reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Hej Dziewczynki!
Melduje sie,ze zyje i nadrabiam zaleglosci!
Odezwe sie jutro,co sie u mnie dzialo,a dzialo sie,oj dzialo...
Buziaki dla wszystkich!!!!!!

Ps.Wikula ja tez w niedziele robilam leczo i dzis jeszcze wyjadalismy na obiad i na kolacje,tak nam smakowalo :-)

reklama
Witam o poranku :-)
Jestem! Właśnie skończyłam ostatni 4c rozdział mojej magisterki, uufff. Jeszcze tylko wstęp i zakończenie i koniec, ale to już szybko mi pójdzie, muis:-D

Eve - mi testowanie wypada chyba na poniedziałek, ale poczekam chyba do przyszłego piątku, a na bete pójdę dopiero jak 2 kreski zobaczę, żeby potwierdzić:-D

ja to chce betke od razu strzelic pewnie tego samego dnia co i sikanca bo chodzi wtedy o bardzo szybka zmiane lekow na serce na takie co nie beda szkodzic maluszkowi! :sorry: ja mierze temp wiec jak bedzie niestandardowo wysoka to walne sikanca przed praca i jak cos tam bedzie to betka tego samego dnia - wiec planuje na srode! :-)
a co do pracki tez sie wczoraj meczylam do 23ej :confused2: i znowu odkrylam ze nie opisalam malego podpunktu ... znowu cos!! a praca juz ma 106 str! bez zakonczenia i reszty dodatkow! musze jeszcze dokonczyć bibliografie a mam tego od h i ciut ciut! opisac tabele i fotki! :confused2::confused2::confused2: i dokonczyć ostatni rozdzial praktyczny! wiec dobije pewnie do 120 str! to jak mgr albo doktorat! :eek::eek::eek:

Szafirku a co to za tajemnice!? :sorry:

Witam się szybciutko...Postaram się Was doczytać jak będę miała czas...
Pozdrawiam wszystkie kobitki:):)
Wie któraś co z Elfą????
Buziaki

Cześć babki! Ale dziś piękna pogoda- aż żyć się chce. Wczoraj naczytałam się muratora i dziś znów mam ochotę na remonty:-D

[/CENTER]

ja to chce betke od razu strzelic pewnie tego samego dnia co i sikanca bo chodzi wtedy o bardzo szybka zmiane lekow na serce na takie co nie beda szkodzic maluszkowi! :sorry: ja mierze temp wiec jak bedzie niestandardowo wysoka to walne sikanca przed praca i jak cos tam bedzie to betka tego samego dnia - wiec planuje na srode!

Ja myślę,że to bardzo zdrowe podejście. I to nawet nie chodzi o to,ze ty musisz wiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie ze względu na leki, tylko o to,że często testy pokazywały 2 kreseczki a potem tylko jedną. Człowiek się cieszy a później boli. A ty od razu bęziesz miec pewność. Ja też tak zrobię jeśli tylko zobaczę 2 kreseczki.

Mnie jakoś umknęło dlaczego ty tak długo musiałaś czekać na staranka? Kiedyś napisałaś,że to już 3 lata, ale nie wiem dlaczego tak długo?

Witam się szybciutko...Postaram się Was doczytać jak będę miała czas...
Pozdrawiam wszystkie kobitki:):)
Wie któraś co z Elfą????
Buziaki

Ty to czytasz w moich myślach. Ja o niej myslałam zaraz po przebudzeniu. Żyję chyba w dwóch światach. W realu myslę o was wszystkich;-)

Cześć babki! Ale dziś piękna pogoda- aż żyć się chce. Wczoraj naczytałam się muratora i dziś znów mam ochotę na remonty:-D
Ja myślę,że to bardzo zdrowe podejście. I to nawet nie chodzi o to,ze ty musisz wiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie ze względu na leki, tylko o to,że często testy pokazywały 2 kreseczki a potem tylko jedną. Człowiek się cieszy a później boli. A ty od razu bęziesz miec pewność. Ja też tak zrobię jeśli tylko zobaczę 2 kreseczki.

Mnie jakoś umknęło dlaczego ty tak długo musiałaś czekać na staranka? Kiedyś napisałaś,że to już 3 lata, ale nie wiem dlaczego tak długo?
tez tak mam jak sie naogladam jakis budowlanych gazet czy katalogow z meblami! :-)
no a z betka tak se wymyslilam bo poco sie zamartwiac czy test klamie czy nie? a i tak musze zbadac progesteron bo kiedys mialam duze klopoty tzn jego brak! :eek: to sie ciutek cykam ...
a z tymi 3 latami to dlatego ze mąż nie był gotowy! :confused2: a mi sie chyba za wczesnie zalaczyl instynkt macierzynski! :sorry:

Przebrnęłam...:-)
dziewczyny ja od ponad tygodnia sie obserwuje co i ile jem i tak doszłam do wniosku że mam bardzo slabą przemianę materii bo ja nie jem bardzo dużo a czuje sie tak jakbym zjadała "konia z kopytami". Nie wiecie jakie są sposoby na poprawę przemiany materii??
Ja też tak mam. Niby nie jem dużo, a wyglądam jak Słoń;-) ALe na przemianę materii..albo po prostu Activia, albo jogurt z otrębami spożywczymi:) Mają duuużo błonnika:-) A i śliwki suszone możesz jesć.
Jak mama się czuje??
Dziewczyny jesteście kochane naprawdę mam w was wsparcie, bo oprócz M. i mojego ojca wiecie tylko wy!
kurde tak bardzo bym chciała by się w końcu udało!
My tez chcemy żeby Wam się udało!!!!:-):-) Trzymamy kciukasu:-)
cześc Aga zabierz mnie ze sobą na ten aerobik :tak:;-):-D:-)
Ja dzisiaj idę. Idziesz ze mną??:-)
Witam w poniedziałek!
Wczoraj jednak nie dałam rady do Was zajrzeć i już nadrabiam zaległości:tak:
tempkę mierzyłam codziennie, ale jej nie zapisywałam, przytulanki były, tylko tak dokładnie to nie wiem czy trafiliśmy, ogólnie czekam do piątku i jak nie dostanę @ to zatestuję:tak:
A to Ci...Następna testująca:-) Kciuki w pogotowiu:-)
moj mąż tak mi dał popalić w zeszłym roku , nie było dnia zebysmy sie nie kłocili, ciągłe docinki z jego strony zero pomocy przy dziecku ktore potrzebowało opieki 24 na dobę, wizyty u lekarza, operacja małego a ja z tym wszystkim sama zupełnie sama,. musiałam się wygadac ... przepraszam:zawstydzona/y:
Bombelku...po to jestesmy;-) Ale na prawde nie zazdrosze CI... Kurcze, sama się tego boję bardzo jak to będzie...:eek::eek:
od czasu do czasu jeszcze zakuje ale slabiej niz wczoraj.. w kazdym razie wczoraj m powiedzial ze dzis obowiazkowo do lekarza mam isc a ja ze nie ma po co bo przeciez tydzien temu gin mnie badał ... dzis lekki spadak tempki ale nic o tym nie mysle..
Jasne jasne:-) Akurat nie myslisz;-) Nektarynko..Jestem z Tobą:-)
nie pisałam. w 8 tc dostalam obfitego krwawienia pomysalam ze to juz koniec, to co przeszlam w szpitalu na brodnie masakra ..
No to Powiem ci że miałaś przejścia...dziękować Bogu że z dzidzią wszystko dobrze:tak:
No to facetów mamy podobnych. Jak już krzyczę to posprzata. Ale tak,że ja pół dnia chętnie bym po nim poprawiała. Ale nie robie tego,zeby go nie zniechęcić .;-)
A powiem Wam że u mnie M. jest większym czyściochem niż ja...aż czasem mnie to wkurza. Fakt że jak jest w Polsce to mam dobrze bo wracam do domu to czyściutko, jak robię obiad to łazi koło mnie i sprząta za mną:-D
Ale czasem mnie wkurza tym swoim gadaniem:-) Jak baba:-D

Lekarz rodzinny cudny..Dał mi skierowanie na wszystkie badania jakie on jako rodzinny może mi dać.
.
PM...Strasznie dużo tych badań masz zrobić Kochana...A powiedz, czemu tak nagle naszło Cie na to wszystko?? COś się stało?, źle się czujesz??

Eve - mi testowanie wypada chyba na poniedziałek, ale poczekam chyba do przyszłego piątku, a na bete pójdę dopiero jak 2 kreski zobaczę, żeby potwierdzić
No prosze...następna testująca... Moje kciuki także i do Twojej dyspozycji Słońce:-)
Kobitki pomozcie..
moja szyjka nie chce opaść.. ani calkiem stwardniec.. jest albo srednio wysoko albo bardzo.. otwarta lub lekko otwarta i jest srednio miekka lub miekka.. zgłupiałam juz całkiem od tego.. powinna opaść zamknac sie i stwardniec po owulacji.. a ta juz tak od owulacji zostala..
:-D:-D:-D:-D:-D No nie powiem co mi się nasunęło w pierwszym momencie:-D:-D:-D Przykro mi Kochana, nie pomoge...Nie badam szyjki w ogóle:baffled::baffled:
Hej Dziewczynki!
Melduje sie,ze zyje i nadrabiam zaleglosci!
Odezwe sie jutro,co sie u mnie dzialo,a dzialo sie,oj dzialo...
Buziaki dla wszystkich!!!!!!
:-)
No coś ty taka tajemnicza Kobito???:-D Teraz nas w ogóle zaintrygowałaś...
ja to chce betke od razu strzelic pewnie tego samego dnia co i sikanca bo chodzi wtedy o bardzo szybka zmiane lekow na serce na takie co nie beda szkodzic maluszkowi! :sorry: ja mierze temp wiec jak bedzie niestandardowo wysoka to walne sikanca przed praca i jak cos tam bedzie to betka tego samego dnia - wiec planuje na srode! :sorry:
Na jutro:eek::eek::eek::eek:
No masz....Same ciężarówki niedługo na BB będą:-)

Melduję, że wstałam i zaraz wychodzę na uczelnie, będę pewnie wieczorkiem to wtedy dłużej z wami posiedzę:))

Szafirku - my jeszcze dzisiaj leczo będziemy zajadać, też mi dobre wyszło

Eve- to ja z ta betą chcę zrobić tak jak ty, tylko poczekam ze dwa dni po dniu spodziewanej @, bo ostatnio coś nieregularne cykle miałam...

Loree - ostatni kupowałam szafki do łazienki dzla mojej babci i juz zaczełam się rozglądać za nową wanną do siebie, bo teraz mi się inna podoba niż ta która mam u siebie (a a my wprowadzaliśmy się tutaj trochę ponad dwa lata temu, także mam wszystko nowe), lubie zmieniać wystrój domku:-)

Elfa i Kroptusia odezwijcie się!! proszę...

reklama
Ty to czytasz w moich myślach. Ja o niej myslałam zaraz po przebudzeniu. Żyję chyba w dwóch światach. W realu myslę o was wszystkich;-)
No właśnie tez tak mam ... Tak jak wtedy gdy mi się przypomniało że Ty powinnas już wrócić:-)

no a z betka tak se wymyslilam bo poco sie zamartwiac czy test klamie czy nie? to sie ciutek cykam ...
No i bardzo dobre podejście...:-)

Do góry