reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dowikla Ty ciągle wciagasz te capucinko :-D:-D:-D:-D:-D:-D jak Ty to robisz że Ty masz taką smukłą sylwetkę????,laska z Ciebie a wypijasz litry takiego kalorycznego capuccino :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
dowikla Ty ciągle wciagasz te capucinko :-D:-D:-D:-D:-D:-D jak Ty to robisz że Ty masz taką smukłą sylwetkę????,laska z Ciebie a wypijasz litry takiego kalorycznego capuccino :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Kochana dla mnie dzien bez capucino to dzien stracony:-D:-D:-DJa je poprostu uwielbiam:tak::tak::tak:Do tego z mlekiem zageszczonym lub z porcja lodow w srodku:tak::tak::tak:
Ale czuje ze mi sie troszke utyło;-):-)Ale dobrze sie tak czuje:-)Dzisiaj rano sie wazyłam i wazy 50,2

Kochana dla mnie dzien bez capucino to dzien stracony:-D:-D:-DJa je poprostu uwielbiam:tak::tak::tak:Do tego z mlekiem zageszczonym lub z porcja lodow w srodku:tak::tak::tak:
Ale czuje ze mi sie troszke utyło;-):-)Ale dobrze sie tak czuje:-)Dzisiaj rano sie wazyłam i wazy 50,2
jak Ty mówisz ze Ci się przytyło to ile Ty wcześniej ważyłaś ???? :szok::szok::szok::szok::szok: ja chcę tyle ważyć kochana :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
to Ty musisz miec super przemiane materii :tak::tak::tak::tak::tak: zazdroszczę Ci

witajcie
Ja dopiero teraz.
Spieszę ogłosić,że dziecko zajęło 3 miejsce w konkursie matematycznym w tej szkole do którego składało papiery.
Tym konkursem zapewniła sobie miejsce w gimnazjum.
Mamy już więc szkołę załatwioną.
Yupppiiii
Jak ja się cieszę.
Nie poczytam,bo jestem padnięta i znów widzę wizję spania na klawiaturze.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gratulacje dla corki masz z czego byc dumna:tak::tak:

To dobrze, ze już lepiej :tak::tak::tak:

Ja znów tylko na chwilkę bo pogoda przepiękna, a mam dziś cały stos prania :tak: No i reszty też nikt za mnie nie zrobi. A zaczęłam przesadzać niektóre kwiatki (uwielbiam to ):-)
Aha no i jeszcze napiszę, że jestem wniebowzięta po wczorajszej wizycie bo mnie lekarz uspokoił.:laugh2: powiedział, ze jest wszystko o.k po czym bez żadnego proszenia wręczył mi pierwsze zdjęcie mojej dzidzi...10 tc.:-):-):-)
No to super ze wszystko ok:tak::tak:
co myślicie o takiej firance do kuchni? tylko z zieloną lamówką
640705321
mi sie podobaja:tak::tak:

O.k. ja zmykam do kuchni, truskawki przerobić.Słonecznego dnia życzę Kobietki :-)
Później wkleję foteczkę Fasolinki naszej :-):-)
czekamy na fotke:tak:

Mamuski wrocilam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tesknilyscie za mna no nie :-p:-p:-p:-p:-p

pewnie nie nadrobie tego co pisalyscie .... szkoda bo nie jestem na biezaco :sorry:
ale postaram sie widywac tutaj czesciej choc nie wiem czy sie uda bo m ma urlop 2 tyg :tak::tak::tak::tak::tak:

pozdrawiam Was :-D:-D:-D
No wkoncu sie odezwalas no pewnie ze tesknilismy:tak::tak:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: kochana no to naprawde duuuuzzzzo wazysz:szok::szok::szok::szok::szok:

Przyszlam sie tylko przywitac i poodpisywac na posty jestem dzis caly dzien w biegu i na nic nie mam czasu ale musialam do was zajrzec:tak::tak:
Bede napewno wieczorem no chyba ze sie zasiedze na tych urodzinach bo to nigdy nic nie wiadomo:-D:-D:-D:-D

jak Ty mówisz ze Ci się przytyło to ile Ty wcześniej ważyłaś ???? :szok::szok::szok::szok::szok: ja chcę tyle ważyć kochana :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
to Ty musisz miec super przemiane materii :tak::tak::tak::tak::tak: zazdroszczę Ci
Wazyłam jakies 48-49:-)No ale ja mam jakies 162cm
A Ty duzo nie wazysz zwazywszy ze jestes wyzsza ode mnie jak dobrze pamietam:tak::tak::tak:

No ja to tez tak przelotem. Wróciłam od teściowej, później zachaczyłam o Piotra w pracy, spotkałam koleżankę z podstawówki, ale się nagadałyśmy, mała w końcu zasnęła, później biedronka, takie skromne zakupki, no i w końcu w domu. Dojadam wczorajsze truskawki, i wpadłam na sekundkę, za niedługo Piotr wróci z pracy i jedziemy do dentysty, aż się boję ile tam będzie ludzi, bo niby wszyscy na godzine umówieni, a okaże się że wejdziemy Bóg wie o której, a o 18 mają mi z reklamacji rowerek w końcu przywieźć, no narescie, 3 tyg to troche zadługo, a mój trening w las poszedł

dziewczyny dodałam na nk zdjęcie do konkursu,jak byscie zagłosowały to byłoby super :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Kochana nie ma problemu, tylko rzuc jakims linkiem czy cos, bo ja sie w ogole nieporuszam po nk i juz nic nie wiem

reklama
Do góry