oj ze szczypiorków możliwościami to nie wątpięJa dlatego moim nie wyciagam bo bym Je przez calą noc pewnie gonila po chacie![]()

antek też ma włóżeczku opuszczany bok i można go zdemontować jak będzie starszy ale ja raczej z tego nie skorzystam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj ze szczypiorków możliwościami to nie wątpięJa dlatego moim nie wyciagam bo bym Je przez calą noc pewnie gonila po chacie![]()
Krzysiek mnie wpuścił w maliny i maluję listwy drewbniane i drzwi na biało ,nawet sama musiałam sobie do hurtowni jechaćno udało mi się ciebie od roboty odciągnąć![]()
Ma na imię Anikano to gratulacje dla Luizy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dla malutkiej również ale ona ma chyba na imię Anika
A my właśnie wróciłysmy od lekarza Lena ma zapalenie ucha , gardła i katar
cała noc nie przespana trochę spałam na siedząco trzymając mała pionowo bo wtedy katar nie zapychał jej noska i mniej to ucho ja bolało przez to wczoraj nie spała i budziła się z krzykiem co chwila
wczoraj pół godz tylko na spacerze bo się pogoda zepsuła nagle i niestety Lenie się trochę czapka przesunęła ale dosłownie minimalnie odsłaniając część uszka bo ona kombinuje ciągle przy niej i wystarczyło![]()
Szkoda ,ze nie mam balkonudowikluś przeczytałam twojego posta takowiesiłam M na balkonie
wybacz niedospana jestem
tak łagodnie ospe rzechodzi mój adam że w ewnym momencie zwątpiłam czy to ospa![]()
Jak Laurze pomagały to zrób i Lenie ,ja sie nie znam ,bo moje dzieci sporadycznie na to chorują ,więc nie mam tu doświadczenia ,u mnie na dicortinef sie kończyłotak tylko że do późnego wieczora nie było widac ,że ją coś boli była rozradowana głośna i szalała w nocy dopiero jak się obudziła o 24 to z płaczem i potem zasnęła i za pół godz znów i to mnie zaniepokoiło obejrzałam ją i jak ona tak wrzeszczała obmacałam uszy i podejrzewałam juz ze coś jest nie halo
Mój oczwiscie że na żeby a ja mówię że tak bardzo by nie wrzeszczała ona wrzeczała wręcz strasznie jak jej ten ktar nos zatykał to ponoć to jeszcze wzmaga ból ucha
dziewczyny a co z tymi kompresami ??
dowikluś od tego roku skolnego zerówki maja zupełnie inny program dzieci nie będą uczyły się isać i liczyć np tylko wycinać rysować ze szczegółami muszą umieć opowiedzieć przeczytaną historię zachowań społecznysz szlaczków moim zdaniem to zmiana na plusJa jestem ciekawa jak to bedize jak moj Dominik pojdzie do szkoly
Teraz ma 5,5 lat i niby umie napisac mama i Dominik i liczyc do 10,ale ma swoje zdania w wielu kwestiach czym mnie bardzo wkurza.Zawsze pyta sie mnie jaki wyraz zaczyna sie na dana litere wiec Jemu mowie ale czesto sam sobie wymysla i dopowiada i nie da sobie wytłumaczyc ze jest inaczej np "U" jak Brzydula![]()