Eve84
2 lata przerwy.....
:-) dobrrry! :-)
a ty sie oczyscisz z emocji!
jak mo)zna być tak tempą babą!!!!! brak słów normalnie !!!!? jaki kurna problem byl zabrać dziecko ze sobą!?!?!!?!!? 

jedny co mi sie nasuwa to sterylizacja!
poglo cię kompletnie chyba!!! a kto jak nie zafasolkowane maja nam zdawać relacje z 1 objawow itp!
normalnie kopniaka bym ci sprzedala! ;-)
a ty widze juz na finiszu! wow kiedy to minelo! 
moze będzie długaśny cykl ale z owu!?
u mnie za to niby co dzien to wyzsza temp ale tak jakos niesmialo!!! nie ma nadal wyraźnego skoku!
moze jutro!
bo to dopiero 2 dzien wzrostu temp wczoraj 36,33 a dzisiaj 36,41 jak jutro bedzie co najmniej 36,50 to juz bede spokojniejsza! 
oj kochanie poplacz sobie a co tam klawiatura nic jej nie bedzie!A ja wróciłam od gina. Wczoraj zrobiłam betę. Dziś były wyniki: 1,84. Czyli jednak fasolinka była.
Przepraszam, że tak smęcę, ale w kiepskiej formie jestem dzisiaj i musiałam się wyżalić...Boszzz normalnie łzy mi zakapią klawiaturę.

Ja kiedyś widziałam taka sytuacje(siedziałam z kolezankami w ogródku piwnym)było ciepło ale na dworze siapił deszcz.Usłyszałysmy,ze dziecko płacze a kiedy "mamusia" po 10 min sie nie pojawiła to wlazłam do apteki zeby zobaczyc czy tam jest bo wózek stał obok wejścia,a pani w aptece powiedziała,ze on tam stoi juz tak z pół godziny więc wziałam bobasa z wózkiem do środka do apteki i zadzwoniłam stamtąd na policję.
Okazało sie,ze pani poszła sobie "na chwile" do kolezanki która mieszkała nad apteka i dała się namówić na "szybka" kawkęCo było dalej to nie wiem bo panowie policjanci powiedzieli,ze moge sobie juz isc

a tobie widze od tego przyrostu bety obwody sie w mozgu palą???!!?!?WITAM:-)zastanawiam się czy powinnam z wami tu pisać bo jestem w ciąży a wy takie smutki macie badz trudnosci z zajściem że aż mi dziwnie że mi się udało i za pierwszym razem co chyba będe do was zaglądać tak duuuuzo później aż może będzie dużo zafasolkowanych bo nie wiem czy wogóle pisać czy wam nie jest dziwnie pisać o kłopaotach a zafasolkowana odpowiada sama nie wiem:-(bardzo się ciesze że moja dzidzia zdrowo rośnie ale dziwnie mi wam tu o tym pisać
![]()

chyba cię myslami ściągnełam!!!! :-):-):-):-) no moj sie skusił spokojnie! :-) teraz tylko czekać na efekty!Eve...a twój m nadal sie nie może skusić?

no ale może jak bolą jajniki to jeszcze coś tam ktoryś wypuściniestety nie skoczyla...raczej cykl bezowu,bo powoli zaczynam sie czuc jak przed okresem: mega apetyt i zaczely mnie piersi bolec,tylko zastanawia mnie to,ze ciagle mnie jajniki napieprzaja,na zmiane,raz lewy,raz prawy.W nocy nawet obudzil mnie ten bol,ale trwal pol godz i przeszlo...nie wiem,co o tym myslec![]()

u mnie za to niby co dzien to wyzsza temp ale tak jakos niesmialo!!! nie ma nadal wyraźnego skoku!