reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

ciężko mi jest to wyjaśnić...to historia nie z tej ziemii..opowiem wam jak sie przebadam do konca i bede wiedziala czy sie sprawdzilo czy poportu choruje na glowe..;p

ale przynajmniej humor mam dobry...i bardzo prosze ze jak mi kiedys przyjdzie do glowy opuscic forum to nakopać mi w tylek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bernardko a ja Mamunia?

reklama
Kiedyś o tym gadałysmy:Czy test owulacyjny wykrywa ciążę?
TEST OWULACYJNY jeżeli ma przepowiadać ciążę MUSI MIEĆ KRESKĘ TESTOWĄ CIEMNIEJSZĄ OD OWULACYJNEJ lub PRZYNAJMNIJE TAKĄ SAMĄ jeżeli testowa jest jaśniejsza to nie jest to zwiastun ciąży.
No i wszystko wyjaśnione:-D:-D
pewnie ze idę tak mi sie samej nie chce w domu siedzieć smutno mi bardzo
mama nie najlepiej bo powiedziałabym ze gorzej jak wczoraj ale lekarze dają nadzieję ze bez operacji się może obejdzie ale trzeba czekać
No to musicie byc cierpliwi. Pozdrów mamę od swoich nowych koleżanek:-)
Odebrałam wyniki badań.
Morfologia boska, mocz idealny, tarczyca nówka sztuka :)
Jutro idę na glukozę i cholesterol i odbieram wyniki WR, HIV i jakiś tam przeciwciał które się po ciąży mogą wytworzyć we krwi..

A i byłam dzisiaj u promotora...Praca gotowa na perfekt :) Zostało mi tylko wykresy porobić kolorowe :) żeby było ładniej..Powiedział że jestem solidna firma i że jest bardzo ze mnie zadowolony :) Ja z siebie też bo wstała dzisiaj od kompa 3:20
No widzisz Słońce, na razie wszystko jest gites malines. reszta też taka będzie:-)
To dzisiaj poszalałaś z tym pisaniem. Kiedy się bronisz??

Zajączku - 1 lipca...własnie dzisiaj sie dowiedzialam ze z naszej 14-osobowej grupy seminaryjnej promotor dopuscil do obrony tylko 4 osoby...łooooł...

Patrysiu - byle mocno zeby wybic mi durne pomysly z glowy...

Przepraszam dziewczyny za niepotrzebny szum!

Nie mów tak PM...żaden szum. po prostu potrzeba chwili...A my jesteśmy od tego żeby cię wysłuchac i ewentualnie wybić nienajmądrzejszy pomysł z głowy:)
CO do pracy, na pewno kamień z nerki, co?? :D:D: pamiętam jak sama swoja pisałam i pojechałam oddać po maratonie pisania. Przez 5 dni przed oddaniem spałam w sumie może z 10 godzin:) Oprócz pisania jeszcze miałam jeszcze weselicho. Więc po poprawinach w niedzielę położyłam się może na 3 godzinki. i jak wstałam to położyłam się dopiero we wtorek wieczorem: Padłam na siedząco:):)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry