reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka
Zwlekłam się z łóżka jak zwykle ostatnio z bólem głowy, ale zdecydowanie słabszym. Dzis wycieczka do teściowej, później do dentysty. Obiad mam uszykowany, narobiłam gar gołąbków a brat obrał mi pyrki. Chociaz tyle dzis mi odejdzie.

Zobacze co tam wczoraj ciekawego u nas było.
To dobrze, ze już lepiej :tak::tak::tak:

Ja znów tylko na chwilkę bo pogoda przepiękna, a mam dziś cały stos prania :tak: No i reszty też nikt za mnie nie zrobi. A zaczęłam przesadzać niektóre kwiatki (uwielbiam to ):-)
Aha no i jeszcze napiszę, że jestem wniebowzięta po wczorajszej wizycie bo mnie lekarz uspokoił.:laugh2: powiedział, ze jest wszystko o.k po czym bez żadnego proszenia wręczył mi pierwsze zdjęcie mojej dzidzi...10 tc.:-):-):-)

reklama
To dobrze, ze już lepiej :tak::tak::tak:

Ja znów tylko na chwilkę bo pogoda przepiękna, a mam dziś cały stos prania :tak: No i reszty też nikt za mnie nie zrobi. A zaczęłam przesadzać niektóre kwiatki (uwielbiam to ):-)
Aha no i jeszcze napiszę, że jestem wniebowzięta po wczorajszej wizycie bo mnie lekarz uspokoił.:laugh2: powiedział, ze jest wszystko o.k po czym bez żadnego proszenia wręczył mi pierwsze zdjęcie mojej dzidzi...10 tc.:-):-):-)

to super!
a ja sie zastnawialam co Ty robisz na naszym watku:baffled:
ale tyle sie nowych mam przewija ze trudno spamietac.zrob drugi suwaczek to wszytsko bedzie wiadomo:-):rofl2:

boska pogoda!cale 19stopni juz,piekne slonce,zero waitru.
juz czuc ten upal w powietrzu:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tylko kiedy ja bede miala czas zeby sie normalnie wlanac plackiem i poopalac?????????
chyba w wakacje ale pewnie pogody nie bedzie jak zwykle:baffled:
narazie pozstaje mi oplania w biegudo szkoly:laugh2::rofl2:

to super!
a ja sie zastnawialam co Ty robisz na naszym watku:baffled:
ale tyle sie nowych mam przewija ze trudno spamietac.zrob drugi suwaczek to wszytsko bedzie wiadomo:-):rofl2:
Co ja robię ehhehehehhe??? :-):-):-) Gadam i gadam, ale często trafiam, że nie ma tu nikogo więc uciekam bez pisania.:tak:
A co do suwaczka to już robię, ale wkurzam się z tym terminem bo mi się nie zgadza... wyliczony jest z okresu, a wczoraj miałam USG i lekarz nic mi nie powiedział czy to się zgadza. No ale suwaczek będzie z datą 22 grudnia:-) A mam już dziecko z końca grudnia:tak:
Aha i chciałam spytać, czy suwaczki można poprawiać potem jak się już wstawi na swoją stronkę BB ?? Chodzi mi np. o zmianę daty....

Co ja robię ehhehehehhe??? :-):-):-) Gadam i gadam, ale często trafiam, że nie ma tu nikogo więc uciekam bez pisania.:tak:
A co do suwaczka to już robię, ale wkurzam się z tym terminem bo mi się nie zgadza... wyliczony jest z okresu, a wczoraj miałam USG i lekarz nic mi nie powiedział czy to się zgadza. No ale suwaczek będzie z datą 22 grudnia:-) A mam już dziecko z końca grudnia:tak:
Aha i chciałam spytać, czy suwaczki można poprawiać potem jak się już wstawi na swoją stronkę BB ?? Chodzi mi np. o zmianę daty....

aaaaaaaaaaaa masz ju dziecko?
kurcze to ja nie w temacie,sorki:sorry:
a dziecko ile lat?
suwczki mozna poprawiac,tzn wchodzisz na stroneke,robisz nowy,stary usuwasz i wklejasz nowy.
a termin liczy sie z okresu czasami jest rozbieznosc miedzy tym terminem a usg ale usg podaje w przybizeniu bo widomo jedne dzieci rodza sie wieksze inne mniejsze,wiec nawet jak jest 2 tyg rozbieznosci to jeszcze nic strasznego,wiec sie nie przejmuj:-)

