reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2009

Witajcie

Dużo się teraz mówi o tego typu imprezach. Jesli bedzie ktoś potzrbował pomocy przy organizacji to smiało proszę pisac. Zajmuję się organizacjami imprez typu "baby shower", wieczory kawalerskie i panienskie. Ze względów etycznych nie bede tu wklejac zadnej reklamy ale chętnie pomogę. Pracuje w branży dzieicęcej i jesli bede mogła pomóc bedzie mi miło. Mam nadzieję, że zadna z Pań się na mnie nie obrazi że się wtrąciłam.
Pozdrawiam i zyczę zdrowia.
Dobry Duszek
gremi@buziaczek.pl

reklama
muszę się pochwalić, że teoretycznie, dziś, na świecie byłabym 21 lat i 8 dni... ale w praktyce jutro będzie 21 lat dopiero :-D też leniwa byłam :-D mojemu dzidziusiowi i sobie z tej okazji życzę punktualności!!! (oj... mnie tej brakuje od 21 lat:eek:)

Indygo i te truskawki zmiksowane to lody później są czy co bo nie kumam...? tzn ja bym to i tak jadła skoro z cukrem pudrem i truskawkami :-D ale jak bym to miała nazywać...? podsunęłaś mi pomysł, żeby sobie zrobić w ten sposób lody tyle że z jogurtem naturalnym :-p

hejka ja juz po wizycie u gina, wsio ok ale w piatek znowu do szpitala na badanka, ktg i usg. trzeba powtórzyc test obciażenia glukozą bo mu sie nie podoba wynik. i niby norma 115 to norma a ja mam 129 wiec za duzo.no to bede pic to swiństwo znowu...bleee
w poniedzialek zaczynam serie masazy dla cięzarnych i mam nadzije ze przyniosą ulge mojemu "spracowanemu" kręgosłupowi.
a teraz musz odpocząc bo wykonczona jstem,

Ja isoptin biorę przed każdą dawką fenoterolu. Teraz biorę 3 isoptiny bo fenoterol 3x1/2 a wcześniej jak brałam 4x1 to 4 isoptiny. Powiem Ci syla że jakoś tak dziwnie bo żadna tabletka nie działa tak długo żeby Ci pomogła przy dawce 2 razy dziennie. Podpytaj lekarza[/QUOTE

to wszystko ok bo już zaczynałam się martwić, że to ja coś namieszałam z tym isoptinem:-)

syla28 coś tu jest nie halo... przecież wszystkim z nas lekarze mówią, że norma to 140... u ciebie sa jacyś kosmici chyba! gdzie ty mieszkasz...?:eek: albo my wszystkie mamy cukrzyce, albo służba zdrowia w twoim mieście jest jakaś... inna :baffled:

Molti ty dotrwałas do końca tego filmu????????? pełen podziw... próbowałam go oglądać i po 10 minutach musiałam się mocno zmuszać żeby dociągnąć choć do połowy... może miałam zły dzien spróbuję znów któregoś wieczoru... ale jak dla mnie za cichy... zero podkładu muzycznego

Hej :-)
Jestem dzisiaj w okropnym nastroju :baffled: tylko warczę na wszystkich w domu, więc staram się nie odzywać :zawstydzona/y:
A synek 2 razy miał już dzisiaj czkawkę, fajne uczucie w brzuchu. I coraz bardziej widać, jak się wierci, bo do tej pory tylko czułam
syla a lekarz powiedział dlaczego u was norma to 115? Oby w piątek okazało się, że wszystko jest oki. A do świństwa polecam dolać soku z cytryny, jeżeli pielęgniarki pozwolą - jest mniej świństwowate ;-)
eli daj znać jakie lody wyszły ;-) bo mi się wydaje, że takie do skrobania łyżeczką - ja właśnie taki mus przed chwilą wyskrobałam ;-) może z jogurtem rzeczywiście byłby dobry
agawa ja bym chciał parę dni wcześniej urodzić - z pierwszym tak było, mam nadzieję, że się to powtórzy - czekanie po terminie na pewno jest trudniejsze.
kroptusia dobrze, że to jednak nie wody :tak:

reklama
hej witam po weekendzie - niby milam tydzien wolnego ale czuje sie bardzo zmeczona i opd piatku po poludnia mam wlasciwie non stop twardawy brzuch, łykam nospe i sie wsciekam.:wściekła/y:chyba juz tylko lezec i pachniec mogę:szok::confused2: w piatek zrobilam male pranie i prosze, w sobote robilismy grilla i o:no: dzis w pracy tez caly dzien brzuch twardy jak kamień:no::wściekła/y::szok:
cóż ide spać moze jak sie wyspie o go rozmiekcze niechce brac tyle nospy :crazy:

Do góry