reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Jak będzie to już 6 tydz to może coś zobaczysz;-)
A jeżeli lekarz dobry do postaraj się mu zaufać i nie rób tej bety. Poczekaj na wizytę może wtedy powie cobyś zrobiła ją jeszcze raz.
ufam mu bo widac, ze sie sam przejmuje i robi wszystko zeby jak najszybciej byla fasolka na swiecie. Prowadzi mnie od poczatku - poronienie, ciaza i teraz druga... nie zmienie go na pewno...

Elfa - spokojnie, to jest dobra wiadomość
Ja w 5tc+1 dzień zrobiłam betę (zaczęłam krwawić i kazali mi ciążę potwierdzić betą) i wyszła mi 21 tys
w 5 tc + 5 dni byłam na usg - nie było serduszka a gin powiedział, że ciąża wg usg ma 4 tyg i 2 dni! Dokładnie po 2 tygodniach zrobiłam usg jeszcze raz i wyszedł 8 tydz + 2 dni, serce jak dzwon:happy:

Czyli - nie stresuj się!!! Zadzwoń do gina, umów się na dobre (dokładne) USG i nie martw się. Weź dobrą książkę i czekoladę z orzechami i spróbuj zapomnieć o stresie.
Teraz testy wykrywają bardzo wczesne ciąże, do zapłodnienia pewnie doszło później.

3maj się mocno, musi być dobrze:tak:
a te tygodnie to jak liczylas ?? chodzi mi o to z beta 21 tys?? od @ czy od owu??
dziewczyny zadzwoniłam do szpitala, podałam wynik i powiedzieli mi, ze wszystko jest na dobrej drodze... ale wiecie ze trudno mi teraz w to uwierzyc, ze to jeszcze mozliwe ze serduszko zabije...po tym jak lekarz mi tak nagadal udało mu sie mnie zdołowac..teraz to dopiero uwierze jak zobacze ze serduszko bije , modle sie o to !
no widzisz - odpoczywaj i daj fasolce urosnac... bedzie ok...
ja tez sie martwie co bedzie u mnie za tydzien, czy serduszko zabije czy nie?? chyba kazda z nas tak ma...w sumie lepiej by sie bylo dowiedziec gdzies w 10 tc ze sie bedzie mialo dzidzie...

reklama
dziewczyny zadzwoniłam do szpitala, podałam wynik i powiedzieli mi, ze wszystko jest na dobrej drodze... ale wiecie ze trudno mi teraz w to uwierzyc, ze to jeszcze mozliwe ze serduszko zabije...po tym jak lekarz mi tak nagadal udało mu sie mnie zdołowac..teraz to dopiero uwierze jak zobacze ze serduszko bije , modle sie o to !
jak powiedzieli że wszystko jest na dobrej drodze to ta jest i uwierz w to bo pozytywne myślenie może ci tylko pomóc kochana :tak:

miłego weekendu Zajcu a to jutro nie pracujesz??

Wczoraj wieczorem zauważyłam taki delikatny nalot, wysięk o konsystencji osiadłego mleka na sutkach, dzisiaj tego nie ma. Nie zdarzyło mi się to wcześniej. Może takie coś wystąpić podczas owulacji albo przez duphaston?

kochana juz wczesniej pisalam o tym i pytalam co to moze byc...bo ja mam tak co dziennie z rana,lub wieczorem...nie wiem co to oznacza...

Lekarze to konowaly. Ile oni nam stresow nadadza i dolow to tylko my wiemy. Takim to sie licencje lekarskie powinno odebrac

Trzymaj sie cieplutko

Dziewczyny muszę Wam ten filmik pokazać.
Przed chwilą autentycznie poryczałam się ze śmiechu.

Też bym chciała takiego agenta/agentkę :-)

[video=youtube;PnUtN13lLnA]http://www.youtube.com/watch?v=PnUtN13lLnA[/video]

dziewczyny prawie bym zapomniała wam powiedzieć że pisałam do Makaronki i wszystko u niej porzadku dużo sie u niej dzieje pisała że podczytuje nas czasem i prosiła żeby Was wszystkie pozdrowić

Ostatnia edycja:
a te tygodnie to jak liczylas ?? chodzi mi o to z beta 21 tys?? od @ czy od owu??
od @ i w 5tyg+1dc wyszła ponad 21 tys - odetchnęłam wtedy, potem jak na USG wyszła taka mała ciąża to zmartwiałam bo bałam się, że nie rośnie, ale w końcu wyszło, że wszystko jak na razie jest ok

reklama
dziewczyny prawie bym zapomniała wam powiedzieć że pisałam do Makaronki i wszystko u niej porzadku dużo sie u niej dzieje pisała że podczytuje nas czasem i prosiła żeby Was wszystkie pozdrowić
no wlasnie... a czemu ona do nas juz nie pisze??

od @ i w 5tyg+1dc wyszła ponad 21 tys - odetchnęłam wtedy, potem jak na USG wyszła taka mała ciąża to zmartwiałam bo bałam się, że nie rośnie, ale w końcu wyszło, że wszystko jak na razie jest ok

to u mnie bylo 711 w 4 tyg i 4dniu to nie za malo?? lekarz mowil ze to duzo... a wogole top byl ok 20 d po owu

Do góry