reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

dzien dobry:tak::tak:

dla naszych cudnych 2 latkow wszystkiego co najlepsze:-):-):-)

wpadlam na chwilke,szykuje sie na wesele
calusy dla wszsytkich,po wekendzie wkleje fotki:tak::tak:

reklama
Naszym kochanym dwulatkom Michałkowi i Mikołajkowi seredeczne życzenia, zdróweczka i zawszej uśmiechniętej buźki.

birthdaypresents_146.jpg

Pogoda cały czas do bani:-(​

Michałkowi i Mikołajkowi
z okazji 2 urodzin życzę samego szczęścia w życiu i wiecznie uśmiechniętej buzi.
Bądźcie radością dla Rodziców.

A przy okazji, zajrzyjcie na zamknięty.:-) Dziś byłam w sklepie w "swojej" galerii i akurat trafiłam że byli ludzie z agencji reklamowej, robiący bezpłatne castingi do różnych swoich potrzeb. Każdy mógł porobić sobie zdjęcia, a wyniki czy przyjmują czy nie będą we wtorek. No a że byłam z Madzią to skorzystałam i przy okazji wzięłam te zdjęcia na płytce.... Wgrywam na zamknięty to sobie obejrzyjcie. Fajnie wyszły, nawet nie wiem kiedy ta babka Jej to cykała...

Ostatnia edycja:
1434515on1e5uw54b.gif

Sto lat cudne DWULATKI
Zuziu i mój kuzynie Maksiu :-D

witam niedzielnie :-p

wczoraj byliśmy na firmowym festynie rodzinnym :tak: ależ był udany :tak: Maciek stwierdził, że gdybym ja nie nalegała, to byśmy nie jechali, a przecież Anto miał tyle frajdy :-) oj miał Anto frajdy :-D były te dmuchane duże zjeżdżalnie i mój mały chciał tylko tam siedzieć :-D wchodził na samą górę, ale bał się zjeżdżać, więc na brzuchu zjeżdżał po tej drabince do wchodzenia :-p taki odważny ;-)

a sam festyn, oprócz atrakcji dla dzieci ... SUPER! matko, jakie pycha żarło grillowe, ciacho, alko i picie ... a wszystko na koszt firmy :tak: no nie można było głodować :tak: i jeszcze różne konkurencje dla dzieci i nagrody dla dzieci ;-) Anto wyłapał piłę, karetkę i masę lizaków :-Dnie wspomnę o balonach ;-) dziecko radosne i oszalałe :-D nawet jak szliśmy coś jeść, anto mówił: mamuś nie jeść, bawić się :lol: super dzień, duży plus dla firmy Maćka ;-)

no :-D a dzisiaj małe party ;-) wczoraj zrobiłam ciacho, które będzie wcielać się w rolę torta :-D ;-) mała modyfikacja bananowca ;-) ciacho drożdżowe tyż jest :-) tylko torta muszę pomalować :-D i coś napisać ;-)

kurczę, chyba muszę zacząć się pakować:szok: za dwa dni jedziem, a ja w lesie ... :sorry2:

miłego dnia :-D:tak::tak::tak:

ktoś wie gdzie jest u mnie okręg wyborczy :dry:bo ja nie wiem :zawstydzona/y::sorry2:

aaa, wczoraj pokazałam (dopiero :-D ) Maćkowi robota Tobiego ;-) i wiecie co ten mój powiedział - ale fajny :-D dobrze, że kupiłaś :tak: :-D faceci ... :-D

Naszym 2 latkom kochanym Zuzi
i Maksiowi - mojemu Zięciowi;-)
życzę dużo, dużo zdrówka, szczęścia i radości. Byście zawsze mieli to o czym zamarzycie.

reklama
Naszym 2 latkom kochanym Zuzi
i Maksiowi - mojemu Zięciowi;-)
życzę dużo, dużo zdrówka, szczęścia i radości. Byście zawsze mieli to o czym zamarzycie.

jako, że nie umiem takich pięknych obrazków załączać:zawstydzona/y:, to podpinam się do cioci Dzagud,
I WSZYSTKIM NASZYM KOCHANYM DWULATKOM, A SZCZEGÓLNIE
ZUZI I MAKSOWI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDRÓWKA I UŚMIECHU NA BUŹKACH

życzą Aga, Wojtuś i Sławek.

Do góry