reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

hej hej:-)
ja wlasniew rocilam z uczelni wkuzrylam sie jak nie wiem:wściekła/y::wściekła/y: okazalo sie ze termin oddawania pracy nam przedluzyli na za tydzien , a ja sie meczylam do nocy zeby zdązyc:wściekła/y::wściekła/y::angry::crazy:poprostu masakra........
glowa mnie boli i wogole.... jutro kolejne zaliczenia` , mam zamiar isc w moich slicznych spzilkach wysokich, umre w nich przez caly dzien ale co tam:-D

no nie dziwie się że masz nerwa:baffled:ale najważniejsze ze teraz sobie odpoczniesz a praca jest gotowa:tak:

reklama
BOMBELEK to tak jak ja moja ostatnia impreza to roczek mojego synka bo miałam w restauracji wyprawione to i zabawa była no i że moje rodzice na noc zostali to go przypilnowali a ja z M i z paroma jescze osobami na dyskoteke:-)ach no i to na tyle tak to w domciu nawet sylwester w domciu sami bo znajomi to tez mieli swoje plany no a synka nie dawałam nikomu bo i tez w sumie nie miałam komu tak więc siedze sobie w domku i posiedze :-Dale to nic :-p

Patrysia moje dziecko nie chce z nikim zostać:sorry: i to jest najwiekszy problem. ewentualnie mogłabym go zostawic na godzinkę z tesciówką ale wole tego nie czynic, bo maly jest alergikiem a do niej nie dociera ze on nie moze jesc tego co ona chce mu dac.:eek:
Ostatnia imprezka to moje wesele ktore i tak całe przesiedziałam:zawstydzona/y:ale mały zapewnia tyle rozrywek ze nie żałuje:-D:-D

Witaj Kinguś jak się czujesz jak mała kopie już mocno??
Wierci się, kopniaki nie są jakieś szczególnie mocne ale widać jak brzuch się wygina;-)

Witam. Mam na imię Ela i mam juz synka, ale ataramy się teraz z męzem ( od 5 cykli) o drugą dzidzię.
Witaj:-D

ja wlasniew rocilam z uczelni wkuzrylam sie jak nie wiem:wściekła/y::wściekła/y: okazalo sie ze termin oddawania pracy nam przedluzyli na za tydzien , a ja sie meczylam do nocy zeby zdązyc:wściekła/y::wściekła/y::angry::crazy:poprostu masakra........
To rzeczywiście. Ale przynajmniej masz teraz spokój i możesz sobie odpoczywać ;-);-)

A to my dzisiaj - tylko jakieś mi dziwne oko wyszło proszę nie patrzeć ;-)

Załączniki

• Beata 005-mini.JPG
    Beata 005-mini.JPG
    17,9 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
dziewczyny załapałam mega doła , jest beznadziejnie , poczytałam troche w necie róznych historii , moja beta za malo przyrasta, innym z prawidłowym rozwojem przyrasta w ciagu 2 dni z 20 tys na 4o tys, doczytałam tez ze jak jesy martwy plod to hcg moze przejakis czas utrzymywac sie na tym samym poziomie lub lekko przyrastac, w kazdym razie taki powolny rozwoj bety oznacza jakies poronienia czy martwe ciaze

juz nie mam sil, przed chwila poklocilam sie z mezem juz nie wytrzymuje tego napiecia

dziewczyny załapałam mega doła , jest beznadziejnie , poczytałam troche w necie róznych historii , moja beta za malo przyrasta, innym z prawidłowym rozwojem przyrasta w ciagu 2 dni z 20 tys na 4o tys, doczytałam tez ze jak jesy martwy plod to hcg moze przejakis czas utrzymywac sie na tym samym poziomie lub lekko przyrastac, w kazdym razie taki powolny rozwoj bety oznacza jakies poronienia czy martwe ciaze

juz nie mam sil, przed chwila poklocilam sie z mezem juz nie wytrzymuje tego napiecia

Elfa, kochanie moje, nie zamartwiaj się tak, proszę Cię. Pamiętaj, że każda ciąża jest inna. Wiem, że nie jest Ci lekko i że łatwo się pisze, ale musisz się jakoś trzymać i nie możesz się tak denerwować. Przytulam bardzo ciepło.

Zostaw ten internet i nie czytaj. Odpocznij, zrelaksuj się. Zamartwianie nic nie da.
Poczekaj spokojnie wiem, że łatwo mi się mówi ale też to przechodziłam.
U mnie beta pięknie rosła a i tak źle się skończyło.
Znam dziewczyny co miały mały przyrost i do tego plamienia a nawet krwawienia i rodziły zdrowe dzieci.
Trzeba być dobrej myśli. Nic więcej nie możemy zrobić. A pozytywne nastawienie dużo dużo daje.

Dziewczyny a co myslicie o tym :

dwa dni temu mialam bete hcg - 20800 a dzis mam 22200, wzrosła w ciągu duch dni o 7 % , jak myslicie jest nadzieja?

Jasne,że jest nadzieja! Ja nigdy bety nie robiłam, ale dziewczyny dobrze Ci doradzają. Może załóż osobny wątek na ten temat gdzieś w temacie ciąży. Wypowie się więcej babek.

