Anabuba
czarownica mroźnego lądu
kurcze i znowu sama zw soba pisze

:-
-
-
-(
zapraszam i do mnie:-)
Myszunia zdrowka!a co ci dolega koboeto?
Lena-uj tez masz nieciekawie
normlanie to zaraliwe!]nie iwedzialam ze choroby i zle dni moga sie przenosic przez internet

As dzownila ze Kaludia znow okupuje komopa:-)

:-
no malina to szalej...a mnie nikt na kawe nie zaprasza-bo ja zawsze jak wileblad z dzieciakami i zakupmai upocona i spuchanamlenko skąd ja to znam
cholercia ale my jesteśmy do siebie podobne
a ja się dowartościowałam ostatnio.....mamy obok sąsiada taki typ lowelasa ciastunio nie powiem wysoki umięśniony fajnym autkiem jeździ zawsze mówil mi grzecznie dzień dobry i zdawkowe cześć...kiedyś piotrek powiedział że on ma kurwiki w oczach jak na mnie patrzy ...powiedziałam taaaaa szczególnie jak w rozciągniętuych dresach wynosze śmieci
ostatnio zaczął coś tam zagadywać tak grzrcznościowo o pogodzie o dzieciaczkach itp a piotrek się trochę złościł ale się z tegośmialiśmy a dzisiaj ten sam sąsiad zapytał czy bym nie poszła z nim na kawulca??
![]()
dowikluś to jak się już rozpędzisz to wpadnij jakimś mopem i do mnieale ja dzisiaj umyłam wszystkie okna nawet firanki wyprałam wyprasowałam i powiesiłam
![]()
zapraszam i do mnie:-)
To ja się do narzekań przyłączę - u mnie też do dupy.
Byłam u lekarza, dostałam leki za prawie 100złi czekam teraz aż mi przejdzie. Nie fajnie jest
Mój m ma na szczęście wolny ten tydzień, bo sama to już chyba bym nie wyrobiła. Muszę go bardzo pochwalić, bo naprawdę pomaga mi ile tylko może.
Wybaczcie dziewczyny, ale nie jestem w stanie być na bieżącoMam nadzieję, że w przyszłym tygodniu uda mi się wrócić do normalności
Ściskam was wszystkie mocno![]()
Myszunia zdrowka!a co ci dolega koboeto?
Lena-uj tez masz nieciekawie
normlanie to zaraliwe!]nie iwedzialam ze choroby i zle dni moga sie przenosic przez internet

As dzownila ze Kaludia znow okupuje komopa:-)