reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiekszosc zrobiona niedawno dzieci zjadly sniadanie obiad dopiero ok 14 tylko ksiazke mialam czytac Gabi jest rozbrajajca podeszla do lodówki i wola Kiebaskii (kiełbaski ):laugh2:i zdazyla palke z kurczaka zlapac musialm zabrac bo ma uczulenie :tak:
No a ja myslalam ze masz jeszcze duzo roboty a ty ksiazke poczytac chcialas:-D:-D:-D ja za ksiazkami nie przepadam tzn BB to moja dzienna lektura
biena Gabi nie moze kurczaczka jesc:baffled::baffled:

reklama
No a ja myslalam ze masz jeszcze duzo roboty a ty ksiazke poczytac chcialas:-D:-D:-D ja za ksiazkami nie przepadam tzn BB to moja dzienna lektura
biena Gabi nie moze kurczaczka jesc:baffled::baffled:
niestety policzki potem ma czerwieniutkie i lakierowane :-( ide bo wolaja mnie do zabawy maja taka fajaną Gabi dostała od Sol DWUJĘZYCZNA KSIĄŻECZKA EDUKACYJNA !!! (4424436) - Świstak darmowe aukcje i bardzo lubi sie nia bawic duzo juzslow powtarza a najbardziej lubi jak po angielsku pani lektorka mówi :laugh2:lece pa

cześć kobietki:tak::tak::tak:witam się w ten piękny niedzielny dzionek ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!!!:-D:-D:-D:-Dmam już dobry humor bo zobaczyłam słoneczko:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

nie odzywałam się wczoraj bo prałam, sprzątałam, zakupy robiłam, gotowałam a potem pojechałam na działeczkę sprzątać łazienkę i na koniec wzięłam przysznic w mojej nowiutkiej WŁASNEJ łazieneczce:tak::tak::tak::tak::tak::tak:od razu lepiej mi się zrobiło!!!!!

troszkę Was poczytam;-);-)

cześć kobietki:tak::tak::tak:witam się w ten piękny niedzielny dzionek ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!!!:-D:-D:-D:-Dmam już dobry humor bo zobaczyłam słoneczko:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

nie odzywałam się wczoraj bo prałam, sprzątałam, zakupy robiłam, gotowałam a potem pojechałam na działeczkę sprzątać łazienkę i na koniec wzięłam przysznic w mojej nowiutkiej WŁASNEJ łazieneczce:tak::tak::tak::tak::tak::tak:od razu lepiej mi się zrobiło!!!!!

troszkę Was poczytam;-);-)
No to super ze humorek masz juz duzo lepszy:tak::tak::tak:

Witam melduje że żyje poczytam później miłego dnia
poczytałam, pozaznaczałam i komputer mi się wyłączył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
spróbuję jeszcze raz wieczorem, nie piszcie za dużo bo nie dam rady nadrobić:-D:-D:-D

serdeczne pozdrowienia dla Aleksi, Agnes jak będziesz do niej pisać to ją pozdrów i napisz, że trzymam kciuki żeby wszystko się u niej poukłdało ze zdrowiem

narazie zmykm pichcić obiadek:tak:
pa pa

Witam sie dziewczyny w tą deszczową niedzielę ,do baniiiii taka pogoda,ja z nerwem tu wlazłam ,bo pojechaliśmy na zakupy do Biedronki,wróciliśmy ,ledwo wypakowaliśmy zakupy,ja mówię
-wypakujemy sie zrobię kawe
on-mi nie rób muszę skoczyć do Tadka pogadać na chwilę
ja-to zrobie wypijesz jak wrócisz
on-na razie nie rób
i słysze kątem ucha jak mówi
no tadziu ,co robisz ,wybieram sie na kawkę do ciebie
Myślałam ,ze nie zczyści ,zostawił mi zakupy do wypakowania ,dzieci ,wszystko ,kawy mam sie napić sama ze soba i poleciał do tadzia:crazy: Właśnie minęło 40 minut jak poszedł,zajebiście po prostu ,ja na 14 jadę do pracy ,czyli o 13.30 musze wyjechac , w m-y czasie jeszcze obiad zrobić
Mlena ,bardzo dobrze ,mu tak
Agunia ,super humorek
cO SIE DZIEJE Z aLEKSJA ,MOŻE BY MI KTÓRAŚ PODESŁAŁA WIEŚCI NA@@@ CZY NA GG gdzie szukac wieści????

a ja własnie zauwazyłam ,że mam smsa od Mamy Helenki
oczywiście dziękuje za ciepłe słowa wszystkim a Amika jest dzielna i silna dziewczynka :tak::tak: teraz tylko czekać aż mała się wzmocni i je wypiszą

Witam sie dziewczyny w tą deszczową niedzielę ,do baniiiii taka pogoda,ja z nerwem tu wlazłam ,bo pojechaliśmy na zakupy do Biedronki,wróciliśmy ,ledwo wypakowaliśmy zakupy,ja mówię
-wypakujemy sie zrobię kawe
on-mi nie rób muszę skoczyć do Tadka pogadać na chwilę
ja-to zrobie wypijesz jak wrócisz
on-na razie nie rób
i słysze kątem ucha jak mówi
no tadziu ,co robisz ,wybieram sie na kawkę do ciebie
Myślałam ,ze nie zczyści ,zostawił mi zakupy do wypakowania ,dzieci ,wszystko ,kawy mam sie napić sama ze soba i poleciał do tadzia:crazy: Właśnie minęło 40 minut jak poszedł,zajebiście po prostu ,ja na 14 jadę do pracy ,czyli o 13.30 musze wyjechac , w m-y czasie jeszcze obiad zrobić
Mlena ,bardzo dobrze ,mu tak
Agunia ,super humorek
cO SIE DZIEJE Z aLEKSJA ,MOŻE BY MI KTÓRAŚ PODESŁAŁA WIEŚCI NA@@@ CZY NA GG gdzie szukac wieści????

zajdż na pobocze madziula niezaciekawie niestety :-:)-:)-:)-(

reklama
To super,ze mamy helence zdrówko dopisuje i malutkiej oczywiście
,nie chce mi sie jak nie wiem obiadu szykowac ,no ale cóz poradzić ,jak mus to mus

Do góry