Eve84
2 lata przerwy.....
:-) dobrrry! :-)
a ty sie oczyscisz z emocji!
jak mo)zna być tak tempą babą!!!!! brak słów normalnie !!!!? jaki kurna problem byl zabrać dziecko ze sobą!?!?!!?!!? 

jedny co mi sie nasuwa to sterylizacja!
poglo cię kompletnie chyba!!! a kto jak nie zafasolkowane maja nam zdawać relacje z 1 objawow itp!
normalnie kopniaka bym ci sprzedala! ;-)
a ty widze juz na finiszu! wow kiedy to minelo! 
moze będzie długaśny cykl ale z owu!?
u mnie za to niby co dzien to wyzsza temp ale tak jakos niesmialo!!! nie ma nadal wyraźnego skoku!
moze jutro!
bo to dopiero 2 dzien wzrostu temp wczoraj 36,33 a dzisiaj 36,41 jak jutro bedzie co najmniej 36,50 to juz bede spokojniejsza! 
oj kochanie poplacz sobie a co tam klawiatura nic jej nie bedzie!A ja wróciłam od gina. Wczoraj zrobiłam betę. Dziś były wyniki: 1,84. Czyli jednak fasolinka była.
Przepraszam, że tak smęcę, ale w kiepskiej formie jestem dzisiaj i musiałam się wyżalić...Boszzz normalnie łzy mi zakapią klawiaturę.
a ty sie oczyscisz z emocji! Ja kiedyś widziałam taka sytuacje(siedziałam z kolezankami w ogródku piwnym)było ciepło ale na dworze siapił deszcz.Usłyszałysmy,ze dziecko płacze a kiedy "mamusia" po 10 min sie nie pojawiła to wlazłam do apteki zeby zobaczyc czy tam jest bo wózek stał obok wejścia,a pani w aptece powiedziała,ze on tam stoi juz tak z pół godziny więc wziałam bobasa z wózkiem do środka do apteki i zadzwoniłam stamtąd na policję.
Okazało sie,ze pani poszła sobie "na chwile" do kolezanki która mieszkała nad apteka i dała się namówić na "szybka" kawkęCo było dalej to nie wiem bo panowie policjanci powiedzieli,ze moge sobie juz isc
jak mo)zna być tak tempą babą!!!!! brak słów normalnie !!!!? jaki kurna problem byl zabrać dziecko ze sobą!?!?!!?!!? 

jedny co mi sie nasuwa to sterylizacja! a tobie widze od tego przyrostu bety obwody sie w mozgu palą???!!?!?WITAM:-)zastanawiam się czy powinnam z wami tu pisać bo jestem w ciąży a wy takie smutki macie badz trudnosci z zajściem że aż mi dziwnie że mi się udało i za pierwszym razem co chyba będe do was zaglądać tak duuuuzo później aż może będzie dużo zafasolkowanych bo nie wiem czy wogóle pisać czy wam nie jest dziwnie pisać o kłopaotach a zafasolkowana odpowiada sama nie wiem:-(bardzo się ciesze że moja dzidzia zdrowo rośnie ale dziwnie mi wam tu o tym pisać
![]()
poglo cię kompletnie chyba!!! a kto jak nie zafasolkowane maja nam zdawać relacje z 1 objawow itp!
normalnie kopniaka bym ci sprzedala! ;-)chyba cię myslami ściągnełam!!!! :-):-):-):-) no moj sie skusił spokojnie! :-) teraz tylko czekać na efekty!Eve...a twój m nadal sie nie może skusić?
a ty widze juz na finiszu! wow kiedy to minelo! 
no ale może jak bolą jajniki to jeszcze coś tam ktoryś wypuściniestety nie skoczyla...raczej cykl bezowu,bo powoli zaczynam sie czuc jak przed okresem: mega apetyt i zaczely mnie piersi bolec,tylko zastanawia mnie to,ze ciagle mnie jajniki napieprzaja,na zmiane,raz lewy,raz prawy.W nocy nawet obudzil mnie ten bol,ale trwal pol godz i przeszlo...nie wiem,co o tym myslec![]()
moze będzie długaśny cykl ale z owu!?u mnie za to niby co dzien to wyzsza temp ale tak jakos niesmialo!!! nie ma nadal wyraźnego skoku!
moze jutro!
bo to dopiero 2 dzien wzrostu temp wczoraj 36,33 a dzisiaj 36,41 jak jutro bedzie co najmniej 36,50 to juz bede spokojniejsza! 
bo mi z brzuszkiem dobrze...