reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2009

Dziś za to zanosząc L4 do pracy zwróciłam uwagę, że jest nowa książka Wiśniewskiego (oczywiście tytułu w tej chwili nie pamiętam)

NOwa książka Wiśniewsiego to "Bikini"

Ja do tej pory przeważnie w ramach relaksu kładłam się spac :-). Czasami coś obejrzałam w TV. Przy książkach niestety jak narazie przysypiam. Lubię czytac sensacje Coben, Gerritsen, Kava...i takie tam. Z filmami jestem bardzo do tyłu, w kinie nie bylam od miesięcy :-(ponieważ A nie lubi tam chodzic.

reklama
Cześc dziewczyny:-) Ja jak zwykle po dłuższej przerwie i tym razem nie udalo mi sie jeszcze nadrobic wszystkich postów:-(strasznie dużo sie tu dzieje :-)
Teraz będę tu częściej bo po pierwsze nareszcie mam internet w domu, a po drugie jestem na zwolnnieniu. Szyjka mi się skróciła i gina powiedziała że prawdopodobnie do końca ciązy będę na zwolnieniu i powinnam sie oszczędzac i leżec.
Pozdrawiam gorąco:rofl2:

I ja witam po całodniowej przerwie:-D:-D:-D Jeszcze tylko jutrzejszy dzień pracujący i będzie spokój na całe 2 tygodnie:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: A co najważniejsze te całe dwa tyg spędzę w towarzystwie rodzinki w Polsce! Tak się cieszę, że głowa mała:-D Pozdrawiam Was wszystkie razem i każdą z osobna:laugh2:

Moniczka...mi nalesniki juz uszami wychodzą... ^^ hehehe... Ale tez uwielbiam-i to na wszystkie sposoby, na slodko i slono...
A co do Legnicy...jak ja nie lubie tego miasta... studiowalam w PWSZ..mieszkalam wtedy tam.. tragizm... Ale moze powiesz nam od razu jak tam z ta porodowka wyglada sprawa?
ps moze wie tez ktos jak jest w Jeleniej gorze?
Vanilla na porodówce w Legnicy jest mega przeludnienie, niedawno leżałam na patologii ciąży to widziałam co się dzieje na położniczym szok w trampkach!!! Co do opinii rodzących- to naprawdę są różne- ja bynajmniej nie zdecyduję się na poró w Legnicy. Całą ciążę mam prowadzoną w Feminie w Lubinie i tam zamierzam rodzić, ewentualnie alternatywą jest porodówka w Złotoryi-która ma bardzo dobre opinie:-).

Dziewczynki a ja się jeszcze na dobranoc pochwalę;-), właśnie sprawdziłam wyniki dzisiejszego testu kończącego na studiach podyplomowych- jest bardzo dobry:tak:Studia ukończone:-DJeszcze za tydzień jeden egzamin na certyfikat europejskiego bankowca- tutaj może być trudniej- ale co tam do Ciężarnych Świat Należy:tak:

Moniczkaleg no to gratuluję i kciuki za ten następny!!
A czy ty przypadkiem nie robiłaś tej podyplomówki we Wrocławiu na fabrycznej? Wczoraj koleżanka miała tam egzamin a za tydzień też czeka ją certyfikat ;-)

Wiola liczę z Tobą godzinki!! W końcu naprawdę odpoczniesz i rodzinką się nacieszysz!!!! :-D:-D:-D

Ale smakowicie tu się zrobiło :-D
jarzębinka nie dziwię ci się, że marzysz o wolnym i podziwiam wszystkie pracujące ciężarówki :tak: Ja w ciąży za bardzo nie narzekam, ale gdybym chodziła do pracy, to wiem, że byłoby mi ciężko i pewnie bym narzekała non stop :sorry:
U nas wszystko oki. W czwartek wykorzystaliśmy chwilę ładnej pogody i byliśmy z synkiem na działce - ale zimno było mimo słońca. Dzisiaj nawet zauważyłam, że kaloryfery są ciepłe :szok: Poza tym byłam u fryzjera i się skróciłam do ramion ;-)

o fakt smakowicie .... jak sie tylko czyta to zaraz marzy sie cos do schrupania, chociaz jestem po sniadaniu, ale dobrze że jakieś smakołyki sa w domku bo inaczej byłoby ciężko czytac te wszystkie posty ...... :tak: ja zapraszam na placuszek z jabłuszkiem i z truskawkami ...... :tak:

a o wizycie u fryzjera tez już marzę, mały za chwilke nic nie będzie widział na oczka, a ja tez bym chciała jakąś odmiane i może tez do ramion..... :tak:

a kaloryfery ciepłe ?????? a to niespodzianka ???? :tak:

Niestety takie są realia wynajmu w krakowie,dlatego zawsze pytam o dzieci jak dzwonie na jakiekolwiek ogłoszenie.Ceny też nie są wesołe w naszej dzielnicy bo niedaleko centrum a zmotoryzowani nie jesteśmy więc musimy w okolicach szkoły wynajmować.Może to mnie zmobilizuje do zrobienia prawojazdy bo jak narazie odkładałam to z roku na rok.Małż też uwielbia rower i ekologiczne rozwiązania ale przydałobysię żeby też robił prawko...Przyjemna ta praca w galerii:tak:

oj tak wynajęcie z dzieckiem to nie jest taka prosta sprawa ..... my wynajmowaliśmy w Poznaniu z jednym i tez nie było lekko :szok: ludzie chyba oprocz skarg sąsiadów to jeszcze chyba boja sie ile to bedzie malowania i remontu po takiej rodzince ...... :szok:

gratulacje z okazji nowej pracy.... bo pomimio wszytsk praca w dzisiejszych czasach to naprawde coś .... a jak jeszcze będzie sprawiała Ci przyjemność to juz wogóle sukces ...... :tak:

a co do prawka, to ja ma od 2 miesiecy i to naprawde jest udogodnienie:tak: a przy dwojce to chyba wogóle ułatwienie zycia ..... :tak: mój M tez lubi rowerek, wiec ja moge korzystac z autka, bo narazie na dwa nas nie stać :tak:

a wogóle to pozdrawiam niedzielnie i zycze przyjemnego dzionka ......:-D:tak::-D

PS. a obowiązek obywatelski juz spełniony i kartka do urny wrzucona ?????

Moniczkaleg no to gratuluję i kciuki za ten następny!!
A czy ty przypadkiem nie robiłaś tej podyplomówki we Wrocławiu na fabrycznej? Wczoraj koleżanka miała tam egzamin a za tydzień też czeka ją certyfikat ;-)

Wiola liczę z Tobą godzinki!! W końcu naprawdę odpoczniesz i rodzinką się nacieszysz!!!! :-D:-D:-D

Tak Jagooodka:-DJaki ten świat mały:-D

reklama
jarzebinka to o której mogę wpaść na tego placuszka??? :-D
Ja obowiązek spełnię wieczorkiem, na męża czekam ;-) Oczywiście mam na myśli głosowanie :rofl2:

Moniczkaleg a no malutki jest :tak:

maleństwo82 witam ;-)

Do góry