Andziu...jak nie ty to kto ma zdać!!!!

Zajączek to jednak mądrze gada!

A ja sie bije z myslami czy isc i zrobic bete czy sobie darowac bo gin nie kazal powtarzac... nie wiem jak wytrzymam do wtorku... muslicie ze juz bedzie widac cos na usg...????
Kochanie z suwaczka widzę,że to 5 tydzień. Ja byłam w 5 na usg i nic nie było widać. Poszłam w 7 i już było wszystko widać. Może to zależy od sprzetu? Mój lekarz miał stare usg. Jak możesz to zadzwoń do niego i zapytaj kiedy najlepiej przyjść. Jak pójdziesz za wczesnie to tylko będziesz się stresować,że nic nie widać.

tez mi sie wydaje, ze te fioletowe sa lepsze...

Ja tez tak uważam. Te drugie są za mdłe i zginą przy tej sukience. A fiolet jest modny i na pewno te buty jeszcze wykorzystasz!

Witam. Mam na imię Ela i mam juz synka, ale ataramy się teraz z męzem ( od 5 cykli) o drugą dzidzię. pierwsza ciąza była zagrożona i prawie cała przeleżana( dodatkowo duphaston , zastrzyki z kaprogestu i nospa) i niunio urodził sie w 35 tc. Ten cykl zaczęłam z duphastonem i zobaczymy co będzie.:sorry:
Podczytuje już was jakis czas ale jakoś nie miałam odwagi do Was napisać, tworzycie tutaj fajną paczkę.
Czy mogę do Was dołączyć?:zawstydzona/y:
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za kolejne dzidzie.:tak:

Witaj w naszym wariatkowie.

Ja pewnie odplyne bo spac mi sie chce jak diabli...nie dotrwam do imprezki, niestety:-:)-(

Ja cały pierwszy trymestr spałam. :tak::tak::tak:

Dziekuję za przyjęcie:tak:bardzo mi miło:tak:

O i teraz zostałaś przyjęta!

co to za ciasto Beatka?:sorry:
Imprezka... jak ja dawno nie byłam na imprezce:eek:

No to się przygotuj na częste imprezy. Zazwyczaj w weekend. Ja np. juz mam piwka i popijam sobie.

Patrysia moje dziecko nie chce z nikim zostać:sorry: i to jest najwiekszy problem. ewentualnie mogłabym go zostawic na godzinkę z tesciówką ale wole tego nie czynic, bo maly jest alergikiem a do niej nie dociera ze on nie moze jesc tego co ona chce mu dac.:eek:
Ostatnia imprezka to moje wesele ktore i tak całe przesiedziałam:zawstydzona/y:ale mały zapewnia tyle rozrywek ze nie żałuje:-D:-D
Moja córcia też z nikim długo nie zostawała. Karmiłam ją cycem 15 miesięcy i jak nie było w pobliżu cycka to była awantura. A teraz nawet nie mam potrzeby jej zostawiać na długo. Przyzwyczaiłam się i nie jest mi z tym źle. Cały dzień może być u babci, ale na noc nigdy jej jeszcze nie zostawiłam.A ta twoja teściowa to jakaś dziwna chyba, co? Sorry ale może dziecku krzywdę zrobić. Chyba cię nie uraziłam tym stwierdzeniem?

Śliczne wyglądasz! Bardzo zgrabnie! Ciąża ci służy!

Bardzo Cię proszę nie czytaj juz nic w necie. Jak ja zaczęłam czytać o moich plamieniach to wszystko wskazywało na to,że mam raka. A jakaś dziewczyna napisała,że plamienia mogą być od nowalijek. Jednym słowem- czasem w necie ludzie bzdury wygadują! Słuchaj tylko lekarzy.

reklama
Witam. Mam na imię Ela i mam juz synka, ale ataramy się teraz z męzem ( od 5 cykli) o drugą dzidzię. pierwsza ciąza była zagrożona i prawie cała przeleżana( dodatkowo duphaston , zastrzyki z kaprogestu i nospa) i niunio urodził sie w 35 tc. Ten cykl zaczęłam z duphastonem i zobaczymy co będzie.:sorry:
Podczytuje już was jakis czas ale jakoś nie miałam odwagi do Was napisać, tworzycie tutaj fajną paczkę.
Czy mogę do Was dołączyć?:zawstydzona/y:
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za kolejne dzidzie.:tak:
witaj kochana wśród nas. Super że masz już synka zdrowego a teraz zobaczysz że szybko sie Wam uda i druga ciaża już będzie łatwiejsza :tak::-)
ja też miałam taką sytuacje Marzenko ale potem nawt byłam zadowolona ze się tak złożyło bo miałam jeszcze dodatkowy tydzień na kosmetykę pracy

Wierci się, kopniaki nie są jakieś szczególnie mocne ale widać jak brzuch się wygina;-)
ślicznie wygladasz Beatko

Elfa nie czytaj juz nic wiecej i odpocznij sobie spróbuj odciągnąć myśli od tego choć na chwilkę wiem ze to nie łatwe ale sprobuj przytulam cię mocnoooooooo

Do góry