reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

No więc dziś znowu bunt - rano śniadanka niet, na obiadek niecały słoiczek spagetti, zobaczymy potem, ale boję się, że mi się odwodni, bo mało pije :zawstydzona/y:

reklama
Panistepelek źródłem wapnia nie jest tylko mleko ale też warzywa strączkowe , mak, sezam , figi suszone ( dobre jako słodka przekąska ) a także woda mineralna z magnezem , tylko nie wiem ile takie maluchy mogą jej pić :zawstydzona/y:Myśle ze jedna szklanka takiej wody np do picia lub przygotowania posiłku ,nie zaszkodzi ....

Migotka nie ma upałów więc nie musi pić bardzo dużo . Nie wydaję mi się zeby dziecko które jest spragnione odmawiało picia :no:

Mini - Czekam własnie jak będe miała swoją fasolkę szparagową, mam nadzieję, że córci zasmakuje.
A wode czasem pije.

kamilka - Gratuluję obrony. jesteśmy z Ciebie Dumne :D

No więc dziś znowu bunt - rano śniadanka niet, na obiadek niecały słoiczek spagetti, zobaczymy potem, ale boję się, że mi się odwodni, bo mało pije :zawstydzona/y:

Kochanie, a próbowałaś gotować jej sama? może nie chce jeść już słoiczkowych potraw...mojej siostry starszy synek tak miał jak był mały, słoiczkowymi daniami pluł, a zrobionymi przez nią się zajadał...teraz ma cztery lata i niestety już się nie zajada, chyba, że u sąsiadów, lub w gościach, ale być może taki wiek :eek:

hej dziewczyny
melduje ze jestem po obronie i ZDALAM ocena na dyplomie 4

Wielkie GRATULACJE!!!

Dotkass, kilka razy próbowałam dać ugotowany przeze mnie obiadek, to pluła dalej niż widziała. Ziemniaków to się panicznie boi, brokuł fe, a mięsa nawet nie tknęła. Fakt, kucharką najlepszą nie jestem, więc może dlatego :baffled:

reklama
Witam
Migotka ocenione;-)
Kamilka GRATULACJE:tak::tak:i
Wszystkiego naj...dla Adasi na 13 miesiac:-)
Ja to sie troche boje tego 13 mies,oby przeszedl spokojnie:sorry:

ja dzis jestem ledwo zywa.przyszlam o 2.30 a Kondzio o 7ej sie obudzil:baffled:ale fajnie bylo:tak:ide zaraz spac:sorry:Kondzio spi,przestawil sie,spi raz dziennie:-)
dzis tez mi nie jadl.normalnie masakra.zjadl dopiero o 4ej od rana:szok:a kupy 3 do 12byly.cosik jest chyba zeby:sorry:
milego wieczoru papa

Do góry