reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Też mam konto pko bp,ale boję sie rachunki zwykłe typu za wode i telefon tam płacić ,jakos nie moge sie przemóc,ja tam za allegro głównie płace,nie przydażyła ci sie nigdy przygoda
,czy wydruk z własnego komputera bez pieczątek może posłużyć za dowód wpłaty w razie czego???
z tego co orientuje to moze byc jako potwierzdenie bo przeciez mozesz wydrukowac.zresza wszytsko place w terminie i nigdy nie mialam provblemow a place tak juz ze 2lata.za wode,prad itd.wiem ze u nas za prad co mieisac jest inny numer rachunku wiec na to uwazam,ale poza tym wsio jest ok.
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
KOCHANE
Dzisiaj pod wieczor bede dzwonila do wlasciciela tego domu i umawiam sie na podpisanie umowy
Ale jestem happy![]()
to super!!!!!!!!!!!
a to bedzie mieszkanko czy domek?
Mieszkanko w takim duzym prywatnym domu wielorodzinnymto super!!!!!!!!!!!
a to bedzie mieszkanko czy domek?

madziulanatasza
Fanka BB :)
To te mieszkanie o którym kiedys opowiadałaś?
madziulanatasza
Fanka BB :)
Patrzyłam na allegro za tylną klapa ,jakieś 300zł .kużwa,ja pitolę ,normalnie zła jestemmmmmmm

anka26_x_07
Mama Laury :)
co to za tandete sprezedajanormalnie szlag mnie trafi
pamiętacie jak się wkurzałam ,że zamówiłam na allegro dla mojego chrześniaka hulajnoge i zero odp. na maile itp. w końcu łaskawie przysłali tyle ,że hulajnoga po pół godz. cała się wygięła dzieciakowi tak że kółka się cofnęły do środka takie g.. a teraz nie chcą mi uznać reklamacji no k.. mać

oj chyba jak wiekszosc z nas woli lato niz deszczowa porewitam popoludniowo,uplnie,goraco i lepiej:-)
lecepoczytac bo kawe wypilam robiac zupke. tzn teraz sie sama dalej robi:-)
mala spi,duza na pdowroku-graja z sasiadem w jakas gre,stary w pracy(i chwlaa mu za to),i jest cieplutko,czuc wakacje....ach......jak ja tak lubie:-):-):-):-):-):-):-)

ale zaszalalas z tym autkiem dobrze ze twoj nie krzyczalWidzimy ,widzimy,nie gderaj
Wiecie co mi się stało??!!
No coś okropnego,potrzebny mi był samochód ,bo chcialam po ogórasy na małosolne jechać ,zapłacić rachunki i odebrać Ksawka,cofałam spod krzyśka pracy i ZBIŁAM TYLNĄ SZYBĘ W KLAPIE takie popieprzone w powyginane drzewo,byłam przekonana ,że jak do niego dojadę to lekko odbiję sie zderzakiem od drzewa i już ,ale nie ,jak pierdyknęło to sie wystraszyłam ,zderzak caluteńki a szyba w drobny mak,taka głupia pokręcona brzoza
dodatkowe kużwa koszty ,jakbyśmy pluli kasą i mieli ze dwie walizki na zbyciu,szlag by to trafił
a do tego ma mój szanowny m teaz cos z czego jeszcze nie raz będzie szydził albo mnie wkurzał w kłotni
ręce to misie trzęsły z nerwów
ale jedno mu musze przyznac nie krzyczał
podjechałam do hurtowni budowlanej po super mocną taśme i folię ,trzeba będzie sie za tylną klapą rozejrzeć bo bardziej nam sie opłaca całą klapę kupić niż szybę wymieniać![]()

dobre rozwiazanieMADZIULKA
Ale z Ciebie rajdowiec;-)
Ja czesc rachunkow tez place przez internet![]()

KOCHANE
Dzisiaj pod wieczor bede dzwonila do wlasciciela tego domu i umawiam sie na podpisanie umowy
Ale jestem happy![]()
no to super!!! trzymam kciuki!!
Laura wcina banana tak jej sie chce spac ze szok

Pranie rozwiesilam a zaraz mi sie grzyby przypala

anka26_x_07
Mama Laury :)
grzyby prawie sie przypalily ale zdarzylam minutka pozniej i bylo by po 

Laura wlasnie zasnela
Ide do kuchni poszperac po szafkach bo cos bym zjadla

Laura wlasnie zasnela

Ide do kuchni poszperac po szafkach bo cos bym zjadla

reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
zazdroscilyscie mi tek pogody i chyba siezbiera na burze,mysle ze jeszcze ze 2 godz,no moze mniej ale przywieje
Podziel się: