reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje leza w lozeczkach i Klaudia nadal sie drze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pieprze dzisiaj juz nic nie robie:no::no::no:Zrobie tylko obiad a reszte mam gdzies

no udało mi się ciebie od roboty odciągnąć:rofl2:
Krzysiek mnie wpuścił w maliny i maluję listwy drewbniane i drzwi na biało ,nawet sama musiałam sobie do hurtowni jechać:szok:Właśnie zrobiłam na obiad pyszne kotleciki z kapusty i sera z tweg przepisu ,baardzo dobre:tak:
Robię sobie kawkę ,z pól godzinki posiedzę z wami i idę dalej:tak:
no to gratulacje dla Luizy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dla malutkiej również ale ona ma chyba na imię Anika :-D:-D:-D

A my właśnie wróciłysmy od lekarza Lena ma zapalenie ucha , gardła i katar :no::no:
cała noc nie przespana trochę spałam na siedząco trzymając mała pionowo bo wtedy katar nie zapychał jej noska i mniej to ucho ja bolało przez to wczoraj nie spała i budziła się z krzykiem co chwila :baffled:
wczoraj pół godz tylko na spacerze bo się pogoda zepsuła nagle i niestety Lenie się trochę czapka przesunęła ale dosłownie minimalnie odsłaniając część uszka bo ona kombinuje ciągle przy niej i wystarczyło :crazy:
Ma na imię Anika:tak:
Bidulka ,szkoda maluszka ,ale dicortinef,powinien załagodzic sprawę:tak:
dowikluś przeczytałam twojego posta tak:powiesiłam M na balkonie:-D:-D:-Dwybacz niedospana jestem:rofl2:

tak łagodnie ospe rzechodzi mój adam że w ewnym momencie zwątpiłam czy to ospa:tak:
Szkoda ,ze nie mam balkonu:-D
Moja Klaudia też bardzo łagodnie przechodziła ospę:tak:
tak tylko że do późnego wieczora nie było widac ,że ją coś boli była rozradowana głośna i szalała w nocy dopiero jak się obudziła o 24 to z płaczem i potem zasnęła i za pół godz znów i to mnie zaniepokoiło obejrzałam ją i jak ona tak wrzeszczała obmacałam uszy i podejrzewałam juz ze coś jest nie halo :no:
Mój oczwiscie że na żeby a ja mówię że tak bardzo by nie wrzeszczała ona wrzeczała wręcz strasznie jak jej ten ktar nos zatykał to ponoć to jeszcze wzmaga ból ucha :no:

dziewczyny a co z tymi kompresami ??
Jak Laurze pomagały to zrób i Lenie ,ja sie nie znam ,bo moje dzieci sporadycznie na to chorują ,więc nie mam tu doświadczenia ,u mnie na dicortinef sie kończyło:tak:

znowu sie zaciągneło i będzie lało zapewnie ,nie wiem czy ja dziś mmalowac skończę:tak:
Ciekawe gdzie ja jutro smigam do pracy tam ,czy tu na miejscu ,czeski film normalnie nikt nic nie wie:rofl2:
Klaudia jest zdania ,ze super ,wszystko dobrze zrobiła,mnie to nie uspokaja ,bo nie raz tak mówiła,a potem 25 punktów na 40 np.dostawała:tak:
Jak wy slicznie o swoich dzieciach mówicie GANGRENIAKI ,GÓWNIARKI:-D:-DJA MYŚLE ,ZE MOŻEMY ZACZĄĆ ZBIERAĆ RÓŻNE ŚIESZNE I FAJNE NAZWY NA DZIECIAKI NASZE

madziula skąd ja to znam mama poszło super łatwe był a potem 3:rofl2:mój adam uwielbi zwalać wię na kumpli nie odrobił lekcji bo nie słyszał jak pani mówił bo kuba gadał bo piotrek bo bartek bo czyżyk a mnie już na słuchanie tego brak sił:wściekła/y:
asia co wojtek wywinoł????
mój adam miał ostatnio zadanie i trzeba było napisać wielokrotność liczby dziewięć w zakresie do 100 mój adam napisał 9,99 mówię adam źle to napisał 9 ,99 ,999 ,9999 ja w nerwie mówię co ty piszesz tłumaczę w końcu załapał i napisał 9 ,18 , 27 ,35 ,45, 55, 65 ,75 ,85 ,95 ,99..... myślałam że mnie sczyści na miejscu:wściekła/y:

Ja jestem ciekawa jak to bedize jak moj Dominik pojdzie do szkoly:szok:
Teraz ma 5,5 lat i niby umie napisac mama i Dominik i liczyc do 10,ale ma swoje zdania w wielu kwestiach czym mnie bardzo wkurza.Zawsze pyta sie mnie jaki wyraz zaczyna sie na dana litere wiec Jemu mowie ale czesto sam sobie wymysla i dopowiada i nie da sobie wytłumaczyc ze jest inaczej np "U" jak Brzydula:-D:-D:-D:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jestem ciekawa jak to bedize jak moj Dominik pojdzie do szkoly:szok:
Teraz ma 5,5 lat i niby umie napisac mama i Dominik i liczyc do 10,ale ma swoje zdania w wielu kwestiach czym mnie bardzo wkurza.Zawsze pyta sie mnie jaki wyraz zaczyna sie na dana litere wiec Jemu mowie ale czesto sam sobie wymysla i dopowiada i nie da sobie wytłumaczyc ze jest inaczej np "U" jak Brzydula:-D:-D:-D:szok::szok::szok:
dowikluś od tego roku skolnego zerówki maja zupełnie inny program dzieci nie będą uczyły się isać i liczyć np tylko wycinać rysować ze szczegółami muszą umieć opowiedzieć przeczytaną historię zachowań społecznysz szlaczków moim zdaniem to zmiana na plus:tak:

Do góry