reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wpad,łam się tylko przywitać, jestem zarąbiście nie do życia, a to chyba z tej dobroci
Żeby nie było, wczoraj niestety nic nie piłam i to nie kac, za to wieczorkiem pbejrzeliśmy film i grzecznie poszliśmy spać, w nocy M wstawał do małej, ja spałam do 9, obudziłam sie z ogromnym bólem g,łowy, tabletki i okłady nic nie pomagają.
Nie mam siły czytać , więc wybaczcie mi kochane nie nadrobie dziś nic. Moze jutro z rana-zależy od małej...

Ppozdrawiam, mam nadzieję, że macie przyjemniejszą niedzilę niz my.

luna ketonal pomaga na tak silne bóle głowy ,żeby Ci szybko przeszło kochana

reklama
mój dzisiaj sam robi większośc rzeczy za kare tylko mnie kurza bo ciągle Lenkę do kojca wkłada a jak ja z nia jestem to ona sobie raczkuje po mieszkaniu fakt ,że trzeba pilnować i uważać a jemu się nie chce więc ja ja co chwile wyciągam a on wkłada biedne dziecko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
plus że zrobił dziś obiad bez rewelacji bo walnął gotową rybe w panierce na patelnie i pytał jak zrobić ziemniaki puree :szok: ale dobra zrobił a ja zjadłam i talerz na stole zostawiłamjak on zawsze robi :rofl2:
alle powiem Wam ,że z nudów wypucowałam pokój Laury jakoś dziwnie mi nic nie robić:laugh2::laugh2::laugh2:

Dziewczyny, nie mam już siły :-:)-:)-:)-:)-(
Jutro idę do lekarza. Nie przeszło mi, a wręcz się pogorszyło. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dziś rano nie mogłam mówić, ani przełykać, ani kasłać, a później zaczęło mnie jeszcze ucho boleć i to tak, że myślałam, że zwariuję :angry::angry::angry::angry:
Na szczęście moje kochanie przejęło obowiązki i jeszcze wyskoczył do apteki i przywiózł mi lekarstwa. :tak:
Trochę mniej boli, ale jestem otumaniona prochami przeciwbólowymi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Piotruś lepiej - biegunka przeszła, gardło też chyba mniej boli, bo zaczyna normalnie jeść i pić. :tak:
Wybaczcie, ale nadal nie mam siły czytać. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczyny, nie mam już siły :-:)-:)-:)-:)-(
Jutro idę do lekarza. Nie przeszło mi, a wręcz się pogorszyło. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dziś rano nie mogłam mówić, ani przełykać, ani kasłać, a później zaczęło mnie jeszcze ucho boleć i to tak, że myślałam, że zwariuję :angry::angry::angry::angry:
Na szczęście moje kochanie przejęło obowiązki i jeszcze wyskoczył do apteki i przywiózł mi lekarstwa. :tak:
Trochę mniej boli, ale jestem otumaniona prochami przeciwbólowymi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Piotruś lepiej - biegunka przeszła, gardło też chyba mniej boli, bo zaczyna normalnie jeść i pić. :tak:
Wybaczcie, ale nadal nie mam siły czytać. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
myszunia ale cię załatwiło to choróbsko:no::no:dobrze że m taki pomocny:tak:kuruj się kochana szybciutko:tak:

reklama
Do góry