reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Też mam konto pko bp,ale boję sie rachunki zwykłe typu za wode i telefon tam płacić ,jakos nie moge sie przemóc,ja tam za allegro głównie płace,nie przydażyła ci sie nigdy przygoda
,czy wydruk z własnego komputera bez pieczątek może posłużyć za dowód wpłaty w razie czego???

z tego co orientuje to moze byc jako potwierzdenie bo przeciez mozesz wydrukowac.zresza wszytsko place w terminie i nigdy nie mialam provblemow a place tak juz ze 2lata.za wode,prad itd.wiem ze u nas za prad co mieisac jest inny numer rachunku wiec na to uwazam,ale poza tym wsio jest ok.

normalnie szlag mnie trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pamiętacie jak się wkurzałam ,że zamówiłam na allegro dla mojego chrześniaka hulajnoge i zero odp. na maile itp. w końcu łaskawie przysłali tyle ,że hulajnoga po pół godz. cała się wygięła dzieciakowi tak że kółka się cofnęły do środka takie g.. a teraz nie chcą mi uznać reklamacji no k.. mać
co to za tandete sprezedaja:szok:
witam popoludniowo,uplnie,goraco i lepiej:-)
lecepoczytac bo kawe wypilam robiac zupke. tzn teraz sie sama dalej robi:-)
mala spi,duza na pdowroku-graja z sasiadem w jakas gre,stary w pracy(i chwlaa mu za to:rofl2:),i jest cieplutko,czuc wakacje....ach......jak ja tak lubie:-):-):-):-):-):-):-)
oj chyba jak wiekszosc z nas woli lato niz deszczowa pore:tak:
Widzimy ,widzimy,nie gderaj:-D:-D
Wiecie co mi się stało??!!
No coś okropnego,potrzebny mi był samochód ,bo chcialam po ogórasy na małosolne jechać ,zapłacić rachunki i odebrać Ksawka,cofałam spod krzyśka pracy i ZBIŁAM TYLNĄ SZYBĘ W KLAPIE takie popieprzone w powyginane drzewo,byłam przekonana ,że jak do niego dojadę to lekko odbiję sie zderzakiem od drzewa i już ,ale nie ,jak pierdyknęło to sie wystraszyłam ,zderzak caluteńki a szyba w drobny mak,taka głupia pokręcona brzoza
dodatkowe kużwa koszty ,jakbyśmy pluli kasą i mieli ze dwie walizki na zbyciu,szlag by to trafił
a do tego ma mój szanowny m teaz cos z czego jeszcze nie raz będzie szydził albo mnie wkurzał w kłotni
ręce to misie trzęsły z nerwów
ale jedno mu musze przyznac nie krzyczał:tak:
podjechałam do hurtowni budowlanej po super mocną taśme i folię ,trzeba będzie sie za tylną klapą rozejrzeć bo bardziej nam sie opłaca całą klapę kupić niż szybę wymieniać:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ale zaszalalas z tym autkiem dobrze ze twoj nie krzyczal :sorry:Jak to mowia samochod to skarbonka bez dna:baffled:
MADZIULKA
Ale z Ciebie rajdowiec:-D:-D:-D;-)

Ja czesc rachunkow tez place przez internet:tak:
dobre rozwiazanie:rofl2:
KOCHANE
Dzisiaj pod wieczor bede dzwonila do wlasciciela tego domu i umawiam sie na podpisanie umowy:tak::tak::tak:
Ale jestem happy:tak::tak::tak:

no to super!!! trzymam kciuki!!

Laura wcina banana tak jej sie chce spac ze szok:szok:ale go rzuje:-D:-D
Pranie rozwiesilam a zaraz mi sie grzyby przypala:szok:

reklama
Do góry