Przebrnęłam...:-)
dziewczyny ja od ponad tygodnia sie obserwuje co i ile jem i tak doszłam do wniosku że mam bardzo slabą przemianę materii bo ja nie jem bardzo dużo a czuje sie tak jakbym zjadała "konia z kopytami". Nie wiecie jakie są sposoby na poprawę przemiany materii??
Ja też tak mam. Niby nie jem dużo, a wyglądam jak Słoń;-) ALe na przemianę materii..albo po prostu Activia, albo jogurt z otrębami spożywczymi

Mają duuużo błonnika:-) A i śliwki suszone możesz jesć.
Jak mama się czuje??
Dziewczyny jesteście kochane naprawdę mam w was wsparcie, bo oprócz M. i mojego ojca wiecie tylko wy!
kurde tak bardzo bym chciała by się w końcu udało!
My tez chcemy żeby Wam się udało!!!!:-):-) Trzymamy kciukasu:-)
cześc Aga zabierz mnie ze sobą na ten aerobik

;-)

:-)
Ja dzisiaj idę. Idziesz ze mną??:-)
Witam w poniedziałek!
Wczoraj jednak nie dałam rady do Was zajrzeć i już nadrabiam zaległości

tempkę mierzyłam codziennie, ale jej nie zapisywałam, przytulanki były, tylko tak dokładnie to nie wiem czy trafiliśmy, ogólnie czekam do piątku i jak nie dostanę @ to zatestuję
A to Ci...Następna testująca:-) Kciuki w pogotowiu:-)
moj mąż tak mi dał popalić w zeszłym roku , nie było dnia zebysmy sie nie kłocili, ciągłe docinki z jego strony zero pomocy przy dziecku ktore potrzebowało opieki 24 na dobę, wizyty u lekarza, operacja małego a ja z tym wszystkim sama zupełnie sama,. musiałam się wygadac ... przepraszam
Bombelku...po to jestesmy;-) Ale na prawde nie zazdrosze CI... Kurcze, sama się tego boję bardzo jak to będzie...

od czasu do czasu jeszcze zakuje ale slabiej niz wczoraj.. w kazdym razie wczoraj m powiedzial ze dzis obowiazkowo do lekarza mam isc a ja ze nie ma po co bo przeciez tydzien temu gin mnie badał ... dzis lekki spadak tempki ale nic o tym nie mysle..
Jasne jasne:-) Akurat nie myslisz;-) Nektarynko..Jestem z Tobą:-)
nie pisałam. w 8 tc dostalam obfitego krwawienia pomysalam ze to juz koniec, to co przeszlam w szpitalu na brodnie masakra ..
No to Powiem ci że miałaś przejścia...dziękować Bogu że z dzidzią wszystko dobrze
No to facetów mamy podobnych. Jak już krzyczę to posprzata. Ale tak,że ja pół dnia chętnie bym po nim poprawiała. Ale nie robie tego,zeby go nie zniechęcić .;-)
A powiem Wam że u mnie M. jest większym czyściochem niż ja...aż czasem mnie to wkurza. Fakt że jak jest w Polsce to mam dobrze bo wracam do domu to czyściutko, jak robię obiad to łazi koło mnie i sprząta za mną
Ale czasem mnie wkurza tym swoim gadaniem:-) Jak baba
Lekarz rodzinny cudny..Dał mi skierowanie na wszystkie badania jakie on jako rodzinny może mi dać.
.
PM...Strasznie dużo tych badań masz zrobić Kochana...A powiedz, czemu tak nagle naszło Cie na to wszystko?? COś się stało?, źle się czujesz??
Eve - mi testowanie wypada chyba na poniedziałek, ale poczekam chyba do przyszłego piątku, a na bete pójdę dopiero jak 2 kreski zobaczę, żeby potwierdzić
No prosze...następna testująca... Moje kciuki także i do Twojej dyspozycji Słońce:-)
Kobitki pomozcie..
moja szyjka nie chce opaść.. ani calkiem stwardniec.. jest albo srednio wysoko albo bardzo.. otwarta lub lekko otwarta i jest srednio miekka lub miekka.. zgłupiałam juz całkiem od tego.. powinna opaść zamknac sie i stwardniec po owulacji.. a ta juz tak od owulacji zostala..

No nie powiem co mi się nasunęło w pierwszym momencie

Przykro mi Kochana, nie pomoge...Nie badam szyjki w ogóle

Hej Dziewczynki!
Melduje sie,ze zyje i nadrabiam zaleglosci!
Odezwe sie jutro,co sie u mnie dzialo,a dzialo sie,oj dzialo...
Buziaki dla wszystkich!!!!!!
:-)
No coś ty taka tajemnicza Kobito???

Teraz nas w ogóle zaintrygowałaś...
Witam o poranku :-)
ja to chce betke od razu strzelic pewnie tego samego dnia co i sikanca bo chodzi wtedy o bardzo szybka zmiane lekow na serce na takie co nie beda szkodzic maluszkowi!
ja mierze temp wiec jak bedzie niestandardowo wysoka to walne sikanca przed praca i jak cos tam bedzie to betka tego samego dnia - wiec planuje na srode!
Na jutro

No masz....Same ciężarówki niedługo na BB będą:-)