż bliźniaki jedno już próbuje chodzić i trzeba za nim biegac i pilnowac by nic sobie nie zrobiło a w tym czasie drugi nowonarodzony maluszek który potrzebuje dużo przytulania cycania i przewijania co chwile
Czy Wy sami mieszkancie czy z rodzicami? jesli z rodzicami to duże ułatwienie w takiej sytuacji ja jestem skazana tylko na siebie i wieczorami na mojego M więc mnie to 2 lata różnicy nawet przerażają![]()