Cały czas o niej myślę, ale przez ten ból głowy na prawde kiepsko funkcjonuje. Dzis nie dam niczemu rady a mam dentyste, jesli jutro glowa bedzie nada rypac ide do lekatza, to nie jakies "ćmienie", napierd..a strasznie. Nie bój sie Anabubka, ja Ci jeszcze tyłek pozawracam.

Cześć kobietki, dzisaj jest mój ostatni dzień na stażu:baffled::baffled::baffled:i nadal nie wiem co ze mną zrobią, tzrymaja mnie w niepewności do ostatniej chwili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo niby nie maja dla mnie czasu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
witam sie o i ja;)
Agunia wspolczuje,a tescia to chyba bedzie mieszkac z wami przez sciane tak?
a Misia na pewno przyzywa.zabieracie ja czasem nadzialke?ja Pauline dosc czesto bralam,mowilam dzie bedzie jej lozko itd itak sie cieszyla ze po przeprowadzce nie bylo najmniejszego prblemu.
oczywiście, że ją zabieramy, za każdnym leci na górę oglądać swój pokój czy już jest różowy:laugh2::laugh2::laugh2:a z babcią chodzi na truskawki, w ubiegłym roku grzebała w piasku przed domem

super, że z dzidzią wszystko dobrze i fajnie, że masz pierwszą fotkę maleństwa, może nam pokażesz:tak::tak:

Luna lepiej idź do lekarza, to w końcu głowa i coś za długo to trwa

Dziewczyny wstawać, za oknem piękne słońce szkoda dnia na gnicie w łóżku:-D:-D:-D

a u mnie dzisiaj tata i m zaczną kłaść panele:tak::tak::tak:jest spora szansa, że na urodziny pójdę do siebie, hurrrrra

Cały czas o niej myślę, ale przez ten ból głowy na prawde kiepsko funkcjonuje. Dzis nie dam niczemu rady a mam dentyste, jesli jutro glowa bedzie nada rypac ide do lekatza, to nie jakies "ćmienie", napierd..a strasznie. Nie bój sie Anabubka, ja Ci jeszcze tyłek pozawracam.
spoko spoko,a mierzylas sobie cisnienie?
moja kolezanka miala tam przez cykle-potworne boole glowy przed @

Cześć kobietki, dzisaj jest mój ostatni dzień na stażu:baffled::baffled::baffled:i nadal nie wiem co ze mną zrobią, tzrymaja mnie w niepewności do ostatniej chwili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo niby nie maja dla mnie czasu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oczywiście, że ją zabieramy, za każdnym leci na górę oglądać swój pokój czy już jest różowy:laugh2::laugh2::laugh2:a z babcią chodzi na truskawki, w ubiegłym roku grzebała w piasku przed domem

super, że z dzidzią wszystko dobrze i fajnie, że masz pierwszą fotkę maleństwa, może nam pokażesz:tak::tak:

Luna cieszę się, że już się lepiej czujesz:tak::tak:

Dziewczyny wstawać, za oknem piękne słońce szkoda dnia na gnicie w łóżku:-D:-D:-D

a u mnie dzisiaj tata i m zaczną kłaść panele:tak::tak::tak:jest spora szansa, że na urodziny pójdę do siebie, hurrrrra

no to super!!!!!!!!!!!!!
u mnie w salonie 38m2 paneli polozyli w kilka godzin:-):-):-):-)
tylko potem sie z listwai schodzi ale to juz pikus
dobra kobity uciekam bo mloda juz wstala,jakos szybko dzis:sorry:
ide sie biore za robote,jakas zupkewstawie,musze pozmywaci pozprztac,poki jeszcze bardzo goraco nie jest.
wpadne pewnie w porze popoludniowej kawki.
dzis moj dluzej w robocie a juro w domu iwec wieczore nie wiem czy bede:sorry::baffled:
do pozniej
milego dnia

reklama
Do góry