reklama
O co chodzi z tym konkursem to ja tez dodam i oczywiscie głosujcie na mniedziewczyny dodałam na nk zdjęcie do konkursu,jak byscie zagłosowały to byłoby super![]()

AGNES
Zaraz zagłosuje:-)
Kochana dla mnie dzien bez capucino to dzien straconydowikla Ty ciągle wciagasz te capucinkojak Ty to robisz że Ty masz taką smukłą sylwetkę????,laska z Ciebie a wypijasz litry takiego kalorycznego capuccino
![]()

Ale czuje ze mi sie troszke utyło;-):-)Ale dobrze sie tak czuje:-)Dzisiaj rano sie wazyłam i wazy 50,2
jak Ty mówisz ze Ci się przytyło to ile Ty wcześniej ważyłaś ????Kochana dla mnie dzien bez capucino to dzien straconyJa je poprostu uwielbiam
Do tego z mlekiem zageszczonym lub z porcja lodow w srodku
Ale czuje ze mi sie troszke utyło;-):-)Ale dobrze sie tak czuje:-)Dzisiaj rano sie wazyłam i wazy 50,2

to Ty musisz miec super przemiane materii

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
witajcie
Ja dopiero teraz.
Spieszę ogłosić,że dziecko zajęło 3 miejsce w konkursie matematycznym w tej szkole do którego składało papiery.
Tym konkursem zapewniła sobie miejsce w gimnazjum.
Mamy już więc szkołę załatwioną.
Yupppiiii
Jak ja się cieszę.
Nie poczytam,bo jestem padnięta i znów widzę wizję spania na klawiaturze.![]()
Gratulacje dla corki masz z czego byc dumna

No to super ze wszystko okTo dobrze, ze już lepiej
Ja znów tylko na chwilkę bo pogoda przepiękna, a mam dziś cały stos praniaNo i reszty też nikt za mnie nie zrobi. A zaczęłam przesadzać niektóre kwiatki (uwielbiam to ):-)
Aha no i jeszcze napiszę, że jestem wniebowzięta po wczorajszej wizycie bo mnie lekarz uspokoił.powiedział, ze jest wszystko o.k po czym bez żadnego proszenia wręczył mi pierwsze zdjęcie mojej dzidzi...10 tc.:-):-):-)

mi sie podobajaco myślicie o takiej firance do kuchni? tylko z zieloną lamówką
![]()

czekamy na fotkeO.k. ja zmykam do kuchni, truskawki przerobić.Słonecznego dnia życzę Kobietki :-)
Później wkleję foteczkę Fasolinki naszej :-):-)

No wkoncu sie odezwalas no pewnie ze tesknilismyMamuski wrocilam
tesknilyscie za mna no nie
pewnie nie nadrobie tego co pisalyscie .... szkoda bo nie jestem na biezaco
ale postaram sie widywac tutaj czesciej choc nie wiem czy sie uda bo m ma urlop 2 tyg
pozdrawiam Was![]()

Kochana dla mnie dzien bez capucino to dzien straconyJa je poprostu uwielbiam
Do tego z mlekiem zageszczonym lub z porcja lodow w srodku

Przyszlam sie tylko przywitac i poodpisywac na posty jestem dzis caly dzien w biegu i na nic nie mam czasu ale musialam do was zajrzec

Bede napewno wieczorem no chyba ze sie zasiedze na tych urodzinach bo to nigdy nic nie wiadomo

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
aaaa dziekuje kochana mam nadzieje ze bedzie udanaA&E to udanej zabawy na urodzinach:-)

Wazyłam jakies 48-49:-)No ale ja mam jakies 162cmjak Ty mówisz ze Ci się przytyło to ile Ty wcześniej ważyłaś ????ja chcę tyle ważyć kochana
to Ty musisz miec super przemiane materiizazdroszczę Ci
A Ty duzo nie wazysz zwazywszy ze jestes wyzsza ode mnie jak dobrze pamietam

luna665
Mama grudniowa 2007
No ja to tez tak przelotem. Wróciłam od teściowej, później zachaczyłam o Piotra w pracy, spotkałam koleżankę z podstawówki, ale się nagadałyśmy, mała w końcu zasnęła, później biedronka, takie skromne zakupki, no i w końcu w domu. Dojadam wczorajsze truskawki, i wpadłam na sekundkę, za niedługo Piotr wróci z pracy i jedziemy do dentysty, aż się boję ile tam będzie ludzi, bo niby wszyscy na godzine umówieni, a okaże się że wejdziemy Bóg wie o której, a o 18 mają mi z reklamacji rowerek w końcu przywieźć, no narescie, 3 tyg to troche zadługo, a mój trening w las poszedł
Kochana nie ma problemu, tylko rzuc jakims linkiem czy cos, bo ja sie w ogole nieporuszam po nk i juz nic nie wiem
dziewczyny dodałam na nk zdjęcie do konkursu,jak byscie zagłosowały to byłoby super![]()
Kochana nie ma problemu, tylko rzuc jakims linkiem czy cos, bo ja sie w ogole nieporuszam po nk i juz nic nie wiem
reklama
żeczywiście duzo wyższa mam 164cm wzrostuWazyłam jakies 48-49:-)No ale ja mam jakies 162cm
A Ty duzo nie wazysz zwazywszy ze jestes wyzsza ode mnie jak dobrze pamietam![]()

Ty wazysz 50kg a ja 60kg

Ty mi tu nie czaruj

Podziel się: