Dziewczynki byl to jednak chyba falszywy alarm...biore Natamycyne i ona moze powodowac po nocy takie uplawy, mam lezec i obserwowac a jak sie nie zmieni dzis jade do szpitala....Dzieki za slowka otuchy. Pozdrawiam Buziole
reklama
ale miałyście wenę weekendową
ale udało mi się choć jeden temat nadrobić
ja byłam u teściów szwagierka ślub miała, wyczerpująca sprawa, zwłaszcza teściowa
które rządziła zwłaszcza teściem a że mój M ani jego siostra nie starali się załagodzić sprawy więc w niedzielę już nie wytrzymałam i komentowałam wszystko
tylko świeżo upieczony szwagier starał się mi pomóc eh a ja miałam radochę bo stwierdziłam że mi wolno i nikt nie może mnie uciszyć - w końcu jestem uprzywilejowana
no i nie mogę się pozbierać po tym 3-dniowym wyjeździe - ale przypomniało mi się że mam pełno lodów w lodówce więc lecę do kuchnio
ja byłam u teściów szwagierka ślub miała, wyczerpująca sprawa, zwłaszcza teściowa
no i nie mogę się pozbierać po tym 3-dniowym wyjeździe - ale przypomniało mi się że mam pełno lodów w lodówce więc lecę do kuchnio
gabis
Fanka BB :)
czesc dziewczyny.
Ja tylko na chwilke sie przywitac, bo spadam do kuchni robic nalesniki z truskawkami (bo tyle sie o tych truskawkach tu mowi ;-)) Przyznaje bez bicia ze nic wstecz nie poczytałam, ale mam zamiar pozniej nadrobic.
Dzis mamy wizyte popołudniu, wiec prosze o kciuki zeby wszystko bylo ok. Pewnie jak zwykle nic sie nie dowiem konkretnego o dzidzi, bo dzisiaj sie gin pewnie skupi na szyjce, wiec nawet dzidzi nie zobacze, no ale tak czy siak, zeby wszystko bylo dobrze.
Pozdrowionka!
Ja tylko na chwilke sie przywitac, bo spadam do kuchni robic nalesniki z truskawkami (bo tyle sie o tych truskawkach tu mowi ;-)) Przyznaje bez bicia ze nic wstecz nie poczytałam, ale mam zamiar pozniej nadrobic.
Dzis mamy wizyte popołudniu, wiec prosze o kciuki zeby wszystko bylo ok. Pewnie jak zwykle nic sie nie dowiem konkretnego o dzidzi, bo dzisiaj sie gin pewnie skupi na szyjce, wiec nawet dzidzi nie zobacze, no ale tak czy siak, zeby wszystko bylo dobrze.
Pozdrowionka!
eli88
przyjechała ciocia i przywiozła mi truskawki.. może ją zmolestuje żeby mi upiekła kilka naleśników... bo ja bez bicia się przyznaje że jestem beztalenciem jeśli chodzi o smażenie tych śmiesznych, okrąglutkich i cieniutkich jak karteczka smakołyków... 

-inka
Witam się i zaczynam nadrabiać zaległości.
Jeden dzień bez neta a tu tyle....masakra jakaś
Jeden dzień bez neta a tu tyle....masakra jakaś

eli88
kroptusia ja ostatnio też miałam schizy... ale teraz sie robi coraz cieplej, pocimy się, do tego coraz wyższe tygodnie i jakieś dziwne upławy się pojawiają.. jak to wszystko się tak skumuluje to na prawdę można odchodzić od zmysłów...
powiem wam, że powoli mnie przeraża mój stan... tak bardzo się zaczynam bać... że już coraz bliżej i nie chciałabym jakiejś przykrej niespodzianki.. nauczyłam się kochac moje maleństwo i nie chcę żeby się cokolwiek stało.. i tak panikuję jak tylko mnie coś trzyknie w kościach... ehhh... jak tak dalej pódzie to za 3 msc wyląduję na oddziale zamkniętym bez klamek, a nie na porodówce
powiem wam, że powoli mnie przeraża mój stan... tak bardzo się zaczynam bać... że już coraz bliżej i nie chciałabym jakiejś przykrej niespodzianki.. nauczyłam się kochac moje maleństwo i nie chcę żeby się cokolwiek stało.. i tak panikuję jak tylko mnie coś trzyknie w kościach... ehhh... jak tak dalej pódzie to za 3 msc wyląduję na oddziale zamkniętym bez klamek, a nie na porodówce
-inka
Gosiacy dziękuję
.
A "Zmierzch" mam w domu, bo zdążyłam sobie kupić jeszcze z rabatem ( bo teraz to nie wiem czy szef byłby tak chętny do udzielania mi rabatów ;-)
) ale jakoś nie mogę się za niego zabrać.
Koleżanka naciskała że "muszę " go przeczytać i tak jakoś teraz nie mogę....
A "Zmierzch" mam w domu, bo zdążyłam sobie kupić jeszcze z rabatem ( bo teraz to nie wiem czy szef byłby tak chętny do udzielania mi rabatów ;-)

Koleżanka naciskała że "muszę " go przeczytać i tak jakoś teraz nie mogę....
reklama